Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Finlandiyadan Tekne İthalatı

BaşlatanfinlandiyaTarih25/09/2012 22:36:26Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye24 yazı
Finlandiya da yaşayan Bir girişimci olak Finlandiyada yapılan ikinci el teknelerin fiyatları gayet uygun olduğunu farkettim.
acaba Türkiye ye getirirsem tutarmı?

bu konu hakkında bilgisi olan yada sektörde çalışan arkadaşlar varsa fikirlerini ve hatta ilgilenen varsa ortak çalışmayı düşünmekyetim.
uygur

Yerleşim Finlandiya / Helsinki
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye129 yazı
merhaba ben yasin
hemen söyliyim konu hakkın da pek fazla fikrim yok ama tekneleri severim
antalyada yaşıyorum limanda bir tane tekne imalathanesi var ayrıca kaleiçi civarında bir marina var anlayacagınız eger karlı bir iş olursa bu işi sizinle yapabiliriz
sizin için fiyat bilgilerini elde edebilirim .sizde resim ve fiyat bilgilerini bana verebilirseniz kimbilir bu işi başlatabiliriz

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Di?er
Yeni Üye29 yazı
bu işten para kazanamassın.. en başından en sonana kadar hesaplaman gerekir.. eger bir işe sahipsen orada ve daha fazlada büyümeyi düşünüyorsan .. başka alanlarda dene şansını..

Yerleşim / DigerMeslek Di?er
Yeni Üye29 yazı

BaşkA BİR İŞ DÜŞÜNCEN VAR MI SENİN?

Yerleşim / DigerMeslek Di?er
Üye762 yazı
tekne yurtdışında ucuz olabilir ama Türkiyeye giriş yaparken ( ithal mal ) tabi olduğu bir fiyat değeri ve gümrük değeri var.
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye8 yazı
yurt dısındakı tekneler turkıyeden oldukca ucuz oldukları malumdur.ancak getırmek ıstedıgınız tekneler hangı kategorıde motoryat ,yelkenlı yada ufak balıkcı.addıgınız taş ürkütcek cınsde olmalı buda buyuk tekne demek bu ıs de bılgı gerekdırır ıcındekı motordan tutun teknenın okyanusa dayanıklıgından tutun ıcındekı aksesuarları raddarından sonarından su arıtmasından fueloıl tankından vb gıbı bır suru faktor var. umudunuzu kırmak ıccın yazmadım .
anccak orda buldugunuz teknelerı burda turkıyede ılan vererek detay bılgılerını verek bır sonuca ulasabılırsınız bır kac alım satımyapdıkdan sonra tecrube edınırsınız.umarım hersey gonlunuzce olur.saygılar

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye24 yazı
değerli yorumlarınız için herkese teşekkür ediyorum. daha araştırma aşamasındayım. Türkiye de tekne ticareti ile iştigal eden dostlarında fikirlerini bekliyorum,hertürlü yeni fikirlerinize de açığm.
uygur

Yerleşim Finlandiya / Helsinki