Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Tekstilciyim İhracat Yapacak Ülkeler Arıyorum!!!

BaşlatanufukcakirTarih16/09/2012 14:27:26Yorum6

İlk mesaj

Bu konuyla ilgili eski başlıklar var ama baktım 2010 dan kalma. Yıl olmuş 2012 değişikler var mı? İhracat için nereden başlamam gerek? Orta çaplı bir kobi olarak bu iş beni aşar mı? Ben bayan giyim aksesuar ürünleri imalatçısıyım. Türkiye nin değişik bölgelerinde şubelerim var. 30-40 ciarı ilde ürünlerim satılıyor. Bildiğiniz gibi artık devir dikkat, takip, analiz devri. Gözün kapalı bir işe atlayamıyorsun. O yüzden siz değerli arkadaşlarım bu konuda beni bilgilendirebilirseniz minnettar olurum. Şimdiden herkese teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / UşakMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
B

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
merhabalar

ilk yapacagiiz sey akreditif ile calismayi ogrenmek.ayrica istenilen yerlere numune yollamaniz lazim.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat

Onlarca subeleri olan, ürünleri Tûrkiyenin farkli yerlerinde satilan firmanin neden bir internet sitesi yok ? neye bakarak fikir yürütecez?

Yerleşim / YsvecMeslek Ythalat / Yhracat
selam ufuk cakir arkadasim ben newyorkta 8 yildir ticaret yapiyorum dukkanimda var giyim uzerine ama artik perakente uzerine degilde toptan satis yapmak istiyorum newyork new jersey ohina pelsinvania da turkiyeden kaliteli bayan giyim aramaktayim eger urunleriniz kaliteli ise sizinle calisabiliriz,eger teklifimiz uygun olursa sizin icin is yapmak isterseniz,email atabilir ve telefonlasarak anlasma sartlarini yuzyuzede konusabiliriz kamera sistemi ile simdiden ilginize tesekurler semurvet@hotmail.com

Yerleşim ABD / New YorkMeslek Hazyr giyim
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - comexlatam
merhabalar

ilk yapacagiiz sey akreditif ile calismayi ogrenmek.ayrica istenilen yerlere numune yollamaniz lazim.

akreditif banka üzerinden mi yapılıyor yoksa paybal gibi sitelerden mi?

Yerleşim Türkiye / U?akMeslek Tekstil