Ana içeriğe geç

Giyim, Aksesuar Ve Bijuteri

İlanin Gecerliligi Kalmamistir

Başlatanbangkok.fatihTarih12/10/2012 19:19:35Yorum13

İlk mesaj
Üye343 yazı
bu bolumu komple kaldirabilirsiniz.

Yerleşim Tayland / BangkokMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Üye151 yazı
kardeş orda döner dükkanı açılsa çalışırmı

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?retmen
Üye400 yazı

merhaba ürünlerin resimlerini detaylarını Türkiye teslim fiyatını alabilirmiyim

jibi34@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye398 yazı
Mather care urunlerini temin etme sansiniz varmi?
Bercen dekorasyon
whatsapp: +905365871949

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye151 yazı
kardeş verdiğin telefonlar için teşekkürler.emekliliğime az kaldı.yazın düşünüyorum.oraya bir arkadaş gelecek eşi oralı ona telefonlarını verecem.işallah tanışırsınız.

Yeni Üye94 yazı
Merhaba siteyi inceledim. Ben saç boyaları ile ilgi fiyatları öğrenmek istiyorum. Siz yardımcı olacak mısınız her konuda yoksa site ile direk irtibata mı geçmem gerekiyor!!

Ayrıca Türkiye'de Lilafix adlı bir marka var saç boyası konusunda ve bayağı da ucuza satılıyor öğrendiğim kadarıyla( 1,5 - 2,5 tl arasında). Sizce eşinizin firması daha uygun fiyatlar verebilir mi ve kalite, kullanım açısından detaylar ve bilgiye ihtiyacım vardır.

Şimdiden teşekkür eder, çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim. Saygılar

Yerleşim Yran / TehranMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye94 yazı
Alıntı Yapılan Metin:

Merhaba,
Elbette ben yardimci olurum. Ama once siz fabrika ile iletisime gecin.
1.5 Tl yaklasik 80 cent yapiyor. Çin den gelen kozmetiği sakın kullanmayın.... Bir anlık iyi para kazanırsınız sonra bir daha piyasda iş yapamazsınız.. Türkiyede 80 cent e saç boyası üretmek imkansız.. (baktım markaya)
Eşimin fabrikası 10 senelik fabrika eşim kurucu ortak. Aynı zamanda ürünleri ürten kendisi. (kimyager).
Ürünlerin hepsi kaliteli.
Büyük ortak pazarlamaya bakıyor.
İç piyasada çok güzel satış yapıyorlar.
Ben maydonoz gibi fabrikada dolaşmak istemiyorum. Fabrıkadan donus olursa sıze daha çok yardımcı olurum. Fiyat konsunda yapabileceğim fazla bir şey yok.
Saygılarımla.. İyi çalışmalar.

Firmaya dilimin döndüğünce bir mesaj gönderdim. Gelecek cevaba göre veya siz ilgilenebilirseniz, sizinle iletişim kurmak isterim. Saygılar.

Yerleşim Yran / TehranMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye45 yazı
ginseng ve diğer serum fiat ve resimlerini alabilirmiyim.toptancıyım. yuksekbas_87@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Saty? / Pazarlama
Üye151 yazı
merhaba kardeş telefonundan aradım ulaşılmıyor. acaba yanlışlık olmasın.

Yeni Üye16 yazı
selam
kozmetik üretimi konusunda bu fabrika; bulk olarak bizim verdiğimiz etken maddeler doğrultusunda kozmetik üretimi konusunda calısabilirmiyiz. veya biz kullanım alanlarını verelim onlardan formul ve bulk üretim desteği alalım.
bu konularda yardımcı olurlar mı? axgul@yahoo.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Doktor
Yeni Üye41 yazı
Merhaba

Dünyaca ünlü saç boyası markalarının birebir formülasyonlarına sahip, Ar-ge uzmanı kimya doktoruyum. Üretimini yapmak istediğiniz saç boyası formülasyonu ihtiyacınız varsa markasını söylemeniz yeterli. Üretim numunelerimiz mevcuttur. Formüllerin tamamı tüm dünyadaki kozmetik mevzuatına, kimya bilimi ilkelerine, moleküler stokiyometri kanunlarına uygun olarak sunulmakta ve asla bir sürpriz içermemektedir. Cepten ulaşmak isterseniz +905446295109.
Erdem Akıncı
(Kimyager)

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Kimyager