selam arkadaşlar, ben murat türkmen,izmirdeyim,, 32 yaşındayım,, eğlence hayatında,, turizmde ve gece yaşamında işler yaptım,, evlendim biraz elimi çektim,, sezonluk olarak yerler yönetmeye,, işletmeye devam ettim ama,, bu yaz çanakkale'de idim mesela,, ve izmir'de de 12 yıldır işlettiğim bir kırtasiye dükkanım var... ben şimdi özel yaşamımdaki bazı değişikliklerden dolayı(bedelli askerlik) iş yaşamımda köklü değişikliklere gitmek niyetindeyim.. askerlik sebebiyle izmir'de kalıcı olarak kendi seviyeme uygun bir iş kuramadım... ama şimdi zamanı geldi,, ben yüksek potansiyelli,, analitik düşünen,, insan ilişkileri kuvvetli,, fiziksel görünümü ve diksiyonu gayet düzgün bir genç adamım,,, turizmi,, gece yaşamını,, KIRTASİYE sektörünü çok iyi bildiğimi düşünüyorum,,, daha da ötesi,,kişisel donanımıma güveniyorum,,, kısaca kendimi tanıttım,,, izmirde yapabileceğim,, iyi para kazanabileceğim,, faydalı olabileceğim bir yol var ise,, benimle herhangi bir iş ilişkisine girmek isteyen arkadaşlarla görüşmek isterim... bayiilik,,, pazarlama sorumluluğu,, vb.. de olabilir,,, kendim en iyi en agresif bir şekilde çalışabileceğim gibi,, bir ekip kurup yönetebilirim de,, ya da sermayesi olan ve izmirde değerlendirmek isteyenlere projeler sunabilirim,, şu anda - hadi sektörü de söyleyeyim- biri kırtasiye alanında, diğeri 9 boyutlu sinema ile alakalı 2 güçlü projem var,,, bunları kar ortaklığı mantığıyla paylaşabilirim,,, benim bir kırtasiye dükkanım var,,, 20 bin lira ediyor,,,onu da koyabileceğim bir ortaklık da düşünebilirim,, kısacası BENİM ZEKAMI VE İŞ GÜCÜMÜ KULLANIN ve iyi işler çıkartalım diyorum,,, vaktinizi aldım,,, teşekkürler