Amerıkadan 1 hafta önce geldim orada kardesımın dükkanında bayan çanta sattım.bır haftadır bu satmıs oldugum cantalardan türkiye pazarında arastırma yapıyorum ve ınanın bır tanesıne rastlamadım cantalar çin malı fakat toptancı fırma amerıkada.Çindekı ımalatcına ulasamıyorum bu duruma ıstınaden sızden bılgı alısverısınde bulunmak ıstıyorum bana bu konuda yardımcı olabılırmısınız ?sızden alacagım bılgıler dogrultusunda Amerıkadan bu cantalardan getırtecegım ve dukkan acmayı dusunuyorum.gümruk vergılerı ıle bu ürünlerı getırme kosulları hakkında hıcbır bılgım yok.
Soru 1 - Bu çantaların gümrükleme ücretlerı nasıl olmaktadır ?Parca basına mı vergı verıyoruz yoksa kılo üzerınemı ?bana bu konuda ayrıntılı bılgı verebılırmısınız ?
Soru 2 - Amerıkadan ,Türkiyeye getırme işlemı nasıl olmaktadır ? gemı uzun zaman almaktadır dusuncem ucak ıle ama ,bayan canta fazla kılo yapmaktadır bu yuzden dolayı sızce nasıl bır ıslem uygulamam gerekmektedır veya bana baska bılgınız var ıse tavsıyede bulanabılırmısınız?
Soru 3 - Ben ılk kez bır ıs yerı acmak ıstıyorum bu yuzden hıcbır bılgım yok yurt dısı baglantılı calısmak ıstıyorum bana yukardakı konuya ilişkin baska benım bılmedıklerım var ıse bu konularda yardımcı olabılırmısınız ?
hersey ıcın cok tesekkurederım.görüşmek uzere hayırlı geceler.