Ana içeriğe geç

Giyim, Aksesuar Ve Bijuteri

Bay Veya Bayan Gömlek,boxer,bayan Triko,kazak

BaşlatanDamrodTarih27/09/2012 22:25:29Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye30 yazı
Merhaba sayın koniks.com üyeleri.Ben kendi çapımda ekonomim el verdiğinde kendi çabalarımda ürünleri satın alıp,yurtdışındaki arkadaşlarıma yolluyorum onlarda orada satıyorlar ve karı bölüşüyoruz.pek fazla getirisi yok ama yinede boş durmaktan iyidir.

Uygun fiyatlı erkek gömlek L ve XL bedenlerde,uygun fiyatlı erkek boxer likralı,L v xl bedenlerde ve bayan triko kazak ve hırka arıyorum.bütçem en az alım 100-200 civarı arasındadır.lütfen bana detaylı resimleri ve fiyat bilgilerini gönderiniz.

Şimdiden teşekkürler herkese iyi satışlar ve alışlar
Girişimci ruha sahip ve gelecek kaygısı taşıyan bir üniersite öğrencisi.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Yeni Üye30 yazı
Yok mu yardımcı olabilecek arkadaşlar ?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Üye120 yazı
elimde tekleme kotlar..kot montlar..kazak hırka gibi mallar var...
hepsi tekleme ...ilgilenirmisiniz ....

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye30 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ilkaydemir
elimde tekleme kotlar..kot montlar..kazak hırka gibi mallar var...
hepsi tekleme ...ilgilenirmisiniz ....

ilkay bey mailime fotoları ve fiyatları gönderirmisiniz müşterime göndermem gerekiyor rusyadaki ktolga_1@hotmail.com

Yeni Üye30 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - extramarket
ilanınız hala geçerliyse yardımcı olabilirim

ilanım hala geçerli gönderebilecek mal arıyorum.ürünleriniz fotoğralarıno ve fiyat listesini mailime gönderirseniz sevinirim.rusyadaki müşterime göndermem gerekiyor.mail adresim ktolga_1@hotmail.com

Üye125 yazı
ÜRETİYORSUNUZ,PAZARLIYORSUNUZ,PAZARINIZI BÜYÜTMEK İSTİYORSUNUZ MUTLAKA.BEN DE
ÇEYİZ İŞİ YAPIYORUM.SATIŞ ŞEKLİM KÖY,KASABA,
FABRİKALARA,İŞYERLERİNE TOPTAN,PERAKENDE SATIŞ .TALEP EDİLEN ÇOK ÜRÜN var.GİYİM,İÇ GİYİM,ÇORAP,BEBE,
Hedy. EŞYA (başta olmak üzere)..vs TÜM BUNLARA YETİŞMEK ve SERMAYE BAĞLAMAK MUTLAKA ZOR.KATALOG,NUMUNE,E-SATIŞ,NETWÖRK vs gibi TİCARİ YÖNTEMLER de yok değil.
MÜŞTERİLERİMİZ in ayağına kadar gittiğimiz ve ürünü görüp, ,hissederek satın aldıkları için bu ticari yöntemler satış şeklimize uymuyor.
Ayrıca aile gibiyiz,MÜŞTERİ GRUBUMUZ çoğunlukla BAYAN.Satamamak yada tahsilat zorluğu gibi sıkıntılar minumum..Peşin veya Haftalık yada aylık ödemeler şeklinde tahsilat yapıyoruz.
Pazarımı büyütmek, müşterilerime talep ettiği ürünleri ulaştırmak helal kazançdan sonraki ilk hedefim.Ödeme noktasında esnek olabilecek üretici,tedarikçilere ihtiyaç var.
Bu bilgiler ışığında gerek tavsiye gerek öneri gerekse iş tekliflerinizi ,temsilcilik,bayilik,ürün yada katalog desteği konusundaki düşüncelerinizi, Yorumlarınızı beklerim. KISACA NASIL BERABERCE BAŞARABİLİRİZ....Başarılı iş ve aile hayatı dilerim.Saygılarımla.
kelebek etkisi;Hayatta yaşamak zorunda olduğumuz şeyler vardır. Ve bunları önceden bilemeyiz.

Rastlantıda olsa bizim seçimimizle de çıksa yapabileceğimiz bir şey yoktur. Benjamin Button/ KADER http://www.vidivodo.com/video/benjamin-button-kader-/322349

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye70 yazı
kolay gelsin acil bebe ve bayan giyim için tedarikci arıyorum ürün resimleri yollarmısın marti112_b@hotmail.com
kb

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Üye151 yazı
turlu viskon balıkçı badi var 3 tl

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?retmen