Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Online Yemek Siparişi

BaşlatangonzalesTarih02/10/2012 16:08:06Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye71 yazı
Merhaba,
üniversite öğrencilerine evden yemek,hamurişleri hizmeti sunmak istiyorum fakat fiyatlandırma konusunda kafam çok karışık sürümden kazanmak istiyorum derken zarar eder miyim diye düşünmüyor değilim.Yemek sektöründe çalışan üyelerden fikir edinmek istiyorum.Nereden nasıl başlamalıyım?

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Yeni Üye50 yazı
bence zor ve sıkıntılı bir iş. bilmediğin işe girme.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Doktor
Üye129 yazı
Biz de bir laf var <ucuz etin yahnisi olmaz> diye. ucuz yapacam diye malzemeden çalacaksın, lezzetsiz olmuş diye müşteri kaçacak. Böyle bir kısır döngüye gireceksin. En iyisi ortalama bir fiyat bul, lezzet düşkünlerine sat
cmlq

Yerleşim Türkiye / Elazy?Meslek Serbest meslek
Yeni Üye71 yazı

ucuz olsun diye kendim yemediğimi zaten başkasına asla yedirmem lezzet konusunda sıkıntı olacağını sanmıyorum ama haklısınız yorumlarınız için teşekkür ederim.

Yeni Üye57 yazı
sulu yemek karlıdır evde yapıp yani maliyet hesabı önemli usta tutmasan evden gönderirsen bunlar fiyatını olumlu etkiler 10 kişilik yemek yaptın maliyetini cıkar 2 le carp kişi sayısna böl yani bir yemegi 2 tl mi yaptın en az 4 tl ye vermelisin en 2 katı tavsiyem 1: 4 koyman inan günlük bir potansiyel oluştursan olabilir
1332

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye71 yazı
Yorumunuz için çok teşekkür ederim, listeleri hazırlayıp fiyat belirlemeyi düşünüyorum sonrasında reklam vs inşallah denemeye başlayacağım şimdilik çok kar etme peşinde değilim kendimde öğrenciyim okulum uzadığından kendim severek yapabileceğim, insanlarada katkımın olabileceği bu hizmeti düşündüm. Eğer tutulursa farklı fikirlerim var devam ettirebilirim yada okuduğum iki bölümden birini tercih edip o yönde adım atarım.

Yeni Üye36 yazı
bilmediğin işe girme diyenler olmuş,böyle yaparsak olduğumuz yerden pek de ileriye gidemeyiz.
kaldı binlerce liralık yatırım da yapılmayacak bu işe...
arkadaşım yap planlarını biran önce işe koyul,lezzetine güveniyorsan reklama bile ihtiyacın kalmayacak,iş ufak ufak başlayıp senin emeğinle,sabrınla,güleryüzünle giderek büyüyecek.
bu yolda sana başarılar diliyorum.
gelişmeleri de buradan bizlerle paylaşırsan çok mutlu oluruz.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye71 yazı
Evet dediklerinize katılıyorum birazda cesaret işi ve elbette risk almak gerek teşekkür ederim inşallah olumlu olumsuz gelişmeleri paylaşırım.

Yeni Üye71 yazı
Daha önce fikir edinmek için sorduğum konuyla ilgili bir başlangıç yaptım facebook ta sayfa hazırladım, elimden geldiği kadar afiş ve menü hazırladım :) şimdilik servis sorunu var onuda kendim halletmeye çalışacağım inşallah olumlu olumsuz gelişmeleri paylaşacağımı söylemiştim onun için yazmak istedim. Olur yada olmaz bilmiyorum fakat insanın içinde sadece düşünce olarak kalmasından ziyade bir fikri denemek girişimde bulunmak bence daha iyi.

Üye122 yazı
hayırlı olsun allah bol kazanç versin : )

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye71 yazı
Çok teşekkürler :) bugün ambalaj bakmaya gittim bulamadım 4çeşit bir menü için önerebileceğiniz tabldot tabak vs var mı acaba