Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Büfe Devralmak

BaşlatanfieryxTarih08/10/2012 16:51:58Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye85 yazı
arkadaşlar çok ekstra bir iş fikrim yok ancak fatih te ana cadde üzerinde çok işlek bir cadde de bir büfe var orayı devralmayı düşünüyorum devir ücreti 50.000 tl isteniyor işyerinde toplam 4 eleman çalışıyor 2 servis 2 usta olmak üzere aylık ta 5.500 tl kirası var günlük cirosunun 1.300 ile 1.500 arasın da olduğu söylendi bana büfenin dizaynı yeni yapılmış ve güzel durum da konumu da iyi ancak çok çeşit koyulmamış içeriye ekstra işi olan bir arkadaş burada 2. bir iş olarak yapmaya çlışmış ancak başaramamış ne dersiniz bu ciro bu masraf ile burası iş yapar mı...

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Üye245 yazı
Kira fazla ayrica soylentiler onemli degil gidio gozunle gormen lazim ciroyu. Devir sebebi ne sehir degisikligi mi yoksa baska bi sektore gececek hasta masta degildir insallah :-)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye49 yazı
para kazanman için kar marjının yüzde 50 olması lazım. 4 işçi 5500 kira ile.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Yöneticilik
Yeni Üye36 yazı

kirası çok yüksek ama uzaktan bir gün boyunca işten anlayan biriyle gözlem yapmanı öneririm.bu ciroya devir parası az gözüktü bana!!!

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
Yeni Üye59 yazı
kirası çok arkadaşlarında dedigi gibi uzaktan izlemen gerekebilir
korkmaz

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Yeni Üye20 yazı
kardeş ben fatihte oturuyorum hangi yerden bahsediyorsun acaba cadde üzerinde oturuyorum. bildiğim bir yerse sana gözlemlerimi söylerim. tahmin ettiğim bir yer var orasıysa hiç girme derim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Yeni Üye85 yazı
mieke fatih hocapaşalı da sultan's delight ismin de bir büfe sıcak soğuk bir çok şey var bir çok eksik te tabi.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye385 yazı
5500 kira + stopaj yaklasık 7000 tl eder elektrik ıvırzıvır + 4 çalışan nerden baksan ayda 10000-11000 net giderin var
bir müşteri ortalama 2,5-3 tl net kar bıraksa ayda min. 4000 kişi oda günde en az 135 kişinin alış veriş yapması gerek
eğer yer iyiyse daha fazla kazanbilirsiniz bence 1 gun fılan değil en az 1-2 hafta adamın yanında durun hatta patron gibi büfede durun kı hem çalışaların nasıl olduğunu hemde cironuun nasıl olduğunu anlayabılırsınız az-çok

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye57 yazı
Arkadaşın dediği yeri biliyorum fatih derken aslında fatih değil sirkeci'de doğubank'a inen caddede işlek bir cadde ama benin duyduğum ve gördüğüm hemen bitişik dükkanında elif büfe adında büyük bir büfe var çok kalabalık ve çok işlek bence alınmaz ben ilgilenmiştim bir ara ama vazgeçtim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye57 yazı
Bir de unutmadan 15 metrekare bir yer taksim kızılkayalar tarzında (gerçi çok manyak bir örnek verdim ama :) ) 5-6 sandalye en fazla koyabiliyorsun

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik