Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Ingiltere'de (ispanya' Da , Irland)iseniz Ortak İs

Başlatanmurat97Tarih17/04/2008 00:18:42Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye8 yazı
Herkese merhaba,

İngiltere'de, Ispanya'da, Irlanda'da yada Hollanda'da oturma ve çalışma izni olan (yada diğer avrupa ülkelerinde), kalıcak yer sağlayabilecek (daire ) yada kalıcak yer konusunda bilgi verebilecek , tercihen tekstil sektöründe deneyimi olan arkadaşlar arıyorum. Ispanya , ve Hollanda da ikamet edenlerin o ulkede konusulan dili bilmesi gerekmekte.

Siz değil de belki bir arkadaşınız da bu konuya ilgi gosterebilrse, lütfen o arkaşınıza bu mesajı gonderin.

Is, turkiyeden ingiltereye (veya diğer avrupa ülkelerine) ihracatında güçlü oldugu ürünler üzerine olucaktır.

Basit bir fizibilite çalışması yapılacaktır.

ilgilenen arkadaşlar ozelden mesaj atarlarsa sevinirim.

Tesekkürler

Yardım edebileceğim konular
- İhracata nasıl başlarım ? ihracat departmanı kurmalı mıyım ?
- Ürünüme yurtdışında nasıl müşteri bulurum.
- - ihracat için müşteri bulma teknikleri
- İhracatta paramı nasıl tahsil ederim ?
Lütfen özel mesaj gönderirken iletişim bilgilerinizi belirtiniz.

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Yeni Üye15 yazı
merhabalar...ben 5 yıl yurt dışında çalıştım...ingilizce dahil 4 dili konuşabiliyorum.ve eşimin durumu yüzünden ispanyada iş bulmak veya oturum izni almak istiyorum...eger bu konuda bana yardım edecek arkadaşlar varsa sevinirim. oturum izni ile ilgili tüm masraf sigorta falan ben karşılayabilirim.bana yardımcı olacak fırma sahibi yada bu türde vatandaşlarımız varsa sevinirm. engin_yılmaz58@hotmail.com

Yerleşim Moldavya / Chi?inauMeslek Yöneticilik
Editör5590 yazı
Sitede üyelerden ispanya diye arat. Burada İspanyadan yazan bir arkadaşımız var. Onunla irtibata geçersen daha sağlıklı bilgi alabilirsin.
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye15 yazı

arattım ama bir sonuç çıkmadı..

benim isteğim oturum almak ve bunun için gerekli bütün harcamalar ve diğer ücretler ben karşılayacam. sadece bir şirkette çalışıyor olarak gözükmek istiyorum. eşim ailem ve hayatım hatta geleceğim buna bağlı...yokmu yardım edecek bir arkadaş Allah Rızası için?

Üye145 yazı
hocam masraflarini karsilayacaksan beni ara 0044 1463 225 666 yada cep: 00447793121321
lafla peynir ekmek gemisi yurumez

Yerleşim Yngiltere / BiyerMeslek Esnaf
Üye992 yazı
Syn murat97
Ben ispanyanin tarragona sehrinde oturuyorum.barcelonanin 100 km guneyi akdeniz sahili kucuk bir sehir.
ben textilden anlamam ve pek bir isimde olmadi,ama iyi bilirim ortami.herneyse......
siz tam ve detayli olarak yazin ne yapmak istediginizi ,dusuncelerinizi ve imkanlarinizi,ve sizi arkanizda destek saglayacak ortami,imalatci veya fabrika vs..vs buna benzeri seyleri ben size bu siteden yol cizim,aydinlatayim.fakat herseyi bu sitede yorumlarda acik yazin ..bende acik yazarim ve bazi okuyanlarda burda olan diger arkadaslarda katilabilirler. tabi mesela( istanbulda bir fikir dogdu) yorumuna katilmani isterim ve burda cok guzel arkadaslar var daha iyi emin ve guven icinde yol almak icin. iyi calismalar...

Yerleşim Yspanya / Tarragona
Yeni Üye15 yazı
armagan bey sizinle bu konu hakkında fikir alıp vermek istiyorum...

Yeni Üye15 yazı
ben ekledim sizi msn me!kabul ederseniz şimdi görüşelim

Üye782 yazı
Hollandada tanıdıklarım var..konuyla ilgili geniş bilgi yazarsanız sevinirim...
adreslerinizide yazın...
selamikaraboga23@gmail.com
insanların en hayırlısı insanlara faydası olandır.

Yerleşim Türkiye / Elazy?Meslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye33 yazı
londrada tekstil mühendisi olup orada ayrıca tekstil satışı ile ilgilenen yakınım var detay ve email verirsen görüşelim. samkur@mynet.com
0000

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye8 yazı
Murat97 ben baris ispanya kuzey dr bilbao da yaşıyorum biraz bilgi ve ne yapmak isteriz hakında tam net olarak belki yardımim olur ispanyol vatandasligim var daire iki evim var kiralama filan yapabilirim barisince2012@gmail.com selamlar
Barnur

Yerleşim Yspanya / Bilbao VizkayaMeslek Ynternet