Arkadaşlar Niğde Ulukışla'da Mısır ekimi yapılabilinir mi ? Malum oralar Güney kesimine nazaran çok soğuk birde tarlanın su sorunu var su sorununu halledebilirsek tarım yapılabilinir mi ? Ne dersiniz arkadaşlar
zor..HEMSERIM benim peder orali..ben de oranin nufusuna kayitliyim ama benim gordugum genelde nohut-bugday benzeri ekim yapiliyor..bir de sulak olan pozanti tarafinda meyvecilik ..erik-zum-seftali bar.... Oralarda ole cidDi ekim yapilacak sulak arazi bulmak zor..ayriCA iklim karasal oldugundan cok ciddI sulama masrafi cikartir.. genede ufak alanlara olabilir...
Sayın emlakci57 size katılıyorum genelde nohut ve buğday ekiliyor. Mısır ekmedim buğday ektim nasibimiz ne kadarsa o kadar aldık ama dediğiniz gibi sulama büyük sorun.
benim cocuklugum oralarda gectigi icin biliyorum 30 senedir de fazla degisiklik olmamis biizm amcaogullari da orda konyalilar in Abdullah oglu ahmet-durmus-mustafa kardesler taniyorsanzi bir baflanti kursam iyi olacak
Arkadaş tarım müdürlüğüne müracaat et toprak tahlilini yaptır doğru sonuç al.Toprağını bilmeden neden bu mecrada çare arıyorsun.Mantıklı davransana.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz