Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Ukraynada İs Yapmak İsteyenler. . . . . . . . .

BaşlatanoduaTarih13/09/2012 14:40:37Yorum64

İlk mesaj
Yeni Üye18 yazı
Sayin koniks uyeleri,

Uzun yillardir Ukraynada yasiyorum. Ukraynada ciddi olarak ticaret yada yatirim yapmak isteyen sahis ve kuruluslarla iletisime gecmek isterim.
Firma kurulmasi,Magaza,restorant,kafe isletmeciligi,Urunleriniz toptan ukraynaya dagitilmasi icin gumruk,lojistik ve satis destegi (tekstil haric) verebilirim.Tasinmazlarin kiralanmasi,devri,satisi,Uretim,danismanlik,tercume hizmetleri verebilirim.Ukraynanin tum sehirlerinde defalarca bulundum ve bulunmaya devam etmekteyim.Ukraynayi ve bolge insanini yeterince taniyorum.Genis bir musteri kitlem mevcuttur.(insaat malzemeleri icin).Kendim su anda bir firmada satis mud.olarak faal olarak calismaktayim.Ozellikle insaat malzemeleri uzerine ukraynada satis agini olusturmak isteyenler sahis ve firmalar ile kontak kurmak isterim.

Saygilarimla
imkanin sinirlarini gormek icin imkansizi denemek lazim. (Fatih Sultan Mehmet)
Satis-Pazarlama-ithalat-ihracat

Yerleşim Ukrayna / OdesaMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
64 yorum
Yeni Üye18 yazı
merhaba.mail adresinize yazdim Ismail bey.

Yerleşim Ukrayna / OdesaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye49 yazı

vida fabrikası kurdum yeni satabilirmisin

Yerleşim Türkiye / ZonguldakMeslek Mühendis
Yeni Üye18 yazı
malesef, vida ile ilgilenmiyorum.yinede tesekkurler

Yeni Üye98 yazı
Sayın İlgili

1983 yılından bu yana İstanbul Zeytinburnunda İki İplik melaşlı yüksek kalitede şardonlu Bay-Bayan - Çocuk Eşofman Tek - Takım imalat
ve Toptan Satış üzerine , Türkiyenin her bölgesi her yöresi başta olmak üzere yurtdışında Yunanistan, Rusya, Azerbaycan, Polonya ,Gürcistan, Irak , Libya,Cezayir, Katar'a ihracatımız mevcut

Yeni Sezon rekabetçi fiyatlarımız ilginizi çektiği takdirde aşağıdaki gibi bilgilerinize sunulmuştur

Büyük Boy Eşofman altı : 4.40 TL ( BAY-BAYAN )
Büyük Boy Eşofman Takımı : 8.80 TL ( BAY , BAYAN)

Garson Boy Eşofman Altı : 3.75 TL ( KIZ VE ERKEK ÇOCUĞU )
Garson Boy Eşofman Takımı : 7.50 TL ( KIZ VE ERKEK ÇOCUĞU )

Çocuk Boy Eşofman Altı : 2.80 TL ( KIZ VE ERKEK ÇOCUĞU )
Çocuk Boy Eşofman Takımı : 5.60 TL ( KIZ VE ERKEK ÇOCUĞU )

Baskı ve Nakış çeşitlerimiz mevcuttur.

Renklerimiz ; Gri,Füme,Antrasit,İndigo , Siyah, Lacivert

ilhan BAYAR

KURUMSAL,BİREYSEL SATIŞ VE PAZARLAMA

5 Telsiz Mh. Şehit Er Faruk Sevim Sk.
(105 Sk.) No:33 Zeytinburnu / İSTANBUL
GSM : 0544 692 60 40
TEL & FAKS : (0212) 416 68 34
WEB : www.bayarcollection.com
E-MAİL : bayarcollection@hotmail.com
Bayar Collection

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye18 yazı
Ilhan bey Tesekkurler.Ben tekstil ile ilgilenmiyorum.Musteri kitlem boya ve plastik ureticileri,insaat marketler.Bu yuzden insaat malzemesi yada boya ureticileri icin gerekli olan dolgu malzemeleri ve boya kimyasallari ile ilgileniyorum. Tekstil ile ilgilenen bir kac arkadasim var,kendilerine iletecegim.ilgilerini ceker ise size donmelerini saglarim.Iyi calismalar

Yeni Üye98 yazı
Odua kardeşim Teşekkür ederim fiyatlarımızın rekabetçi olduğunu bildirirsen mutlu olurum Allaha emanet ol
Bayar Collection

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye273 yazı
Merhaba ukraynada yasiyorum herturlu tekstil urununun pazarlanmasi konusunda yardimci olabilirim ozhan.kaan@hotmail.com skype bigsamalmaata
merhaba arkadaşlar

Yerleşim Kazakistan / AlmaataMeslek Tekstil
Üye273 yazı
Merhaba ukraynada yasiyorum herturlu tekstil urununun pazarlanmasi konusunda yardimci olabilirim ozhan.kaan@hotmail.com skype bigsamalmaata
merhaba arkadaşlar

Yerleşim Kazakistan / AlmaataMeslek Tekstil
Yeni Üye89 yazı
Merhaba Odua,
inşaat boyaları ve dekoratif boyalar üzerine çalışıyoruz.Bu hususta paylaşımda bulunabilir miyiz? Hayırlı günler..
nherguven@yahoo.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye5 yazı
ukrayna dakı beton santralımı satıyoum tam otomatık 120 metrekup saatlık yardımcı olabılırsenız maıl adresım :mert_kurt_54@hotmail.com

Yerleşim Ukrayna / EvpatoryaMeslek Turizm
Yeni Üye54 yazı
SAYIN.adua ben fansada yasiyorum.ben de ukraynaya gelmeyi dusunuyorum.bir arkadasimla beraber restoran acmayi dusunuyoruz.bize yardimci olabilirmisin.hangi sehirlerde dusunmemizi tavsiye edersiniz.tskler.

Yerleşim Fransa / MontluconMeslek Turizm
Yeni Üye23 yazı
her sehrinde para var restourant isinde para kazanirsin donetskde kazan restourant acildi iyi is yapiyor odessada istanbul restourant kievde var donetskde istanbul mangal var yine istanbul restourant var

ukraynada ozel rusca dil kursu

Yerleşim Ukrayna / DonetskMeslek Dany?manlyk
Üye233 yazı
Şampiyon kardesim,rusçan varmı?Gelecegin arkadasın rusçası varmı?Ukrayna'da her kose başındaki Restaurantlar is yapmaz,iyice etüd yapın ,gezin dolaşın,insanların konuştuklarını ,söylediklerini yapabilecek kapasitelerini,ölçün ,bakın.

Ukrayna,Fransa gibi değil ,unutmayın.Herseyi zamanında ve rusvetsiz yapamazsınız.Benim size nacizane tavsiyem ve sorularım olacak,

1-Dil problemini nasıl cozeceksiniz?

2-Ukrayna nerden aklınıza geldi?

3-Restaurant Isini biliyormusunuz?

4-İsinizin basında durabilecekmosiniz?

Allah utandirmasin,saygilar

Yerleşim ABD / NewyorkMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye43 yazı
Sn odua inşaatlara alüminyum korkuluk işinde arkadaşlarınız varsa Türküyeden malzeme yollayabiliriz

Yerleşim Türkiye / Yzmit
Üye233 yazı
Birde, su yorumumuzu ,şikayet eden ,açıkça şikayetinin sebebini yazarsa ,bizde aynı hatayı birdaha yapmayız:):)

Yerleşim ABD / NewyorkMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye1 yazı
Merhaba
Biz denizli-türkiyede CHIRPY Markası olarak ev içi çizme, bot ve terlik üretimi yapıyoruz. Ürünlerimizi satmak için Ukrayna, Rusya gibi soğuk hava iklimine sahip yerlerde Müşteri-toptancılarla bağlantı kurmak istiyoruz..
Ürünlerimize resmi satış sitemizden bakıp inceleyebilirsiniz. Ürünlerim son derece rahat ve kalitelidir. Tüm ürünlerimiz yıkana bilme özelliğine sahiptir.
İlgilenirseniz yada bağlantı kurabileceğimiz bir yere yönlendirirseniz sevirinim.

http://www.chirpystore.com ürünlerimize buradan bakabilrsiniz.

Ferit KIRAN
Erenterlik
0258 372 1877
www.erenterlik.com – www.chirpystore.com
ferit@erenterlik.com
Ev Çizmesi ve Ev terliği Üretim. Chirpy

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Tekstil
Üye258 yazı
ukrayna turk yatirimcilar icin uygun bir pazar.bence butun yatirimcilar ukraynaya gelmeli.3 bin dolara fabrika acabilirsiniz.2 bin dolara restorant.hatta 1000 dolara sehir merkezlerinde buyuk bir tekstil magazasi.ben actigim mekanlarin sayisini unuttum 6 senedir.soyle bir is birligide yaparim,bana urunlerinin resmini gonderirler ben onlara toptan musteri bulurum.hesaplarina parayi pesin aktarirlar,sonra mali gonderler.yok yok en guzeli toptanci parasini doldursun bir cantaya kendi gelsin alsin mali.parayida hemen cantayla versin.yatirimcilari bekliyorum))))

Yerleşim Ukrayna / SevastopolMeslek Di?er
Yeni Üye6 yazı
merhaba ukrayna yada rusyada ticaret yapabileceğim arkadaşlar arıyorum

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Gyda
Yeni Üye6 yazı
ukrayna veya rusyada ortaklık yapabileceğim kişiler arıyorum halihazırda bir işyerine ortak olabilirim yada anlaşabileceğimiz bir arkadaşla beraber ortak bir işler yapabiliriz

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Gyda
Üye413 yazı
merhaba alikayıkçı arkadasim. ukrayna odessa dayim. beraber birseyler yapabiliriz. cosmostextil@hotmail.com tel: +38 099 183 27 33 ciddi isen ara goruselim
gama200@ukr.net

TEL:0038 097 830 56 09
not: su an turkıyedeyım.turkıye numarasından ulasabilirsiniz.

TÜRKİYE TEL: 05432582617

Yerleşim Ukrayna / OdesaMeslek Di?er
Yeni Üye1 yazı
Merhaba odua,
İstanbulda mekanik tesisat sektöründe malzeme satışı yapan firmam var. Türkmenistan ve azerbaycana ihracatlar yaptım, konuyla ilgili detaylı görüşmek isterim.

Serdar KILIÇ
serdarrkilic@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye258 yazı
oncelikle ukraynadan herkese selamlar.uzun yillar ukraynada yasamaktayim ve ukraynaya ihracat yapmak isteyenlere iyi bir onerim olacak.kataloglarini veya urunlerinin numunelerini alip ukraynaya gelebilirler.ben kendi arabamla havaalanindan karsilar butun ukraynayi gitmek istedikleri sehirleri gezdirip toptan alicilari bulabilir ve tercumanlik yaparim sadece masraflarin karsilanmasi halinde.bu sistemin cok daha karli olacagini dusunuyorum.fuar masraflarindan daha az ve daha karli oldugu kanaatindeyim.saygilarla

sedat_14950@hotmail.com

+380936682165
+380951608483
+380671847556 (viber,tango)

Yerleşim Ukrayna / SevastopolMeslek Di?er
Yeni Üye69 yazı
Arkadaşlar,

Balkanlarda , Ortadoğu ülkeleri, Rusya, Türki Cumhuriyetler, Uzak doğu, Afrika ülkelerinde ellerinde specifik projeleri olup da ortak arayan arkadaşlar ile tanışmak istiyorum. Taahhüt, üretim, ithalat/ihracat tarzı işler. Bütçem 100,000$ kadar, partner'ımın da para koymasını her zaman tercih ederim ve benim de ordan mezun olmam nedeni ile iş hayatında ODTU mezunları ile cok daha rahat anlaşmaktayım.
Özelden mesajlarınızı bekliyorum.
Onur

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
Yeni Üye4 yazı
slm.
bakın size güvenmenin yolu sizi tanımakdan geçiyor.
faaliyetleriniz güzel ve nedenleriniz olmalı .
burası beni ilgilendirmez.
herşeyden önce güvendir benim inşaa etdiğim.
insanların en sevdiği senetdir,sözler.yani
kendinizi yazılara dökerek anlatmışsınız,onada tamam ama benim kusurum varki alışmadığınız..
yani biz bir küçük aileğiz dostlarımdan oluşan.yani bir ve beraberiz..anlıyacağınız.
bir vizyon ve hedefimiz var.
ağustos 2012 yazmışsınız ,işallah geç kalmamışızdır....
selametle.geçmişbile olsa bize oraları anlatmanı isteriz....
saygılar....kurşun kalemindir yaz....fikirüstadı.............

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Serbest meslek
Üye146 yazı
İMALATTAN..........iç giyim çıtçıtlı badi..fiyat 2,35 TL. ---penye kumaş(30/1), likralı, çekme solma yapmaz, bedenler SM-L-XL, ürünümüz 7 renk 3 beden 4 çeşittir...ürünümüzü tanımak isteyenlere 100 tl lik numune paket hazırlanıp gönderilir.

https://www.facebook.com/imalattanhalkasatis

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye3 yazı
Merhabalar,
Elimde ihraç fazlası yüklü miktarda 35kg.'lık paketler halinde ihracat kurallarına uygun makina alçısı bulunmaktadır.İlgilenirseniz detayları gönderebilirim.
Saygılarımla
Çağdaş Özerez

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek