Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Ukrayna Kalsit,alci,boya Hammaddesi

BaşlatanoduaTarih21/09/2012 11:43:32Yorum13

İlk mesaj
Yeni Üye18 yazı
Merhaba,

Ukrayna boya ve plastik ureticileri icin mikronize kalsit,dolamit,talk gibi dolgu malzemeleri,Antibaktariyeller gibi kimyasal malmeler arastirmaktayim.
Bunun haricinde yine ukrayna icin Pazar ve insaat marketleri icin insaat malzemeleri (yapi kimyasallari,alci gibi malzeme ve redarikciler aramaktayim.
12 yildir ukraynada yasayan, bir firmada aktif olarak satis muduru olarak gorev yapmaktayim.Yukarida bahsettigim urunler icin pazarda musteri ve satis-dagitim-gumrukleme organizasyonu mevcut firma icin malzeme ve tedarikci gerekmektedir.

Saygilarimla
Baki Ozel
+38067 488 48 06
imkanin sinirlarini gormek icin imkansizi denemek lazim. (Fatih Sultan Mehmet)
Satis-Pazarlama-ithalat-ihracat

Yerleşim Ukrayna / OdesaMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Yeni Üye2 yazı
Türkiyenin en büyük boya firmalarına Boya rulo imalatı yapıyoruz ilgilenirseniz çalışabiliriz. teşekkürler
Hakan Altınöz +90.541.781 38 19
hakan

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ymalat
Yeni Üye1 yazı
fırmamız yapı kımyasalları alanında uretımı ve mıkronıze kalsıt satısı yapmaktadır ılgılenırsenız
telefon numaram 0532 163 5252
microkimya@gmail.com
yusuf aca

Yerleşim Türkiye / Bursa
Yeni Üye52 yazı
Selamlar,
Yazınızda belirttiğiniz kimyasalları uygun fiyatlı olarak tedarik edebilir,ve Ukrayna teslim fiyat verebilirim...
Syg.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye18 yazı
Selamalr gringo.
Uygun fiyatli tedarik edebilirim derken, ureticimisiniz yoksa araci firmami? Tedarik ettiginiz urunlerin marka ve daha sheet lerini donderebilirimisiniz? detayli bilgileri ozelden yada mail adresime gonderirseniz sevinirim. bakidpua@mail.ru

Yerleşim Ukrayna / OdesaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye52 yazı
Gerekli bilgi ve belgeler özel mailinize gönderilmiştir...Syg.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye125 yazı
merhaba,

tedarik ihtiyacınız hala geçerlimidir ?

türkiyeden istediğiniz özellikteki ürünleri tedarik edebiliriz. düşünürseniz özelden cavabınızı bekleriz.
iyi çalışmalar

Yerleşim Türkiye / yalova
Yeni Üye32 yazı
ben de ukraynadayım ve pazara sokmaya calıstıgım kuzenim tas firmasıyla ilgili yardımcı olursanız sevinirim,eger ilgilenirseniz ekledigim adresten urunleri inceleyebilirsiniz.... www.kingsgarden.de

Yerleşim Ukrayna / NikolaevMeslek Di?er
Yeni Üye15 yazı
Çeşitli alçı sıva ,alçıpan , fayans ve seramik uygulamaları için profil köşebent çıta ve bordür üretiyoruz ürünlerimiz ve firmamız hakkında www.ilerimetal.com adresinden detaylı bilgi alabilirsiniz eğer ilgilenirseniz 0 536 973 65 63 numaralı telefondan direk irtabata geçebilrisiniz.

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Di?er
Yeni Üye89 yazı
Merhaba,
İstanbulda her türlü inşaat boyaları üretmekteyiz. Rusya dahil olmak üzere bazı asya ve afrika ülkelerine de ihracat yaptık.
İlgilenirseniz lütfen iletişime geçelim...syg
nherguven@yahoo.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye18 yazı
cevap yazan arkadaslar, size gec dondugum icin ozur dilerim.is gezisindeydim yogunluktan yazamadim.

sayin hbdejavu- yardimci olmaya calisirim.ancak urunleriniz benim ilgi alanim degil.elimden gelen bir sey varsa karsilik beklemeden siz yardim ederim.

sayin serdarcift- urunleriniz malesef ukraynada uretimi oldugu icin bu pazardaki rekabet gucunu yitirmektedir.bu nedenle cazip degildir.ama bilgi ve yardim talebiniz oluraksa karsiliksiz olarak bilgi verebilir yardimci olurum.

Sayin bindokuzyuzuc- Ukraynada gereginden fazla boya uretici bulunmkatadir. Ozellikle su bazli boya nin yurdisindan getirilmesi mantikli degildir.rekabet sansi yoktur. mobilya boyalari icin pazarda ihtiyac vardir ancak insaat boyalari icin malesef durum cazip degildir.

saygilarimla

Yerleşim Ukrayna / OdesaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye22 yazı
Merhaba baki bey
Hala kalsit ihtiyaciniz varsa yozgatta kendi kalsit ocagim ve fabrikam var
USTA MADENCİLİK

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Di?er