Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Ukraynada İs Yapmak İsteyenler. . . . . . . . .

BaşlatanoduaTarih13/09/2012 14:40:37Yorum64

İlk mesaj
Yeni Üye18 yazı
Sayin koniks uyeleri,

Uzun yillardir Ukraynada yasiyorum. Ukraynada ciddi olarak ticaret yada yatirim yapmak isteyen sahis ve kuruluslarla iletisime gecmek isterim.
Firma kurulmasi,Magaza,restorant,kafe isletmeciligi,Urunleriniz toptan ukraynaya dagitilmasi icin gumruk,lojistik ve satis destegi (tekstil haric) verebilirim.Tasinmazlarin kiralanmasi,devri,satisi,Uretim,danismanlik,tercume hizmetleri verebilirim.Ukraynanin tum sehirlerinde defalarca bulundum ve bulunmaya devam etmekteyim.Ukraynayi ve bolge insanini yeterince taniyorum.Genis bir musteri kitlem mevcuttur.(insaat malzemeleri icin).Kendim su anda bir firmada satis mud.olarak faal olarak calismaktayim.Ozellikle insaat malzemeleri uzerine ukraynada satis agini olusturmak isteyenler sahis ve firmalar ile kontak kurmak isterim.

Saygilarimla
imkanin sinirlarini gormek icin imkansizi denemek lazim. (Fatih Sultan Mehmet)
Satis-Pazarlama-ithalat-ihracat

Yerleşim Ukrayna / OdesaMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
64 yorum
Yeni Üye7 yazı
merhaba arkadaşlar.walat jeans olarak 1982 den bu yana en seçkin ve kaliteli blue jeans trouser pantolonlarımızı müşterilerimizin beğenisine sunmaktayız.2 adet mağaza ve fabrikasıyla çok sayıda müşteri potansiyeline sahip bir şirket olarak çalışmalarımıza devam etmekteyiz.bizimle çalışmak ister misiniz? tel: 0551 232 32 30 skype : walat-jeans

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye139 yazı
Merhaba arkadaşım.
biz Samsun'da dekoratif dış cephe ısı ve ses yalıtım kaplamaları üretmekteyiz. kapasitemiz çok fazla ve yurt içinden ziyade ihracata yönelmek istiyoruz.
Aldığımız bilgilere göre eski rusya ülkelerinde bizim ürünler çok pahalı ve rağbet görmekte.
bu konuda bilginiz ve niyetiniz varsa sizinle iş birlikteliği yapabiliriz. ( lojistik olarak samsun avantajlımı ? )
yaşar engin 0542 563 54 74

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Ymalat
Yeni Üye1 yazı

Merhaba Odua

Ukrayana'da kuracağımız şirket ile türkiye'den ithal edeceğimiz İnşaat Malzemeleri (Ağırlıklık banyo malzemeleri) satış ve organizasyonunu gerçekleştirmek istiyoruz. Bu konuda sizinle temasa geçmek isteriz.
mail adresimiz;amasya@banyodusch.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Üye413 yazı
yaklaşık 10 yıldır ukraynada yaşamam sebebiyle bu ülkenin kanunlarını kültürünü ve dilini iyi derecede biliyorum. yine 10 yıldır bu ülkede ticaterle meşgul olduğumdan ticari hayatını müşteri potansiyelini pazar ağını ve müşteri pisikolojisini iyi bilmekteyim.

hal böyle iken türkiyeden ukraynaya yatırım yapacak ciddi girişimcilerle iş birliği yapmak istiyorum.bana 00380978305609 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

bilindiği üzere ukraynada üretim ve imalat sektöründe köşe taşları henüz kapılmadığından yapılabilecek iş imkanları çoktur. bir kaçını sıralayacak olursak textil plastik gıda imalat ve toptancılığı isabetli işlerdendir ve ülkede bu konuda açıklar bulunmaktadır. yine bilindiği üzere kısa bir süre sonra ukrayna türkiye arasında imzalanan serbest ticaret anlaşması yürürlüğe gireceğinden şimdiden alt yapıyı oluşturmak büyük önem arzetmektedir.

ayrıca bu kapsamda türkiyede üretilen hazır mamülleri ukraynada pazarlayacak olursak devletinde teşviklerini desteğini gözardı edemeyiz. bu teşviklerle oradaki kira fuar organizasyonları ve reklam harcamaları gibi giderlerin %50 sini türkiye devletinin teşviki olarak kullanılacağını unutmamakta fayda var

Türk Ürünlerinin Yurtdışında Markalaşması, Türk Malı İmajının Yerleştirilmesi ve TURQUALITY®’nin Desteklenmesi

Destek Üst Limiti:
Firmaların 50.000 USD ile 500.000 USD arasında olan çeşitli konulardaki harcamaları desteklenmektedir.
Destek Alt Limiti:
yok
Destek Oranı:
%50
“İhracatçı Birlikleri”, “Üretici Dernekleri”, “Üretici Birlikleri”nin, sektörlerinin yurtdışında tanıtımı amacıyla gerçekleştirecekleri harcamalara ilişkin giderler, Türkiye’de ticari ve/veya sınai faaliyette bulunan şirketlerin ürünlerinin markalaşması amacıyla gerçekleştirecekleri faaliyetlere ilişkin giderler ile İhracatçı Birliklerinin TURQUALİTY® Programı kapsamında firmalara yurt içinde ve yurt dışında markalaşma sürecinde vereceği desteklere ilişkin harcamalar, Türk markalarının pazara giriş ve tutunmalarına yönelik gerçekleştireceği her türlü faaliyet ve organizasyonlara ilişkin giderler ile olumlu Türk malı imajının oluşturulması ve yerleştirilmesi için yurt içinde ve yurt dışında gerçekleştireceği her türlü harcamaların uluslararası kurallara göre desteklenmesi amaçlanmaktadır.

bu arada not: lütfen yatırım konusunda ciddi olanlar yorum ve değerlendirmelerde bulunsunlar. ukraynada kadın kız hayalleriyle bu başlığa gereksiz yorumlar yazılmamasını rica ediyorum. ÖNCELİKLİ VE TEK AMAÇ TİCARET VE YATIRIM OLMALI

saygılarla
gama200@ukr.net
gama200@ukr.net

TEL:0038 097 830 56 09
not: su an turkıyedeyım.turkıye numarasından ulasabilirsiniz.

TÜRKİYE TEL: 05432582617

Yerleşim Ukrayna / OdesaMeslek Di?er
Yeni Üye19 yazı
Vialpha Müh.Dış Tic.Ltd.Şti.,
Nitelikli is gücü, farklı sektörlerdeki tecrübe ve mevcut dış ilişkileri ile uluslararası pazarlarda is geliştirme misyonu çerçevesinde pek çok üreticinin ürünlerini dünya pazarlarıyla buluşturmaktadır. Mutlaka birlikte yapabileceğimiz bazı şeyler vardır. www.vialpha.com.tr

Vialpha Engineering and Foreign Trade brings many manufacturer's products to the world markets together with its qualified workforce, current foreign Trade connections, experience in foreign trade in different sectors in the international market. Feel the taste of trade with www.vialpha.com.tr

Mit qualifizierten Mitarbeitern, die Erfahrungen in unterschiedlichen Sektoren aufweisen und unser Business Development Mission ermöglicht uns aufbauend auf internationale Kooperationen Produkte unterschiedlichster Hersteller weltweit zu vermarkten.
Aus diesem Grunde gibt es bestimmt gemeinsame Punkte, die eine Kooperation ermöglichen. www.vialpha.com.tr
Vialpha Mühendislik Dış Ticaret Ltd. Şti.

Uzunçayır Cad. Kadıköy Yapı Merkezi No:43 D1 Blok Daire:26 Hasanpaşa - Kadıköy / İSTANBUL

Tel: +90 216 327 80 00
Faks: +90 216 327 80 82
E-mail: info@vialpha.com.tr

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye780 yazı
Bünyemizde üretimini yapmış oldugumuz söve çeşitleri ve ayrıca bayiliğini yapmış oldugumuz yapı kimyasalları ürünleri bulunmaktadır.

Söve ürünleri 3,5 tl den başlayan fiyatlarla.

Seramık yapıştırıcı : 6 tl

Strafor yapıştırıcı :7 tl

Strafor sıvası :7,5 tl

Mineral sıva :10 tl

Derz dolgu beyaz : 11 tl

Gaz beton yapıştırıcı :7,5 tl

160 gr file :60 tl

Köşe file :2 tl

Dübel : 50 tl

Alçı çıtası :1,25

Ürünlere kdv dahil nakliye hariç olup toptan fiyatlardır
Strotaş

söve ,mimari restorasyon,dekoratif iç,dış mekan elemanları ve ısı yalıtım malzemeleri

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Ymalat
Yeni Üye1 yazı
Degerli Arkdaslar,

www.gattoi.com

Rusya ve Ukrayna Pazarinda Müsteri ariyoruz. Zaten Güclü oldugumuz pazarda yeni Müsteriler aranmakta.

Siteden Koleksyonu görebilirsiniz sales@gattoi.com dan da iletisime gecebilirsiniz.

Saygilar
Adem Özben

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye342 yazı
merhaba bende ukraynadayım ortaklık dusunen ukraynada ıs yapmayı lafla degıl egrcek anlamda dusunen ınsaatten gıdaya tekstılden keresteye mangal komurunden gubreye kadar tum ıs kollaırnda ısbırlıgıne varım halı hazırdada ozmalım ve lojıstık fırmamla bırlıkde
gaab.srl osman atakul
msn:eko-trans@hotmail.com
ıcq:357866604

Yerleşim Ukrayna / ZaporojieMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Üye246 yazı
ihanetin daniskasi

tenkitler silinmis..dikensiz gul bahcesi olmus....
savas var ..uc karisiklik var..isyan var demisiz
insanlarin can mal guvenligi yk demisiz...onlari ailmisler..HAYAL KUrMAYA DEVAM...INSAn LARIN CANLARINI BILE uC BES KURUS REKLAM PARASI ICIN TEHLIKEYE ATMAYA sadece hayinlik denebilir
lanet olsun bu zihniyetteki site yoneticilerine

Yerleşim Türkiye / ArtvinMeslek Emlakçy
Yeni Üye4 yazı
merabalar ben poşet üretimi yapıyorum ürünlerim çöp torbasaı hazır konfeksıyon çantası ve baskısız atlet poşet ilgilenirseniz lütfen iletişime geçin

Yerleşim Türkiye / BatmanMeslek Matbaacy
Yeni Üye2 yazı
Türkiye de Havlupan üretimi yapmaktayım. Ukrayna pazarına girmek için işbirliğinize açığız. düşünürseniz zgrylmzysr@hotmail.com yada +90 541 817 87 40 tan dönüş yaparsanız sevinirim. Kolay gelsin

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Esnaf
Yeni Üye10 yazı
türkiyeden meyve ihraacatı yapabilirmiyiz

Yerleşim Türkiye / TurkiyeMeslek Serbest meslek
Yeni Üye13 yazı
Manisadan tüm dünyaya havlupan ihraç etmekteyiz. Taleplerinizin olması durumunda iletişime geçebilirsiniz arkadaşlar teşekkürler...
İthalat-İhracat Uzmanı

Yerleşim Türkiye / Manisa
Yeni Üye12 yazı
UKRAYNADA TEMİZLİK ÜRÜNLERİ ÜRETİMİ DÜŞÜNMEKTEYİZ (İÇERİK ; EV TİPİ SIVI DETERJANLAR - SANAYİ TİPİ KİMYYASALLAR - ENDÜSTRİ VE OTO TEMİZLİK KİMYASALLARI - ANTİFİRİZ . ÜRETİMİ .)

BİLGİ VERİRSENİZ DÜŞÜK MALİYETLE YÜKSEK KAZAN. SAĞLAYABLİRİM.
fep

Yerleşim Türkiye / BasaksehirMeslek Kimyager
Üye206 yazı
slm lar 15 yıldır ukraynada bulunan ıs ortagım ıle beraber cevız balık hurda ve sanayı urunlerı ıthalatı yapar ve tekstıl ıc gıyım ıhracatı yapöaktayız rusya ve ozellıkle ukrayna bolgesınde kurulu sırketımız olup etkılı ve cevre saıbıyız bu bolgede ıs yapmak ısteyen yatırım dusunen arkadaslar ırtıbata gecersenız yardımcı olmak ve uzman oldugumuz konularda ıkılı ortak ısler yapmak ısterız
ıletısım ıstanbul- murat ( 0553 135 40 22 - watsap) xxmrf@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye206 yazı
ukrayna ıle dedamlı ıletısım halındeyım buradam cevız - balık hurda gıbı urunler getıruıp daha cok tekstıl gonderılıyor orada kurulu sırket var bayan gıyım satısımız var toptan ve magazadan perakende yenı bır bolged ıslek cd uzerınde ıkıncı magaza hazırlıgındayız burada ıs kurmak ısteyen arkadaslar ıletısıme gecerlerse yardımcı olabılırırız ukraynadakı ıs partnerım yaklası 16 yıldır orada ve oradakı tum konuya vakıf ve hakım dılsorunu yok
detay ıcın - murat - 05343412073 ( 05531354022-watsap) ulasabılırsınız

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye1 yazı
odua arkadaşım. plastik üzerine çalışıyorum. benimle irtibata gecebilir misin?
henry

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye342 yazı
merhaba ukrayanada 4 yillik export import ve ulusalr arasi nakkiye lojistik firmam olup turkiyedne yada abska ulkelerden ortakalr aramakdayim skypem eko.trans1 facem osman atakul 2 adet saygilairmla her bransda olur ev tekstili tektil gida lojistik nakliye
gaab.srl osman atakul
msn:eko-trans@hotmail.com
ıcq:357866604

Yerleşim Ukrayna / ZaporojieMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye13 yazı
Kuru kahveci mehmet efendi türk kahvesi kargo dahil kilogramı 27 dolardan verebilirim.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bankacylyk-Finans
Üye174 yazı
mehmet efendi 100 gram,
kievde markette 2.5usd...
baska marka, 250grami 4.5usd...
(moskovada 125 ruble, 1.9usd.. kargo dahil)

Yerleşim Ukrayna / KievMeslek Serbest meslek
Yeni Üye47 yazı
Allah yardımcınız olsun, putin basta oldukça ,Türk'ler icin Rusya bitti

Yerleşim Türkiye / Ankara
Üye223 yazı
Arkadaşlar ukraynadan ay çiçek yağı almayı düşünüyoruz,lütfen ton bazında fiyat verebilirmisiniz?

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Ticaret
Yeni Üye34 yazı
Merhaba. Aleminyum aydinlatma direkleri, park bahce aydinlatma ekipmanlari uretimi yapiyorum. Sizinle gorusmek isterim dogancancavuslu@gmail.com

Yerleşim Türkiye / ZonguldakMeslek Ticaret
Yeni Üye17 yazı
Merhabalar.sn yetkili
Türkiye Adana
Yaklaşık 20 yıldır Adanada kâğıt ve plastik isi yapıyoruz.
Kâğıt bobin şeklinde orijinal 3 hamur,25-40 gr beyaz ve esmer pelur ve pergament kagitlar ve çesitleri, fabrika çıktısı hurda rulo kâğıtları( çelik fabrika çıktısı) islemekteyiz
Pimapen kırıkları ,polietilen kırıkları alıp değerlendiririz
Bu ürünler hakkında bilgisi olan arkadaşlarla iletişime geçmek isterim.
Görüşmek üzere
omurcoban@hotmail.com

saygilarimla

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Esnaf
Üye181 yazı
Ukraynada adam gibi ceviz fiyati verecek olan varsa lutfen iletisime gecsin !! pazar fiyatlarini malum biliyorum !! o yuzden adam gibi fiyat verip adam gibi mali temin edebilecek onlarlar yazsin sadece , bos beles onu yaparim bunu bilirim diye degil.. Hali hazirda bende rusca bilyorum ....
Veni Vidi Vici

Yerleşim Litvanya / VilniusMeslek Ticaret
Yeni Üye3 yazı
Ukrayna da Resmi makamlar ve iş adamları bağlantıları çerçevesinde, Ukrayna da yatırım, iş kurma, ihracat, ithalat, arsa ve inşat işlerinde danışmanlık hizmetleri vermekteyiz. Ciddi iş yapmak isteyenler mail adresimden bana ulaşa bilir.

pekcanyakici@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / Antalya / Turkey
Yeni Üye5 yazı
ukrayna ile ticaret yapmak istiyen ürünlerini pazarlamak istiyen firma veya şahıslar doğru ve dürüst bir şekilde vekliyorum
satış.paz.textil

Yerleşim Ukrayna
Yeni Üye5 yazı
merhaba oncelıkle ınsaat sektorunde dogal taş ve dekarasyon peyzaj ısıyle ugrasıyoruz ıstersenız beraber calısabılırız

ehaniadalet@gmail.com

Yerleşim Türkiye / ZonguldakMeslek Ymalat
Yeni Üye53 yazı
Sayın ouda dönerci açmak istiyoruz iş yaparmı kiralar nasıl numaram 05454632101 watsaptangörüşebilirmiyiz saygılar süleyman tok

Yerleşim Türkiye / YzmitMeslek Ticaret