Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Moscova'nin En Buyuk Pazarinda İc Giyim Ve Gecelik

BaşlatanmosturkTarih16/09/2012 21:29:32Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
Yeni uye oldum sanirim pazar keyfi bu olsa gerek.

Arkadaslar moscova'da toptan ic giyim ve gecelik satarim. Turkiye'den cargo ile getirir bir kac sabit musterim var onlara, kalaninida pazarlara veririm. Yuksek sermayem yok ama saglam pazarlamaciyim. buyuk bir pazar'da yer acma sansim dogdu. Fakat bende ilgilenirim diyen istedigi taktirde gelip gore bilecek imalatci arkadaslarla goruse bilirim. Ilgilenenlerin detaylar icin mesaj birakmalari kafidir.

Yerleşim Rusya Federasyonu / MoskovaMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye44 yazı
merhabalar.
arkadaşım bizde aynı iş için yani bir büyük pazarda konteyner kiralamak suretiyle türkiyeden getireceğimiz textil ürünlerinin satışını yapıcaz.sizce nasıl olur? düşünceleriniz nelerdir? ayrıca sizle ne gibi ortak bir çalışma yürütebiliriz? saygılar..

Yerleşim Litvanya / VilniusMeslek Turizm
Yeni Üye10 yazı
türkıyeden istanbulda istedıgın gecelık ic gıyım
gonderebılırım nasıl bır calısma yapacaz peki?
goren-goren85@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye4 yazı

Moskovada yeni yatirima baslayacak arkadaslara soylenecek okadar cok sey varki. Nerden baslamali.

yogun bir hafta basi idi. ayrica ben gun icerisinde internete giremem hic vaktim yok o yuzden gece yazarim. Sanirim biraz anticominicate biriyim.
Neyse, Pazarda conteyner isi biraz zor onumuz kis musteri dusmez, daha alt yapisi saglam lubluno, belaya datcha gibi pazarlara kayar. Kendi malinla rezil olmak budur. tamam ayda 500$ kira elektrik bedeva belki bir kac metro'dan serviste vardir pazara ama toptan musterisi dusmez kolay kolay... Tavsiyem gel ve gor iyi sentezle. Calisacagin yada yardim alacagin adamlari iyi sec, her turkce konusan turk degildir ve turkun turkten baska dostu yoktur. Eger burada samimiyetinle kosturursan moskova'ninda alemlerine buyusune kapilmazsan ekmek cok. Birde nasil getireceksin mali turkiye'den bilmiyorum ama cargo firmalarina dikkat et. Kilo ile dusunuyorsan ilk partiyi ozaman tavsiyem mali parcala bir partide sermayenin hepsini yukleme. eger cargon yoksa tavsiye ederim ama asla kefil degilimdir biline...

Goren-Goren kardes ben su cumleyi anlayamadim. Turkiyeden istanbul'da istedigim (yani istanbulda teslim vs. gibi birsey mi bu)???? ben moskova'dayim. Genelde istanbul'a giden arkadaslara biber salcasi yada bulgur falan siparis ederim aklima oyle birsey geldi senin yazindan.

Yerleşim Rusya Federasyonu / MoskovaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye11 yazı
Merhaba bayan elbise imalati yapmaktayim.ve direk musteri aramaktayim ilgilenen arkadaslarla gorusmek isterim.
Kozmeticiler;Dunyanin en iyi kozmetik markasinin en yeni urunleri sinirli sayida toptan satis.Fiyatlar sokk

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye26 yazı
Merhaba Gece Kıyafetlerinin Üzerine Bolero- Kürk Etol- Şifon Tarzı Ürünler Düşünürmüsün....

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Elektrik / Elektronik