Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kartvizit, El İlanı, Broşür İşi Yapmak İstiyorum

Başlatanmuhendis7373Tarih05/10/2012 03:49:14Yorum4

İlk mesaj
Üye143 yazı
merhabalar, Ankara'dayım, firmam var yazılım işi ile uğraşıyorum, eskiden bu işle uğraştım ancak klasik yani işyerlerini dolaşıp, el ilanı,katalog, broşür vb işleri yaptığımı söyleyerek sipariş toplayıp bir matbaa'ya bastırıp iş yapıyordum. Yanımda pazarlamacılarda vardı ancak benim kadar iş toplayamıyorlardı. Şimdi sorum şu sizlere ben şu anda MASAÜSTÜ Yayıncılık'ta yapmak istiyorum, ancak pazarlamacı almak istemiyorum, sipariş işini online toplamak istiyorum. Sizce bu işi nasıl yapabilirim. Matbaa kısmı kolay bir matbaa ile anlaşırım, Reklam ajanslarına çalışan birçok matbaa mevcut. Ancak iş toplama konusunda çevrem hiç yok, bu konuda bana yardımcı olabilecek fikirlerinize ihtiyacım var. Bu arada yazımı okuyan matbaacı arkadaşlarda var ise msn bıraksınlar işi detaylandıralım. Herkese iyi çalışmalar ve bol kazançlar dilerim...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye381 yazı
güzel konu, biz de dergi çıkarıyoruz satışta problemimiz var. gerçi satacak olan kişiye iyi de para veriyoruz ancak işin erbabını bulamıyoruz. broşür, el lanı, katolog için de kesinlikle birebir görüşülmeli, çünkü işin püf noktası ikna etmektedir.

Yerleşim Türkiye / MardinMeslek Reklam
Üye574 yazı

konu günceldir.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
Üye546 yazı
Hocam okul fotografcılığını araştırabilirsin.Okul foto,o fotoğrafdan takvim vb işler alabilirsin

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy