Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Erkek Giyim Uzerine Magaza Acmayi Dusunuyorum

BaşlatansrdTarih20/09/2012 13:42:21Yorum3

İlk mesaj
Herkese Merhaba,
Ismim Serdar. Bir afrika ulkesinde yasiyorum. Bu ulkede erkek giyim uzerine bir magaza acmayi dusunuyorum. kisa bir arastirma yaptim. baslangic olarak cok yuksek bir sermaye gerekiyor. kiralar yillik olarak odeniyor ve m2 fiyati oldukca yuksek. yaklasik 100-150 $ arasinda. ben de bu yuzden hem pazari tanimak hem de elimde sermaye biriktirebilmek icin toptan satisla baslamayi dusunuyorum. sizlerin tavsiyesi ne olur bu konuyla ilgili?
simdiden tesekkurler

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Hazır giyim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Serdar Kardeş Öncelikle rabbim utandırmasın. Biz istabul Zeytininburnunda Eşofman imalatcısıyız.
Tüm anadoluya yurtdışında da katar, libya cezayir, azerbaycan ,rusya, gürcistan'a ihracatımız var.

Dokuma ,atölye fabrikamız var bu sebeble ucuza satış gerçekleştirmekteyiz.

sana uyması haline uygulayacağımız toptan fiyatlarımız aşağıdaki gibidir.

Büyük Boy Eşofman altı : 4.50 TL ( BAY-BAYAN )
Büyük Boy Eşofman Takımı : 9.00 TL ( BAY , BAYAN)

Garson Boy Eşofman Altı : 3.75 TL ( KIZ VE ERKEK ÇOCUĞU )
Garson Boy Eşofman Takımı : 7.50 TL ( KIZ VE ERKEK ÇOCUĞU )

Çocuk Boy Eşofman Altı : 3.20 TL ( KIZ VE ERKEK ÇOCUĞU )
Çocuk Boy Eşofman Takımı : 6.40 TL ( KIZ VE ERKEK ÇOCUĞU )

Baskı ve Nakış çeşitlerimiz mevcuttur.

Dört ana rengimiz mevcuttur: Gri,Füme,Antrasit,İndigo

kolay gelsin..
Bayar Collection

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Serdar kardeşim sadece meraktan dolayı soruyorum. Uganda ' da mı yaşıyorsun. Ayrıca toptan konusunda sana yardımcı olabilirim. Orada gidebileceğini düşündüğün ürünler varsa fotolarını çekip gönderirsen yardımcı olurum.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis

Angolada yasiyorum. daha cok erkek giyim uzerinde duruyorum. gomlek, takim elbise, pantolon, ayakkabi vs.
bayan giyim uzerine de birkac talep var su anda elimde. abiye elbise isteyen bir tanidigim var. onunla ilgili de turkiye de birkac ureticiyle gorusme yapmayi planliyorum.

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Hazyr giyim