Çocuk bezi,hasta bezi,hijyenik ped, üretimi yapmak ve sektöre girmek isteyen firmalara tesis kurulumu,makine tedariği,üretim,hammadde tedariği konularında destek verilir.
fikret_altintas54@hotmail.com
Saygılar
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - AKREP5454 Merhaba arkadaşlar,öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Çocuk bezi üretimi yapmak için öncelikle satış yapılabilecek müşteri,maddi imkan,sabır ve işinde gerçekten dürüst ve uzman kişilere ihtiyaç vardır. Maliyet olarak tek makine ile üretim için mamül,hammadde,idari bölüm dahil min:15.000 m2 kalpalı alana ihtiyaç vardır. Makine olarak 2.el makineleri asla tavsiye etmiyorum,üreteceğiniz ürünün kalitesine ve makine verimliliğine bağlı olarak 1.000.000$ dan başlayıp 3,500,000€ ya kadar makine fiyatları var. Tesis kurulumu için kompresöründe forkliftine,yangın tesisatından makine yedek parçalarına ve hammaddesien kadar extra giderler için min:500.000$ gibi rakamlar söz konusudur arkadaşlar. Pahalı bir sektör olduğu için özellikle yanlış anlaşılmasın diye başlık konusunda firma diye belirttim. Yardımcı olabileceğim başka konular varsa ve gerçekten bu yatırımları yapabilecekseniz sorularınızı mail olarak gönderebilirsiniz. fikret_altintas54@hotmail.com |