Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Tecrübelerinize İhtiyacım Var!! Riske Etmelimiyim?

BaşlatanmythicalTarih24/09/2012 10:18:02Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye21 yazı
Öncelikle selamlar,
İstanbulda oturum marka bir mutfak mobilya mağazasında altı senedir Montör olarak çalışmaktayım,bu sürecin son üç senesi mağazanın teknik işler röleve alma,projelendirme görevi yapıyorum.
Fakat sürekli olarak içimde bir iş kurma dürtüsü ile yaşıyorum.kendim küçük bir yer açıp bu zamana kadar öğrendiklerimi burada uygulayıp,iş hayatına artık biryerden atılıp kendi çevremi yapmak istiyorum.
27 yaşındayım,evliyim küçük bir oğlum ve geçindirmem gereken bir ailem var,bunun bilincindeyim ve o yüzden hep ikilemede kalıyorum.
Şuan çalıştığım yerde 1.800 tl maaş alıyorum ve anca geçinebiliyorum.galiba biryerden başlıyacağım.siz değerli forum üyelerinin tecrübelerinden faydalanmak için buraya konu açtım.düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye37 yazı
mutfak mobilyası ekipmanları bunun gibi bir çok mağaza var imalathanesi olup üretip satanlar.Çok iyi bir bölge seçmelisin derim ve kaliteli yaratıcı birşeyler yapmalısınki sana gelsinler rekabet ortamı zor

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye21 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mavihayal
mutfak mobilyası ekipmanları bunun gibi bir çok mağaza var imalathanesi olup üretip satanlar.Çok iyi bir bölge seçmelisin derim ve kaliteli yaratıcı birşeyler yapmalısınki sana gelsinler rekabet ortamı zor

yorumunuz için teşekkürler,
Evet rekabet ortamı zor fakat maaşlada biryere varılmıyor.
farklı olma konusunda yapabilirim diye düşünüyorum.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye116 yazı

bu devirde ev geçindirmek kolay değil. iş tecrüben olarak deneyim olarak artıdasın. bence yapmalısın. işten ayrılmadan iyice alt yapını her şeyi oluştur. eğer bulabilirsen kafana göre çevresi çoook geniş bir ortakda bulman faydalı olabilir kanısındayım. hem maddi yönden hem iş paylaşımı yönünden. iş yerinin tüm sorumluluğu üzerinde olması ağır olabilir. artı sermayede yeterince yoksa ilerde sıkıntıya girdiğinde büyük sorun olabilir. bende şuan senin aldığın maaşa yakın maaş alıyorum işimden memnun değilim. ilk fırsatta ticarete girmeyi birşeyler yapmayı iş yeri vs açmayı düşünüyorum çoktan beri ama ne yapacağımı karar verebilmiş değilim. sen benden avantajın güzel bir mesleğin var :) yerinde olsam hiç düşünmezdim yapardım ama alt yapı (iş yeri,çalışacak eleman,ürün tedarik,resmi işlemler vs) sağlam yapman önemli. inş başaralı olursun.

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Di?er
Yeni Üye21 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - saban2510
bu devirde ev geçindirmek kolay değil. iş tecrüben olarak deneyim olarak artıdasın. bence yapmalısın. işten ayrılmadan iyice alt yapını her şeyi oluştur. eğer bulabilirsen kafana göre çevresi çoook geniş bir ortakda bulman faydalı olabilir kanısındayım. hem maddi yönden hem iş paylaşımı yönünden. iş yerinin tüm sorumluluğu üzerinde olması ağır olabilir. artı sermayede yeterince yoksa ilerde sıkıntıya girdiğinde büyük sorun olabilir. bende şuan senin aldığın maaşa yakın maaş alıyorum işimden memnun değilim. ilk fırsatta ticarete girmeyi birşeyler yapmayı iş yeri vs açmayı düşünüyorum çoktan beri ama ne yapacağımı karar verebilmiş değilim. sen benden avantajın güzel bir mesleğin var :) yerinde olsam hiç düşünmezdim yapardım ama alt yapı (iş yeri,çalışacak eleman,ürün tedarik,resmi işlemler vs) sağlam yapman önemli. inş başaralı olursun.

Şaban bey öncelikle yorumunuz için teşekkürler
Alt yapı ve teknik bilgi olarak kendime güveniyorum,çizim programları autocad,adeko,archkitchen'kullanıyorum.
Röleve alımında montajına kadar işin her evresinde görev yaptığım için ihtiyacım olan bilgiye sahibim,ama olduğum yerde sayıyorum.umarım ileriye gitmeyi başarabilirim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye25 yazı
Kardesim bana sorarsan mutfak dolabindan nasil kazanirsin bilmiyorum ama benim bayadir yapmak isyedigim is var, mutfak dolabinin yani sira tuvalet dolaplari ve turkiyede yeni bir konsept amerikan usulu walk in closet tasarlayip satabilirsin turkiyede bu tutar.

Yerleşim Kanada / TorontoMeslek Ythalat / Yhracat