İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
İş Kurmak İstiyorum
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
21 yorumS
Yeni Üye88 yazı
K
Üye644 yazı
A
Yeni Üye13 yazı
9 bin TL ciro yapıyosun ve 20 bin TL'ye devrediyorsun... ???????????
Olması Gerekenler Oluyor.
I
Yeni Üye58 yazı
16/10/2012 : 14:31:00#4
Web sitesi
Alıntı
B
Yeni Üye47 yazı
9000 tl ciro demiş onuda söylerken 8-9bin demiş yani orası en fazla 8 yapıyordur buna emin ol
yarısı kar olsa 4000 kalır 3200 kiradan bahsedilmiş :) yani özetle bulaşmayın derim ben
yarısı kar olsa 4000 kalır 3200 kiradan bahsedilmiş :) yani özetle bulaşmayın derim ben
C
Üye294 yazı
arkadaşım gıda üzerine bir iş yap.elindende gelirse güzel olur.sanayi bölgelerinde öğle yemek problemi olan bölgeler vardır .araştır çalış çabala .Allah yolunu açık etsin
I
Yeni Üye58 yazı
16/10/2012 : 22:38:29#7
Web sitesi
Alıntı
Açıkçası gıda işini pek düşünmüyorum. Yalnız olacağımdan dolayı işletmesi çok zahmetli olur. İşte kaçtığımdan değil belfıtığı rahatsızlığım var uzun süre ayakta kalmıyorum. Ankara'da Türkiye çapında tanınmış ve büyük bir marketin içinde stand tarzı bir dükan var. Şuan görüşmelerim sürüyor. Marketin en az günlük 1500 kişi, özel günlerde bu sayı 4000-4500 kişilik bir müşteri potansiyeli oluyor ve bulunduğu çevre itibari ile en büyük tek market. Ödeme yapılan kasalarla kiralayacağım dükkanın arası sadece 3 metre yani görülmemesi imkansız. Kirası 1500tl olacak eğer beni kiracı olarak kabul ederlerse. Dükkan yaklaşık 15m2 . İçinde çanta, bijuteri ve açık parfüm satmayı düşünüyorum. Sermayem yaklaşık 25 bin tl. Yorum yaparsanız sevinirim.
F
Yeni Üye28 yazı
Cirosu 9.000 tl dır kârı ise yüzde 30 dur belki :) 3.000 tl civarı parada anca kirayı çıkarır sen gene aç kalırsın.
Çiğ köftecilerde bu sıralar takır takır kapanıyor.
Çiğ köftecilerde bu sıralar takır takır kapanıyor.
I
Yeni Üye58 yazı
17/10/2012 : 23:07:16#9
Web sitesi
Alıntı
Bugün devren çanta mağzasına müşteri oldum. Sahibi ile uzun uzun görüştük. dükkan 15m2 içerisinde 250 kadar çanta mevcut ve piyasasını çok araştırdığım için biliyorum kaliteli çantalar. İçindeki herşey ile devrediyor. kendisi oto alım-satımı yaptığını söyledi o yüzden dükkan ile ilgilenemiyormuş. Dükkan Ankara'nın hareketli sokaklarından birinde pasaj içinde ki ilk dükkan. CAddeye stand koyulabiliyor. Tam pazarlık yapmadım ama 21 bin tl istiyor Pazarlıkla fiyatı 16 bin tl'ye indirmeye uğraşıyorum. dükkan dekarasyonu çok güzel heryeri aynalı yapmış Çok ferah duruyor. Kendisi aynı zamanda mülk sahibi olduğu için kirayı 500 tl olarak söyledi ve 2 sene zam yapmayacağını belirtti. Şimdi bu dükkan mı avantajlı olur yoksa bir önceki mesajımda belirtiğim dükkanmı? Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin. Acil karar vermem gerekiyor.
I
Yeni Üye58 yazı
18/10/2012 : 23:14:10#10
Web sitesi
Alıntı
C
Yeni Üye28 yazı
ayda 9 bin lira kazana bir yeri 20bin liraya kimse devretmez arkdaşım hadi 9 binlira kazanıyor farzedelim kira, gider pek fazla birşey kalıcağını düşünmüyorum
I
Yeni Üye58 yazı
19/10/2012 : 00:07:14#12
Web sitesi
Alıntı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - cagatayik ayda 9 bin lira kazana bir yeri 20bin liraya kimse devretmez arkdaşım hadi 9 binlira kazanıyor farzedelim kira, gider pek fazla birşey kalıcağını düşünmüyorum |
B
Yeni Üye98 yazı
19/10/2012 : 11:34:45#13
Web sitesi
Alıntı
Kardeş, Bir dükkan tut.
Giyim koy 5 tl ye büyük alt 10 tl takım eşofman 10 tl lakos kazak
10 tl bayan penye
5 tl ye bayan badi 1 tl çorap
kapının önüne 5 tl lik şemsiye koy 5 yün içlik
5 tl kavşonlu kazak daha neler neler en iyi si bu
Giyim koy 5 tl ye büyük alt 10 tl takım eşofman 10 tl lakos kazak
10 tl bayan penye
5 tl ye bayan badi 1 tl çorap
kapının önüne 5 tl lik şemsiye koy 5 yün içlik
5 tl kavşonlu kazak daha neler neler en iyi si bu
Bayar Collection
B
Üye658 yazı
Bence dönerci aç.
