Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Neyi Kiraya Verelim.

Başlatanzeynep ferdaTarih06/10/2012 22:29:30Yorum9

İlk mesaj
Üye129 yazı
merhabalar,

bir şeyler alarak kiraya vermek istediğimizi varsayarsak. şöyleki siz ne kiralamak isterdiniz. evde ya da günlük hayatta kendisine para vermeyip kiralamak isteyebileceğiniz neler olabilir?
kadınlar için özellikle temizlik sektörünü de baz alarak ayrıca değerlendirirsek neler olabilir? değişik fikirler çıkabilir belki. bir erkek olarak, bir kadın olarak, bir anne- baba olarak, bir öğrenci olarak... düşünürsek neleri kiralamak isteyebilirsiniz?
mmm...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Öğretmen
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye94 yazı
merhaba,
tatile gidenler için bavul, çadır, katlanılabilir sandalye vs. gibi şeyler kiralayabilirsiniz,
ayrıca bugün keşke bi yerde bisiklet kiralansa da binsem diye düşündüm, eymir golunde bisiklet kiralıyorlar mesela sizde ankaradansınız heralde bilirsiniz
Siracboran

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye25 yazı
Ben Kanada"da gormustum telefonlari (yani iphone 5 gibi) kiraya veriyorlardi aylik $60 di yanlis hatirlamiyorsam. Siz ayni mantikla farkli elekteonikleri kiraya verebilirsiniz ps3, nintendo wii gibi oyun konsollarini internet ve oyun kafelerime uygun fiyatlarla kiraya verebilirsiniz.

Yerleşim Kanada / TorontoMeslek Ythalat / Yhracat
Üye129 yazı

güzel fikirler için teşekkürler, devamını bekliyorum.
mmm...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?retmen
Yeni Üye53 yazı
forklift fabrikalar için

Yerleşim Türkiye / Eski?ehir
Yeni Üye94 yazı
bence beynini kirala;)
Girişim başarının imzasıdır...

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Reklam
Üye129 yazı
tamam, çok para edeceği kesin. insanlar kendi ihtiyaçlarına cevap vercek fikirleri üretmişler, ne güzel. :)
mmm...

Üye365 yazı
çocuk arabası kiralama.şehirlerin yerleşimine göre değişir tabii.
alışveriş bölgesi ile oturum bölgesi ayrı olan şehirler için geçerli olabilir.
genellikle otobüs ve minibüslerde ***ürüp getirmesi zahmetli olduğu için yaz aylarında makul bir ücrete şehiriçini gezenlere kiraya verilebilir.
DEĞER VERDİK YETERİ KADAR, ARTIK HERKES EDERİ KADAR

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Üye129 yazı
doğru anladım sanırım, bahsettiğiniz çocukları gezdirmek için kullanılan çocuk arabaları doğru değil mi?

ilginç ve farklı fikirler... düşünmek ve istişare etmek insanları ve fikirleri geliştirir. paylaşım için teşekkürler.
mmm...

Üye365 yazı
evet bebek arabası demek lazım aslında
kendi şehrimden örnek vermek gerekirse samsun merkezi 3 ilçeden oluşur ve alışveriş bölgesi ilkadım ilçesindedir.
atakum ve canik ilçesi genel olarak oturum olarak kullanılır. atakumdan ve canikten otobüs minibüs ve tranway ile şehir merkezine gidilir.
genel olarakta şehir meydanına yakın bölgelerde merkez duraklar vardır.araçlar burada boşalır ve herkes dağılır.yine dönüşlerde bu meydan dediğimiz yerden yapılır.yaz aylarında gözle görünüz bir yoğunluk yaşanır.işte bu duraklara yakın yerlerde kiralama yapılabilir.dönüşte vatandaşlar aynı yerlerden tekrar arabaya bineceği için bebek arabalarınıda geri getirirler.
DEĞER VERDİK YETERİ KADAR, ARTIK HERKES EDERİ KADAR

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama