Ana içeriğe geç

Giyim, Aksesuar Ve Bijuteri

Bu Fiyata Masa Örtüsü Olurmu Demeyin.

BaşlatansendensonraTarih22/10/2012 22:48:19Yorum78

İlk mesaj
Üye158 yazı
ELİMİZDEKİ STOK FAZLALIĞINI ERİTMEK AMACIYLA ÇEŞİTLİ ÖLÇÜLERDEKİ MASA ÖRTÜLERİNİ ŞOK FİYATA

SATIŞA SUNDUK.KISA BİR SÜRELİĞİNE SADECE ....

ÜRÜNLER DEĞİŞİK RENK VE DESENLERDEDİR.KARIŞIK ÜRÜNDÜR.

ÖLÇÜLER:140CM.140CM.

90CM.150CM. 110CM.150CM. 120CM.120CM. DİR.TOPTAN KARIŞIK OLARAK GÖNDERİLİR.PAZARCILAR TUHAFİYECİLER,ALIP SATMAK İSTEYENLER BU FIRSATI KAÇIRMAYIN. ENAZ 50 RENK VE ÇEŞİT VAR.....

TÜRKİYENİN HER NOKTASINA KARGO İLE GÖNDERİM YAPILIR.

İSTEYEN ARKADAŞLARA MAİL YOLUYLA FİYAT BİLGİSİ VE RESİM GÖNDERİLİR.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
78 yorum
Yeni Üye26 yazı
ürün fiyat bilgileri,ayrıntılar ve resim alabilirmiyim teşekkürler. komur1907@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye95 yazı
resim ve fiyat bilgisi gonderir misiniz?

Saygilarimla
E-mail :
sercan _ ak55 @hotmail.com

Yerleşim Fransa / BordeauxMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye43 yazı
resim ve fiyat lütfen
STS TEKSTİL uzun süredir sektörde deneyim kazanmış kurucuları ile 2003 yılında Yazma – Eşarp ve Şal satışına başlamış, kısa sürede bilinen bir firma haline gelerek imalat’a yönelmiştir. EŞARP ŞAL imalatında anadoluya yönelik ürünlerin yanı sıra yurtdışı taleplerine de karşılık vermektedir. KARANFİLİPEK Ve ARMANCA scarf ile bilinen firmamız birçok toptancı müşterisiyle portföyünü hergeçen gün arttırarak hizmet vermeye devam etmektedir. Toptancılarına alırken kazandırmayı hedefleyen STS TEKSTİL uygun fiyatlarda yüsek kaliteyi sizlere sunmaktadır. Firmamız ayrıca Kendi pörtföyüne kattıgı dijital baskı makinalarıyla hem yurt içi hep yurt dışı müşterilerine Şal eşarp empirime ve her türlü kumaşa fason baskı yapabilmektedir müşteri isteğine göre her türlü renk ve modeller sunmaktadır Bursa ve istanbul olmak üzere toptan satış magazalarımız hizmet vermektedir

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Üye273 yazı
Kazakistan almaata ve ukrayna harkov sehirlerinde toptan konteynirlarimiz ve ciddi mal alimi yapan toptancilarimiz var resim ozellik ve fiyat alabilirmiyim ozhan.kaan@hotmail.com skype bigsamalmaata
merhaba arkadaşlar

Yerleşim Kazakistan / AlmaataMeslek Tekstil
Yeni Üye2 yazı
resim ve fiyat listesi gönderelim

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Tekstil
Üye158 yazı
masa ve benzeri örtüler için bana 0532 743 56 93 ten ulaşabilirsiniz arkadaşlar.çok fazla siteye giremiyorum. telefon la ulaşın tanışalım çalışalım.

ayrıca parti malı ürünlerimizde mevcuttur.

Üye158 yazı
masa ve benzeri örtüler için bana 0532 743 56 93 ten ulaşabilirsiniz arkadaşlar.çok fazla siteye giremiyorum. telefon la ulaşın tanışalım çalışalım.

ayrıca parti malı ürünlerimizde mevcuttur...

Üye158 yazı

ayrıca parti malı ürünlerimizde mevcuttur...

Üye158 yazı
adetli alımlarda 60 krş örtüler 1.tl örtüler 2.5tl den başlayan masa örtüleri detaylı bilgi için 0532 743 56 93 ten ulaşınız. yücel

Üye158 yazı
adetli alımlarda 60 krş örtüler 1.tl örtüler 2.5tl den başlayan masa örtüleri detaylı bilgi için 0532 743 56 93 ten ulaşınız. yücel