Turkiye teslim veya Romanya teslim verebiliriz problem yok. Gringo bey, isterseniz size resim gonderebilirim. Malzeme karisik (renk olarak) ve preslenip balyalanmis durumda baska bir islemden gecmiyor. Butur malzemenin Turkiye teslim fiyati nedir acaba bilgisi olan varmi?
Sn.Uluocak, Malzemeyi transit ticaret olarak uzakdoğuya göndereceğim..Ancak kesinlikle numune gerekiyor... gringogonzales@hotmail.com adresine resimleri gönderin lütfen,daha sonra bir şekilde numune alırız....
merhaba bende yurtdışından türkiyeye hurda pet şişe getirtiyorum. iletişime geçebiliriz. ürünün durmuna göre fiyat değişiyor. çok karışık veya sadece şeffaf olması, kirli veya temiz olması gibi. yinede her malın alıcısı var. ancak malı kimse gümrükten teslim almıyor. fabrika kapısına teslim yapılıyor. ararsan veya mail atarsan görüşürüz. selamlar celal 0533 5910007 celalj@gmail.com
Merhabalar benim e ticaret sitem var sitem bayildimaldim.com.tr Sitem 10 gün sonra faliyete geçicek.Şuan ürün topluyorum.Sitemde sanal poslarımda olucak.İşyerim bahçelievlerde,Ben tanınmak isteyen,ürünlerinin satışını yapmak isteyen seri olmak şartıyla firma ve şahıslarla çalışmak isterim.Reklamlarımda olucak belli sitelerde.Ben büyümek istiyorum sizde isterseniz çalışabiliriz.05330216279
Türkiye ye teslim göndeririseniz ve ürünlerin fotoğraflı birkaç örneğini yollar iseniz teslimatta peşin ödemeli çalışabiliriz irtibat için 0507 924 47 00Erol
Haftalık 100 ton hurda pet şişe arıyorum Avrupa yada tr bu işle ugrasanlar bana ulassın Buzmavisi@hotmail.fr
BaNa DarBe AtAni BenDe HaRbE SoKaRiM
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz