Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ankarada 40bin Tl İle Sürekli Kazanç Ortaklıgı

BaşlatanufukkksTarih12/09/2012 08:15:24Yorum6

İlk mesaj
Merhaba arkadaşlar bu forumu uzun zamandır takip ediyorum, fakat konu açmak bugune kısmetmiş :)

Yeni başlayacağım bir iş için finansal desteğe ihtiyacım var. Detaylardan kısaca bahsedeyim.

Atolye olarak kullanılacak dükkan aileme ait kira problemim yok degeri 250bin tl

Yapmayı planladigim iş İstanbulda 2 yıldır devam eden cok güzel kazançlı bir iş.
40 bin tl sermayeye ihtiyacim var. Bu sermaye inşaata, dekarasyona, hava parasına, V.b. seylere harcanmıcak. Bizzat yapacagımız iş ile ilgili kiralayacagımız urunleri almak icin gerekmektedir. istenildigi an ürünler piyasadan cekilebilir ve paranın %80 i herzaman garantide kalır.

oturdugum ev degeri 150 bin tl aileme ait. hiç bir maddi sıkıntım, borcum yok. yazmamdaki sebep finanse edecek kişiye cebinde simit parasi olmayan hayal aleminde gezen lise öğrencisi izlenimi birakmayalım :) (1983 doğumluyum)

Teklifim ise şudur. 40 Bin TL sermaye ile ben iş yerini faal duruma getirip işe başlayacagım. 40 bin tl ye kiralayabilecegim ürün adedi kadar kazanç verecegim. ortalama 3 aydan sonra aylık 4000 - 5000 arası sabit bir kazanç. tabi bende kazandıkça kendime ait ürünleri piyasaya dağıtmaya baslayacagım.

40 bin tl = 20 cihaz = 20 cihaz içinde aylık ortalama kazanç 5000 TL

Risk = Sıfır diyemem tabi. oyle olsa tefeciden para alirim :) Fakat bir hayal değil veya olmayan birsey değil. istanbul referansım var cok acık ve net bir iş.

Detayları yatırımcı ile yüz yüze konusmak daha mantıklı. Ankara da yaşayan cebinde 40 bin tl si bulunan ve bu iş için ortaklık görüşmesi yapmak isteyen abiler veya arkadaşlar ile görüşebiliriz. her gün musayitim.

0533 230 58 95 Ufuk Köktaş

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
hoca; sen genede bankadan kredi çek derim.Birisi para koysun biriside çalışsın kazansın türü işler yürümüyor.Anlaşamazsınız.

Ben çok ortak gördüm iki tarafta işi iyice öğrenince her birisi kendi yoluna gidiyor. Daha sonra iki ortak aynı piyasada iki rakip oluyorlar.

En azından kafan rahat olur , aldığını bilirsin vereceğin faizi , aylık ödemeleri bilirsin.
Yanınada illa bir tane daha çalışacak adam lazım ise normal aylıklı çalışan birisini alırsın , en azından git dedin mi gider , şunu yap dedin mi yapar. Ortağın dükkana gelmez , başka işleri çıkar ,sen şunu yap ben bunu yapayım dersin yaptıramazsın. İş paylaşımında hep sorun çıkar.Senin iş hevesin ile onun iş hevesi birbirini tutmaz.

Ama çalışan öyle değil. Çalışana görevini söylersin yap dedin mi yapar , yapmazsa veya yapamıyorsa işten çıkarırırsın yapacak kişi alırsın.
ibiza

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Esnaf
40 bin tl kredi çek arkadaşım.Madem 3 ay sonra ayda 5000 kazanç var 24 ay vade ile hem borcun biter hem ihtayaçlarını giderirsin 24*5000=120.000 - 55.000 (faizli kredi borcun) =65.000/24= 2700 tl sana aylık net kalan para güle güle harca .

Yerleşim Türkiye / Sakarya GaziantepMeslek Ymalat

arkadaşım belki iyi niyetli düşünüyorsun ancak ,yatırımcı için riskli senin için riski çok az olan bir iş, öncelikle işi bildigini söylüyorsun fakat bir süre sonra pardon olmuyor dedigin zaman karşındakinin parası gider senin içinse zamanın ,ancak denemiş olursun ,işler kötü giderse işten sogursun belki alternatif ararsın ancak para koyan kişi içeride parası oldugu için bırakamaz yük ve sorumluluk ona biner ,ayrıca ben kötü izlenim bırakmamak için bir takım mülklerden bahsediyorsun ancak bu mülkler senin degil ,ailenin ,sana tavsiyem iş yapacaksan ailenle konuş yok sana yardım etmiyorsa bir yerde çalış para biriktir sonra yarı sermayeni koy yarısınada ortak ara yada kredi çek ,

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
mulklerinden birini bana avukat araciligiyla.ipotek et 40 bin tl cigi sana vereyim aylik 5000 tlmi de alayim. is batarsa ne sen zarar edersin ne ben. belki biliyorsundur kar da kardas zararda.2 yillik kontrak yapariz. her ay 5000 tl mi alirim. sonra ben ana parami alirim. sen yoluna devam edersin.
1234

Yerleşim / GugudaMeslek Ythalat / Yhracat