Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Romanya Dan Pet Sise Hurdasi

BaşlatanuluocakTarih10/10/2012 12:37:26Yorum13

İlk mesaj
Yeni Üye23 yazı
Romanya dan Turkiye ye PET sise hurdasi satmak istiyorum. Preslenip balyalanmis karisik renkli halde.

Ancak Turkiye fiyatlari hakkinda bilgim yok. Bu isle ugrasan arkadaslardan fikirlerini bekliyorum

Yerleşim Romanya / ConstantaMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Üye433 yazı
malı türkiye teslim mi verecksin

Yerleşim Türkiye / MarmaraMeslek Emekli
Yeni Üye52 yazı
Merhabalar,
Malzemeden numune alabilirsek değerlendirebiliriz...
Syg.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye23 yazı

Turkiye teslim veya Romanya teslim verebiliriz problem yok. Gringo bey, isterseniz size resim gonderebilirim. Malzeme karisik (renk olarak) ve preslenip balyalanmis durumda baska bir islemden gecmiyor. Butur malzemenin Turkiye teslim fiyati nedir acaba bilgisi olan varmi?

Yerleşim Romanya / ConstantaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye129 yazı
fiyat bilgisi gönderebilirseniz, sürekli ve yüklü miktarlarda alabilirim. cmlq23@hotmail.com adresine bilgi gönderirseniz
cmlq

Yerleşim Türkiye / Elazy?Meslek Serbest meslek
Üye979 yazı
bahsettıgınız urunu turkıyede hurda ıthal ızın belgesı olan fırmalar alabılır,sayet ıznı yoksa bu urunun ıhracatını yapamazlar bu ızınde bıldıgım kadarıyla her fırmaya verılmıyor.
“Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur.” (N. F. Kısakürek)

Yerleşim Bulgaristan / Veliko TirnovaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye52 yazı
Sn.Uluocak,
Malzemeyi transit ticaret olarak uzakdoğuya göndereceğim..Ancak kesinlikle numune gerekiyor... gringogonzales@hotmail.com adresine resimleri gönderin lütfen,daha sonra bir şekilde numune alırız....

Yeni Üye23 yazı
Gringo Bey ,

Suan seyahatteyim. Aysonu gibi Romanya da olucam ve resimleri gondericem. TEsekkur ederim. Emailim auluocak@halkitrading.com burdan irtibatta kalabiliriz

Yerleşim Romanya / ConstantaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye324 yazı
birinci sınıf hurda pet ayıklanmış tonu 600tl
peşin nakit alınır 0507 339 33.73

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye2 yazı
merhaba bende yurtdışından türkiyeye hurda pet şişe getirtiyorum. iletişime geçebiliriz. ürünün durmuna göre fiyat değişiyor. çok karışık veya sadece şeffaf olması, kirli veya temiz olması gibi. yinede her malın alıcısı var. ancak malı kimse gümrükten teslim almıyor. fabrika kapısına teslim yapılıyor. ararsan veya mail atarsan görüşürüz.
selamlar
celal 0533 5910007
celalj@gmail.com

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Yöneticilik
Üye433 yazı
renksiz varsa değerlendirelim

Yerleşim Türkiye / MarmaraMeslek Emekli
Yeni Üye29 yazı
Merhabalar benim e ticaret sitem var sitem bayildimaldim.com.tr Sitem 10 gün sonra faliyete geçicek.Şuan ürün topluyorum.Sitemde sanal poslarımda olucak.İşyerim bahçelievlerde,Ben tanınmak isteyen,ürünlerinin satışını yapmak isteyen seri olmak şartıyla firma ve şahıslarla çalışmak isterim.Reklamlarımda olucak belli sitelerde.Ben büyümek istiyorum sizde isterseniz çalışabiliriz.05330216279

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynternet
Yeni Üye5 yazı
Türkiye ye teslim göndeririseniz ve ürünlerin fotoğraflı birkaç örneğini yollar iseniz teslimatta peşin ödemeli çalışabiliriz irtibat için 0507 924 47 00Erol
Erol Baltaş

Üye210 yazı
Haftalık 100 ton hurda pet şişe arıyorum
Avrupa yada tr bu işle ugrasanlar bana ulassın
Buzmavisi@hotmail.fr
BaNa DarBe AtAni BenDe HaRbE SoKaRiM

Yerleşim Fransa / Mulhouse