İşimiz insanların en güzel ve en zor günlerinde yanında olabilmek.
F
Yeni Üye31 yazı
Arkadaşlar,iş yapmak isteyenlerin ortak sorunu bu...elimde az çok sermaye var ne iş yapabilirim?
Bu mantıkla iş yapılmaz,bir işe heveslisindir,meylin ve yeteneğin vardır,elinde yeterli sermayen varsa başlarsın yoksa başlamazsın.Başkasının sürüklemesi ile bir iş yapılmaz,yapılan işin başarısı da size değil sizi yönlendirenlere ait olur.Kendinizi tanıyın gerisi gelir.
Şimdiden yapacağınız işin hayırlı olmasını diliyorum.
Bu mantıkla iş yapılmaz,bir işe heveslisindir,meylin ve yeteneğin vardır,elinde yeterli sermayen varsa başlarsın yoksa başlamazsın.Başkasının sürüklemesi ile bir iş yapılmaz,yapılan işin başarısı da size değil sizi yönlendirenlere ait olur.Kendinizi tanıyın gerisi gelir.
Şimdiden yapacağınız işin hayırlı olmasını diliyorum.
I
Yeni Üye58 yazı
20/10/2012 : 13:22:54#16
Web sitesi
Alıntı
Bugün devren çanta mağzasına müşteri oldum. Sahibi ile uzun uzun görüştük. dükkan 15m2 içerisinde 250 kadar çanta mevcut ve piyasasını çok araştırdığım için biliyorum kaliteli çantalar. İçindeki herşey ile devrediyor. kendisi oto alım-satımı yaptığını söyledi o yüzden dükkan ile ilgilenemiyormuş. Dükkan Ankara'nın hareketli sokaklarından birinde pasaj içinde ki ilk dükkan. CAddeye stand koyulabiliyor. Tam pazarlık yapmadım ama 21 bin tl istiyor Pazarlıkla fiyatı 16 bin tl'ye indirmeye uğraşıyorum. dükkan dekarasyonu çok güzel heryeri aynalı yapmış Çok ferah duruyor. Kendisi aynı zamanda mülk sahibi olduğu için kirayı 500 tl olarak söyledi ve 2 sene zam yapmayacağını belirtti. Şimdi bu dükkan mı avantajlı olur yoksa bir önceki mesajımda belirtiğim dükkanmı? Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin. Acil karar vermem gerekiyor. |
Açıkçası gıda işini pek düşünmüyorum. Yalnız olacağımdan dolayı işletmesi çok zahmetli olur. İşte kaçtığımdan değil belfıtığı rahatsızlığım var uzun süre ayakta kalmıyorum. Ankara'da Türkiye çapında tanınmış ve büyük bir marketin içinde stand tarzı bir dükan var. Şuan görüşmelerim sürüyor. Marketin en az günlük 1500 kişi, özel günlerde bu sayı 4000-4500 kişilik bir müşteri potansiyeli oluyor ve bulunduğu çevre itibari ile en büyük tek market. Ödeme yapılan kasalarla kiralayacağım dükkanın arası sadece 3 metre yani görülmemesi imkansız. Kirası 1500tl olacak eğer beni kiracı olarak kabul ederlerse. Dükkan yaklaşık 15m2 . İçinde çanta, bijuteri ve açık parfüm satmayı düşünüyorum. Sermayem yaklaşık 25 bin tl. Yorum yaparsanız sevinirim. |
I
Yeni Üye58 yazı
28/10/2012 : 22:22:41#17
Web sitesi
Alıntı
Bir mesaj üste belirtiğim iş fikirlerini malasef hayata geçiremedim. En büyük sıkıntım dükkan bulmakta ki zorluk oldu. Yapacağım işe uygun dükkan bulamadım. Bulduklarım da ya kirası çok yüksekti, yada hava parası sermayenin tamamına yakınını ***ürüyordu. Bu nedenle yani iş fikri arayışına girdim. Şimdi ki iş fikrim ise; nispeten daha işlek evime yakın ana cadde üzerinde kirası daha uygun bir dükkan tutarak terlik ve çorap satmak.Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Bu iş için ne kadar bir sermaye ayırmalıyım. Tutacağım dükkan 20-25 m2 civarı olacak dekora fazla para harcamak istemiyorum. Toptancı olarak Ankara'da ki toptancılarımı yoksa İstanbul' da ki topatancılarımı tercih etmeliyim. Arkadaşlar Bir işe gir çalış gibi nasihatlar vermezseniz sevinirim. Yaşım 35 ve yaklaşık 5 aydır iş arıyorum ve bulamadım. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
B
Yeni Üye9 yazı
