Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kozmetik Ürün Satışı

BaşlatanheyyoTarih03/10/2012 03:29:38Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Merhaba arkadaşlar
Ben 2 senedir asyanın büyük bir kozmetik şirketinin Türkiye'de distribütörlüğünü yaptım.Dünyada 70 in üzerinde ülkede satılan tek kullanımlık pamuğa emdirilmiş ve doğal yüz maskeleri getirdik, A-101 marketlerde yüksek satış oranlarına ulaştık, şimdi A-101 le olan antlaşmamız bitti ve kendim başka işlerlede uğraşıyorum. Bu işle ilgilenecek vaktim olmamasından dolayı elimdeki ürünleri çok düşük fiyatlardan satmak istiyorum, ürünlerimiz gerçekten çok başarılı Watsons, Gratis gibi kozmetik zincilerindeki muadillerinden çok daha kaliteli. Dükkanlarda, pazarlarda kuaförlerde heryerde satılabilecek bir ürün eğer ilgilenen yada toptan satmak için yol gösteren olursa çok memnun olurum. Saygılar ve teşekkürler

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye2 yazı
Arkadaşlar hiç yardım edebilecek biri yokmu?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye294 yazı
bence buraya ürünün fotolarını ve de fiyatını açık açık yaz daha dikkat çeker

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Di?er
Yeni Üye72 yazı

Evet ürünü tanıtıcı görseller ve diğer kozmetik kullanım bilgilerinide paylaşabilirseniz daha fazla dikkat çekecektir.ürün hakkında bilgi ve fiyatları bilmek isterdim,saygılar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye7 yazı
Merhabalar, ürün tanıtımı ve satış sayfası hazırlayıp değişik reklam stratejileri ile online satış yapabilirsiniz. Facebook, google adwords gibi sistemler bütçenizi zorlar ise iyi bir website optimizasyonu ile arama motorlarında ilk sayfaya gelmeye çalışın. Bir de ürününüz sağlık bakanlığı onaylı ise sorun yaşamazsınız. Saygılarımla..
Online pazarlama konusunda profesyonel destek verilir..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye17 yazı
Merhabalar, Bende kosmetik sektorunde tek kullanimlik kuafor malzemelerinin imalatini yapiyorum, sayet numune, fiyat ve urunun detay bilgilerini alma sansim olursa degerlendirme sansimiz olabilir

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye51 yazı
söz konusu kuaför malzemeleri ile ilgili bilgi verirseniz toptan kanalında değerlendirmemiz mümkün selamlar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye658 yazı
Selam web siteniz varmı urunlerınızın ek ıs olarak pazarlamasını yaparım
İşimiz insanların en güzel ve en zor günlerinde yanında olabilmek.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans