Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Su Bayiliği Hakkında Fikirler?

Başlatanaki38Tarih16/04/2008 09:44:43Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Arkadaşlar bende bi su markasının ana bayiliğini aldım. Bu işi kayseride yapmak istiyorum zor bi yol olacak ama kayseriliyiz inşallah zincirleri kırarız.Bana yeni tavsiyelerde bulunacak arkadaşlar varsa onları dinlemeye hazırım selamlar ve saygılar....
KAYSERİ

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye4 yazı
Öncelikle işin hayırlı olsun.bol müşteri ve kazançlar dilerim.Bende aynı işi yapıyorum bence ilk dikkat etmen gereken müşterilerinle ilişkilerini iyi tutmak,yanında çalıştırıcağın kişilerinde bu konuya çok dikkat etmesi gerekiyor.İnsanları memnun etmek zordur.Hızlı serviste mutlaka şart bu işte.Sattığın bidonun temizliğine,müşterilerin şikayetlerini çözmeye de dikkat et bence.Şimdilik aklıma gelen bunlar.Hayırlı kazançlar!!

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Esnaf
Yeni Üye2 yazı
murat bey geri dönüşümsüz damacanalar hakkındaki görüşleriniz nedir? sizce kullanışlı mıdırlar? Tüketici nasıl bakıyo bu olaya
KAYSERİ

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Mühendis
Yeni Üye6 yazı

TANIDIK BİR ÖRNEK BEDAVA SU VER MESELA İÇTİGİMİZ KOLALARDA NASIL KAPAGIN ALTINDA SU ÇIKIYORSA BEDAVA DİYE SENDE ÖYLE YAP DAMACANIN ALT KAPAGINA BEDAVA 5 LT SU KOY MİLLET BEDAVA ÇIKACAK DİYE ALIP ALIP DURSUN :))
mrb

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Halkla ili?kiler
Yeni Üye4 yazı
normal damacana çok daha fazla gidiyor.geri dönüşümsüzleri ben beğenmiyorum.çok kullanışsız bence.ben hiç satmadım ama burda satılan markalar var ama pek tutulduğunu söyleyemem.ben sana normal damacanalardan vazgeçme derim ama öbüründen de elinde bulundur bence.onu isteyenlerde olucaktır

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Esnaf
Yeni Üye19 yazı
selam aki38,
bende kayseride ikamet ediyorum işlek bir yerde işyerim var görüşelim ,,bizde sizin aracılığınızla su satalım ne dersin tekrar hayırlı olsun
kapol

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Saty? / Pazarlama
Üye152 yazı
benim kardeşim bu işi yapıyor..
sana tavsiyem bidona para bağlama. daha çok bunu toptancının karşılamasını sağla..yani bana bidon verirsen senin suyunu satarım tarzı...

ikincisi, kesinlikle müşterine güven ve samimiyet ver.

örneğin müşterin evde yokken bile suyu senin kapıya bırakıp gideceğini ve parasınıda suyunuda nasıl olsa sonra verebileceğini bilsin

müşteri senle işinin biteceğini bilsin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?im
Yeni Üye53 yazı
Öncelikle hayırlı olsun..
Sakın daha ucuza maloluyor diye çeşmelerden dağdan gelen su ile doldurma şişeleri..
İstanbul un merkezi ilçesindne birinde yaşıyorum ve evimize aldığımız su belli aralıklarla şebeke suyu gibi geliyordu ilkinde uyardım satıcıyı firmaya iletirim dedi aradan 1-2 ay geçti yine aynı sorun oldu aradım "Türkiyenin en çok tutulan suyunu " ve aboneliğimi yaptırdım şimdi 2 katına yakın para ödüyorum belki ama içim rahat..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye1359 yazı
işlek caddelere stant kurun gençleri günlük reklam dağıtma vs gibi işlerde çalıştırın. işyerlerine / vs..
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er