merhaba arkadasım ben avm de canta magazası actım parada kazandım dortsene bu ısı yaptım oncelıkle sunu soylıyeyım 250 canta var dıyosun ıcerıde acık rekler kısın satmaz bılıyorsun tabıkı canta pıyasası 15 tl ıle 50 tl arası degısır 15 lık cantalar cöptur oyle deriz fakat alıcı vardır tabıkı pıyasadakı gordugun 25-30 a satılan cantalar bunlardır kalıtelı cantalar ıse 30 ıle 50 tl arasıdır senın alıcagın cantalar ust grup ıse ok fakat 15ila 20lık canta ıse ıcerde 3000 veya 5000 tllık mal var demektır gercekten bu ısı dusunuyorsan caddede gecısın 3000veya 5000 olması guzel ıs yaptırır canta herzaman satılabılen bır maldır akmaz kokmaz urun secımı ıyı yapıldıgıve pıyasa ıyı takıp edıldıgı taktırde ıs yaparsın toptan yerı ıstanbul beyazıttır en onemlısı magazanın ıslekyerde olmasıdır.alacagın dukkanın cırolarını sana soylesın pasaj ıcınde bıraz zor gozukuyor gosterdıgın malı satarsın bu hep boyledır.bujıterı konusu ıse cok fazla urun cesıdı var 1 tl 1tl para kazanmak cok zor ugrasılmaz derım canta bujıterı de olmaz canta cantacıdan alınır sadece canta satmalısın ıyı gunler dılerım
I
Yeni Üye58 yazı
29/10/2012 : 00:26:37#19
Web sitesi
Alıntı
Yazıyı gönderen - bond111 merhaba arkadasım ben avm de canta magazası actım parada kazandım dortsene bu ısı yaptım oncelıkle sunu soylıyeyım 250 canta var dıyosun ıcerıde acık rekler kısın satmaz bılıyorsun tabıkı canta pıyasası 15 tl ıle 50 tl arası degısır 15 lık cantalar cöptur oyle deriz fakat alıcı vardır tabıkı pıyasadakı gordugun 25-30 a satılan cantalar bunlardır kalıtelı cantalar ıse 30 ıle 50 tl arasıdır senın alıcagın cantalar ust grup ıse ok fakat 15ila 20lık canta ıse ıcerde 3000 veya 5000 tllık mal var demektır gercekten bu ısı dusunuyorsan caddede gecısın 3000veya 5000 olması guzel ıs yaptırır canta herzaman satılabılen bır maldır akmaz kokmaz urun secımı ıyı yapıldıgıve pıyasa ıyı takıp edıldıgı taktırde ıs yaparsın toptan yerı ıstanbul beyazıttır en onemlısı magazanın ıslekyerde olmasıdır.alacagın dukkanın cırolarını sana soylesın pasaj ıcınde bıraz zor gozukuyor gosterdıgın malı satarsın bu hep boyledır.bujıterı konusu ıse cok fazla urun cesıdı var 1 tl 1tl para kazanmak cok zor ugrasılmaz derım canta bujıterı de olmaz canta cantacıdan alınır sadece canta satmalısın ıyı gunler dılerım |
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. O bahsettiğim dükkandan zaten vazgeçtim. Vazgeçmemde ki en büyük etken akşam 5:30 dan sonra ve hafta sonları 2 bina yanına seyyar bir çantacının tezgah açması idi. Sizinde dediğiniz gibi işlek cadde üzeri bir dükkan bulamadım malesef. Ama hala arıyorum ve bulduğum an kafamda ki yegane iş bu olacak.
M
Yeni Üye12 yazı
ya arkadaşlar konu açıyırm ama onaylanmıyor bende buraya yazıyım dedim. ben e-kuyumculuk yapmak istiyorum bi akrabımın kuyumcu dükkanı var internetten de satabilirmiyiz diye düşünüyorum.bilgisi fikri olan paylaşabilirmi.teşkurler...
I
Yeni Üye58 yazı
29/10/2012 : 14:21:51#21
Web sitesi
Alıntı
Yazıyı gönderen - iceman770000 Bir mesaj üste belirtiğim iş fikirlerini malasef hayata geçiremedim. En büyük sıkıntım dükkan bulmakta ki zorluk oldu. Yapacağım işe uygun dükkan bulamadım. Bulduklarım da ya kirası çok yüksekti, yada hava parası sermayenin tamamına yakınını ***ürüyordu. Bu nedenle yani iş fikri arayışına girdim. Şimdi ki iş fikrim ise; nispeten daha işlek evime yakın ana cadde üzerinde kirası daha uygun bir dükkan tutarak terlik ve çorap satmak.Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Bu iş için ne kadar bir sermaye ayırmalıyım. Tutacağım dükkan 20-25 m2 civarı olacak dekora fazla para harcamak istemiyorum. Toptancı olarak Ankara'da ki toptancılarımı yoksa İstanbul' da ki topatancılarımı tercih etmeliyim. Arkadaşlar Bir işe gir çalış gibi nasihatlar vermezseniz sevinirim. Yaşım 35 ve yaklaşık 5 aydır iş arıyorum ve bulamadım. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler. |
Bu konu hakkında yorum yaparsanız sevinirim.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz