Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Poşet Tuz,kürdan Satmak İstiyorum(acil Yardım )

Başlatannonda76Tarih30/09/2012 17:00:06Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye7 yazı
merhaba arkadaşlar
uzun zamandır işsizim neden bilmeme ama arayışlarım bir türlü sonuç vermiyor,ben de kendi kendime ne yapabilirim diye düşünmeye başlamışken bu iş aklıma geldi,yani;
restoranlara,dürümcülere,cafelere kısaca paket servis yapan her yere küçük poşet tuz ,kürdan,kolonyalı mendil v.b. şeyleri satmak..
kafama takılan şeyler var yalnız bilgisi olan varsa ve bana yardımıc olursa sevinirim.

1) bu ürünleri firmalar kendileri mi gidip toptancıdan alırlar yoksa benden de alırlar mı;?
yani fatura v.s. gerekir mi?
2) bu ürünleri en uygun fiyata nerden bulabilirim?
3)ne kadar karla satmam gerekir?

arkadaşlar bu konu benim için önemli, bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olsun lütfen
teşekkürler....

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye55 yazı
sattığınız ürünleri toptan satacağınız için sizden de alım yaparlar poşet konusunda yardımcı olabilirim isterseniz
http://KobiForum.Net
Yeni İş fikirleri Bilgi Paylaşım Platformu

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Yeni Üye7 yazı
extramarket teşekkür ederim cevabınız için ama sanırım yanlış anlamışsınız ben poşet demedim poşet tuz dedim,hani restoranların paket servislerde siparişin yanına koyduğu küçük paket tuzlardan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye55 yazı

pardon yanlış anlamışım ama yinede size yardımcı olmak isterim poset tuz . kürdan , kolonyalı mendil uygun fiyata size temin etmenizi sağlaya bilirim pm gönderirseniz bana bilgilerinizi ne kadar almayı düşünüyorsunuz yazarsanız sizinle irtibata geçmesi için bu işin toptancılığını yapan bir arkadaşımı yönlendireceğim.. (kar amacı gütmüyorum)..
http://KobiForum.Net
Yeni İş fikirleri Bilgi Paylaşım Platformu

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Yeni Üye68 yazı
meraba ali bey hısır poset ince 200 adet olanlardan fiyatını ögrenebilirmiyim
cihan gürbüz

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Gyda
Yeni Üye12 yazı
toptan peçete arıyorum 25x25 33x33 fiyat ve resim bilgisi için aaakasya@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye18 yazı
kalsitli hişir poşet 2,60.0535 886 97 52 istanbul

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat