Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Satış Rekoru İçin Toptan Peluş Ayıcık

Başlatanentreno53Tarih19/09/2012 23:13:20Yorum67

İlk mesaj
Yeni Üye76 yazı
Merhabalar,

İnternet üzerinden satış isteyenler için birebir. çocuğa - sevgiliye - anneye - eşe dosta güzel bir satış rakamına oluşabilecek bir ürün.

bir kaç ürünümüzün resim yayınlıyorum. ürünlerimiz TÜRK MALI'dır. çin malı değildir.

ürün fiyatlarımız ve çeşitlerimiz için mail bırakabilirsiniz.

İRTİBAT: özel mesaj ile

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
67 yorum
Üye178 yazı
fiyatını ve en az alım miktarını buraya yazarmısınız lütfen
daha seri iletişim olur. alıcıyım

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye76 yazı

En az alım miktarı : 10 adet.
Türkiye'nin heryerine indirimli kargo imkanımız vardır.
İstanbul içi ücretsiz teslimat imkanı.
Fiyat bilgilerini mail veya msj olarak yolluyorum. talep edenlere en kısa sürede yollayacagım

iyi çalışmalar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye3 yazı
mesaj ile fiyat ve bilgi lütfen.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
Yeni Üye46 yazı
ürün resimleri 10 adet ve daha fazlada olabılır alım fıyatları lutfen akaoni@live.com tşk
hakan çalışkan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye56 yazı
maille bilgilendirir misiniz görsel ve fiyat

Yerleşim Türkiye / BandyrmaMeslek Ticaret
Yeni Üye76 yazı
mailler gönderildi. tşk.

Üye125 yazı
çeyiz işi yapıyorum.satış şeklim köy,kasaba,
fabrikalara,işyerlerine toptan,perakende satış .talep edilen çok ürün var.giyim,tülbent,eşarp,iç giyim,çorap,bebe,
hedy. eşya (başta olmak üzere)..vs tüm bunlara yetişmek ve sermaye bağlamak mutlaka zor.katalog,numune,e-satış,netwörk vs gibi ticari yöntemler de yok değil.
müşterilerimiz in ayağına kadar gittiğimiz ve ürünü görüp, ,hissederek satın aldıkları için bu ticari yöntemler satış şeklimize uymuyor.
ayrıca aile gibiyiz,müşteri grubumuz çoğunlukla bayan.satamamak yada tahsilat zorluğu gibi sıkıntılar minumum..peşin veya haftalık yada aylık ödemeler şeklinde tahsilat yapıyoruz.
pazarımı büyütmek, müşterilerime talep ettiği ürünleri ulaştırmak helal kazançdan sonraki ilk hedefim.ödeme noktasında esnek olabilecek üretici,tedarikçilere ihtiyaç var.
bu bilgiler ışığında gerek tavsiye gerek öneri gerekse iş tekliflerinizi ,temsilcilik,bayilik,ürün yada katalog desteği konusundaki düşüncelerinizi, yorumlarınızı beklerim. kısaca nasıl beraberce başarabiliriz....başarılı iş ve aile hayatı dilerim.saygılarımla.
kelebek etkisi;Hayatta yaşamak zorunda olduğumuz şeyler vardır. Ve bunları önceden bilemeyiz.

Rastlantıda olsa bizim seçimimizle de çıksa yapabileceğimiz bir şey yoktur. Benjamin Button/ KADER http://www.vidivodo.com/video/benjamin-button-kader-/322349

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Saty? / Pazarlama
Üye221 yazı
lütfen fyat bilgisi alabilirmiyim birde mailede resim yollarsanız memnun olrum şimdiden teşekkürler.. soulyour55@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Üye243 yazı
merhaba satış sitemizde puzzy ve sizin ürünlere benzer var,sizin ürünlerinizin resim ve fiyatlarını asağıdaki maile gönderirmisiniz.

tarlan.68@hotmail.com
.ET.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye76 yazı
fiyat listemizi mail ile gönderdim. stok sorunu yoktur.

Yeni Üye33 yazı
fiyat bilgisi ve şartlarınızı rica ediyorum.
tuncay@ekogiyim.com
Mustafa T. Kozan

Yeni Üye9 yazı
fiyat ve resim : italyanmaz et hotmail.com.tr

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ö?renci