Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Topraktan Al Satmı/ Sıfır Al Satmı

Başlatanedi6161Tarih16/10/2012 05:48:41Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye50 yazı
Uzun zamandır yurt dışında çalıştıktan sonra Türkiye'de birşeyler yapmaya karar verdim. Ve bu konuda belirtmiş oldugum ikilem arasında kaldıgım için sizlerden yardım talebinde bulundum. Sorum oldukça açık ve net.

Sizce Topraktan Alıp kar koyup satmakmı
Yoksa Bitmiş 0 daire alıp kar koyup satmakmı..

Mantıklı yorumlarınızı bekliyorum ilginizden dolayı teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Editör5590 yazı
Sıfır daire ile başla. Topraktan yapmak daha fazla beceri ve para mukavemeti ister. Sıfırla acemiliği atıp piyasaya girmek bilgi sahibi olmak ve portföy yapmak daha makul değil mi ? Emlak piyasası oldukça hareketli. Hem merkezlerde hem de ilçelerde. Bir iki evlik sermayesi olanın kesinlikle kazanacağı bir piyasa var şu anda Türkiye' de. Fakat kredi faizlerini de yakından takip etmelisin. Piyasayı bir anda durdurabiliyor. Bir hafta içinde tekrar hareketlendirebiliyor.
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Üye116 yazı
sıfır daire ile başlamak daha mantıklı olur bence. hatta daireden çok iş yeri, dükkan vs yoğunlaşırsanız daha karlı olur. arazi olarakta ilerde geleceği parlak bölgelerden yatırım amaçlı orta vadeli alım yaparsanızda karlı olur. eğer sermayeniz çoksa, uygun fiyattan gelişmekteki olan bölgelerden,caddelerden dükkan, iş yeri, depolar satıp alıp kiraya vermeniz gayrimenkul yatırım yapmanız uzun süren bir kazancınız olur.

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Di?er
Üye108 yazı


bana göre en mantıklısı sıfır al sat daha temiz,daha kolay,daha net olur.istediğin kriterlerde yer alır ona göre satarsın.fakat bildiğim kadarı ile al sat yapanlar maliyenin denetimine takılıyormuş,yani bu al sat işinden ayrıca gelir vergisi ödeyeceksin bunu araştırsan iyi olur.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek