Ana içeriğe geç

Bilişim, İnternet, Elektronik, Bilgisayar

Vergi Levhanız Varsa Gelin Birlikte İş Yapalım. .

Başlatanmck55Tarih11/09/2012 17:04:15Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye30 yazı
Ben 20 yaşında öğrenciyim,1 yıl boyunca hosting,ticaret alt yapısı ve Garanti bankası Sanal pos makinası alt yapısı da bana ait olmak üzere burada çeşitli ürünleri olan özellikle Maliyeye kayıtlı vergi levhası olan şirket sahiplerine ortaklık talep ediyorum,Ürünleri internete ben koyacağım ben ilgileneceğim her şeyiyle,onlar bana sadece ürün görselleri ve fiyatları gönderecekler (Misal Sandisk 8 GB Flash bellek 14,90 TL)içinden benim komisyonum neyse atıyorum 1 TL dahil olmak üzere o fiyattan fatura kesilecek ve tamamen yasal bir ticaret sitemiz olacak.Bana aylık maaş verse de olur fark etmez,işi rayına oturtalım yeter ki.Diğer yıl yani 1 yıl sonra hosting v.s masrafları her ay cüzzi bir miktar olacak.İşleri ben takip edeceğim siparişleri v.s. telefon adres sizin şirketiniz olacak ve de güzel bir domain bulmamiz gerekiyor aklımda var bir tane iyi bir firmayla gelene kapım açık.Fikrimi belirttim değerli ağabeylerimi bekliyorum

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye241 yazı
web konusundaki bilgilerin nelerdir???

Php, ajax, Asp... Vs... dillerden hangisini biliyorsun?

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Üye169 yazı
o is sikintili. kardes. butun kontrol senin elinde. neyin ne oldugu belli olmayacak. kimse girmez. o ise.
1234

Yerleşim / GugudaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye324 yazı

Yaş iş, hiç güvenilir değil.
www.jovenmedya.com

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye65 yazı
kardeş sen benimle iletişime geç özelden
Bilgi Paylaştıkça Çoğalır...
AJANS Fİ
www.ajansfi.com
sosyalmedyareklamver.com
Yasemin Yaşar
info@ajansfi.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye340 yazı
anladıgım kadarıyla işini internete tası projesini 1 yıl kullanacaksın sonrada heray parasını ortagından alacaksın sonuc 5 kurus koymadan ticaret yapmaya calısıyorsun sen ne koyabileceksin hadi gel yapalım 2 sartım var sitenin domaini dahil herseyini ben kurucam yine aynı kanalla garanti pos benim hesabıma baglı olacak birde bana ürün söliceksin su ürün diye hadi bakalım cevabını buraya yaz.

bu arada bildiğim kadarıyla 1 yıl boyunca sadece 50 adet ürün ekleyebiliyorsun siteye
Fırat ALBAY
Satış Geliştirme Uzmanı / Dış ticaret

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat