Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Yurt Dışına Fındık İhracatı

Başlatanaslan_kralTarih17/04/2008 20:16:38Yorum35

İlk mesaj
Yeni Üye19 yazı
merhaba dostlar siteyi bir arkadasımın tavsıyesı uzerıne buldum.ve gayet guzel faydalı bır site...

gelelım konuya yurt dısına fındık ihracatı yapmak istiyorum...
1-nasıl ne şekilde yapabılırım
2-neler gerekli
3-ne kadar sermaye gerek

not: 14 ton fındık üretmekteyiz... ayrıca bir dükkan acıp yerli halktan ucuz alıp yurt dısına ihrac edebılırım...
En iyi kaptan kötü havada gemisini limana sokan değil,hiç çıkarmayandır....

Yerleşim Türkiye / GiresunMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
35 yorum
Yeni Üye18 yazı
sayın yetkili merhaba
sizin yurt dışı kara nakliyesi ve deniz nakliyesi olarak yükleriniz taşımak isteriz
ve sizin ortak bir çalışma yapabiliriz detayları konuşmak isterseniz
0537 991 02 87

sabri@ecesped.com

sabri ispoglu
sabri

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye2 yazı
Selamlar,

Batı Karadeniz'de fındık üreticisiyiz, aynı zamanda dış ticaretle uğraşıyoruz.
Yeni sezon fındık üretimi bu günlerde başlamıştır ve ürünlerimizi toptan yurt dışına satmayı planlıyoruz.
Dünya'nin her yerine mal teslimi yapabiliriz, bağlantısı olan arkadaşlarla bağlantı kurup gerek fındık gerekse diğer alanlarda birlikte çalışmak isteriz.
İlgilenen arkaşlar lütfen iletişime geçiniz.

enginkutlu@gmail.com
Engin@vouves.com.tr
+90 532 598 97 12

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
Yeni Üye1 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - sazijim
Merhabalar,
Ben üniversite öğrencisiyim. Derste ihracatla ilgili bir proje yapmamız gerekiyordu. Ben Ordu'dan Hamburg, Almanya'ya kabuklu fındık ihraç etmeyi seçtim. Gördüğüm kadarıyla çoğunuz bu sektörde ihracat yapıyorsunuz. Birkaç sorum var ve bana yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum: Kabuklu fındığı kasalarla mı yoksa çuvalla mı göndermem lazım? Bunlardan herhangi biriyse boyutu ne olmalı? Ulaşım şekli ne olmalı? Nereye kadar tır, nereye kadar gemi olmalı?
Şimdiden teşekkürler..

merhabalar bende unıversıte öğrencisiyim aynı konuda bir ödevim var bana yardımcı olabilir misiniz

Yerleşim Türkiye / GiresunMeslek Ö?renci
Yeni Üye1 yazı
S.A öncelikle batı Karadeniz de (SAKARYA-DUZCE ) kabuklu fındık üreticisiyiz. fiyatına bağlı olarak istenildiği kadar kabuklu fındık temin edebiliriz. malumunuz ferrero ve TMO nun fiyatları üreticiyi tatmin edecek rakamlar değil bu yüzden yurt dışına ihracat yapan ve gerçekten kazan kazan ilişkisiyle hareket etmeyi prensip edecek arkadaşlarla ticaret yapabiliriz.

Mustafa Aydın
Saygılarımla
mstfaydnn@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / KocaelyMeslek Mühendis