Aklımda bir kaç şey var fakat olur mu bilmiyorum sizlerle paylaşmak istiyorum.
1-Güzel bir çamaşır makinesi, kurutma makinesi ve ütü alıp, apartmanlara broşür bırakıp çamaşır yıkama işi yapmak. Kuru temizlemelerden biraz daha uygun. Kilo başı yani makine başı belli fiyatlar koyabilirim. Ama bizim ülkemizde tutacağını sanmıyorum. İyi kötü herkeste var.
2-Bina yap sat işi. Çok karlı görünüyor ama bunun için kredi çekmem lazım ayrıca çok tecrübe gerektiği kanısındayım. Bunu tecrübem olmadan yanıma birilerini alarak yapabilir miyim?
3-Tekel bayii vardı aklımda fakat ben şehrime döndüm döneli gördüm ki sadece 50 metrelik bir sokakta, gerçekten abartmadan söylüyorum 50 metre sınırları içinde tam 5 tane tekel bayii ve 2 tane market var. Zor biraz.
4- cd/dvd shop açmak. Ama bugünlerde onun da zor olduğu kanısındayım. Öncelerde olsaydı belki ama :/
5- Petshop açmak. Kedi köpek satmamak şartıyla ki sanırım yasak olcakmış bu. Pet malzemeleri. Kuş balık kaplumbağa timsah gibi satışlar olabilir? Bunların yanında bir çok su canlısı da olabilir. Ne düşünüyorsunuz bu konuda? İş yapar mı?
6- Yine kredi çekerek iddia bayii açmak? Kar oranları nedir? Bu işi yapmış biri var mı daha önce? Ya da ne kadar kar edildiği?
Bunlar var şu an aklımda ama çoğu yattı sayılabilir. İddia bayii üzerine yoğunlaşmak istiyorum. Biri bana biraz açabilir mi o işi?