Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Soğuk Hava Deposu

Başlatanelittradeco@gmail.comTarih15/09/2012 11:39:05Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye17 yazı
saygıdeğer forum üyeleri 100metre kare soğuk hava ve şoklama tesisi kurmak istiyorum bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim değerli yorumlarınızı beklerim

Yerleşim Türkiye / AydınMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Üye193 yazı
firmayı kurduktan sonra aytaç gibi firmalarla iletişime geç yoğurt peynir vs ürünlerini pazarla paraya para demezsin.

Yerleşim Türkiye / K. Mara?Meslek Di?er
Üye137 yazı
anlayamadığım tesisin kurulması yani panel imalatınımı soruyorsunuz yoksa kurulduktan sonra ne iş yaparımımı?

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Di?er
Yeni Üye17 yazı
her konuda fikire ihtiyacım var kurulumu ne işyaparım panelleri vs vs değerli yorumlarınızı beklerim

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye58 yazı
yapmayı düşündüğüm rüzgar gülü ile bu gibi tesislerin elektrik maliyetini önemi ölçüde düşürebilirim.rüzgr gülünün kapasite sorunu ve çalışmama durumu sözkonusu değil .yeterki rüzgar esen bi mevki olsun. Bu işi düşünen benimle birebir görüşmesi menfeatine olur

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Ticaret
Yeni Üye4 yazı
SOĞUK HAVA DEPOSUNUN : en*boy*yükseklik ölçüleri gerekli,
soğuk hava deposu ayrı bir alan ,şoklama odası ayrı bir alan -
bu odalarda muhafaza edeceğin ürünün, ne olduğunu ve ne kadar süre saklanacağını yaz (şoklama odası dahil)
bu bilgiler odanın yalıtımı için gerekli olan izalasyon panelinin seçimi, makina ve iç ünite kapasite seçimi için olmazsa olmaz !
(bu bilgilerden sonra verilecek fiyata itibar et ) mesaj gönder yardımcı olurum

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye62 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ayvaliklireis
yapmayı düşündüğüm rüzgar gülü ile bu gibi tesislerin elektrik maliyetini önemi ölçüde düşürebilirim.rüzgr gülünün kapasite sorunu ve çalışmama durumu sözkonusu değil .yeterki rüzgar esen bi mevki olsun. Bu işi düşünen benimle birebir görüşmesi menfeatine olur

100 metrekarelik bir yer için rüzgar gülümü kuracaksın :) soguk hava deposunu yaptırırsın 15 20 milyara rüzgar gülünüde alırsın 100- 200 milyara

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Gyda
Yeni Üye16 yazı
selam arkadaşlar
4000 m2 üzerine soğuk hava deposu kurmak istiyorum.
Maliyeti hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi.
Teşekkür ederim.

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Di?er
Üye550 yazı
sıze dırek bu ısın hem tessını kuran hemde kendı ısletmesı olan bır arkadasımı soyleyeyım gorusun.ıstersenız telefonunu verırım maıl atın.
enginberber76@mynet.com

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Gyda
Yeni Üye58 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - tlgbx1
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ayvaliklireis

100 metrekarelik bir yer için rüzgar gülümü kuracaksın :) soguk hava deposunu yaptırırsın 15 20 milyara rüzgar gülünüde alırsın 100- 200 milyara
yukarıdaki yazımı dikkatlice ve anla**** okuyunuz. benim yapmayı düşündüğüm rüzgar gülünden bahsetmiştim. Onun fiyatı okadar yüksek fiyatları bulmaz.

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Ticaret
Yeni Üye32 yazı
bir ara hesaplatmıştım ( 22 mt x 35 mt =770 m2 prefabrik 1000 ton kapasiteli 600 bin lira gibi bir rakama mal oluyordu. şoklama ünitesi yok bu hesabın içinde 2.el iqf makineler 400 bin ile 500 bin lira arasında değişiyor.
www.denizmeyve.com

Yerleşim Türkiye / Yzmir KonyaMeslek Gyda