dün bi yerde okudum;eğer hayatınızın son günü olduğunu bilseydiniz diye başlamıştı cümleye...gerisini okuyamadım.Bian gerçekmişcesine bocaladım elim ayağıma dolaştı desem yeridir.Çünkü ölümün bizi nerde ne zaman karşılayacağını bilmiyoruz..Koca bir hayat son bir güne nasıl sığardı....Aklıma birsürü şey geldi hangisini yapmalıydım önce son 24 saatimi neye harcamalıydım..Söylenmemiş sevgiler,alınması gereken helallikler,kırdığımız kalpler....Aslında bunları düşünüp sıraya koyacak kadar bile vaktimiz yok belki..Hayat koşuşturması iş güç derken sevdiğim halde ihmal ettiğim aramaya fırsat bulamadığım bisürü insan varmış.kaybedecek vaktim olmadığını anlayıp telefona sarılmakla başladım..Allah gecinden versin ama YA SİZ SON GÜNÜNÜZ OLDUĞUNU BİLSEYDİNİZ NE YAPARDINIZ???
Yazınız çok hoşuma gitti.Aslında bu hayatı ne kadar ciddiye almadığımızı gösteren bi konu . Gerçekten hep öyle deriz kendimize :YARIN ÖLÜCEKMİŞ GİBİ YAŞA AMA HER NEDENSE BUNU HİÇ BİR ZAMAN GERÇEKLEŞTİREMİYORUZ.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz