Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Sırbistan

BaşlatanfevziTarih11/09/2012 10:43:18Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye66 yazı
arkadaşlar sırbistan ülkesinde bulunanız varmı bu ülkede
dış yatırımcıya büyük destekler varmış

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye66 yazı
günceldir bilgisi olan yokmu

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ymalat
Yeni Üye40 yazı
Arkadaşım Sırbistan ve sırpların yoğun yerleşimi olan Bosna Hersek'in Banja Luka(Banya Luka) bölgesinde uzun bir süre yaşamış biri olarak herşeyden önce insanlarından göreceğiniz düşman muamelesini düşününüz. Türk-Yunan gibi değilde Filistinli-İsarailli gibi düşünün. Tabi bir çok samimi sırp arkadaşım var ama yinede sıkıntılar yaşayabilirsin. İş kurarsan eleman sorunun kesinlikle olmaz. Yapıları aynı bizlere benziyor. Aceleci,sabırsız:))) Bence senin sorunun en iyi cevabını Sırbistan ticaret ateşesi verebiliri. Kolay gelsin.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Memur
Yeni Üye32 yazı

Sırbistan'da ürünlerinizi hazır musterilere pazarlayabilirim.
Karsılıklı gorusmek isterim.

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye537 yazı
bence tek yolu real olarak al bìleti vizeyi yerinde gor ben acikca moldova ile tamamen fizibilete mi sahsen yaptim

Yerleşim Türkiye / Ankara
Yeni Üye69 yazı
Arkadaşlar,

Balkanlarda , Ortadoğu ülkeleri, Rusya, Türki Cumhuriyetler, Uzak doğu, Afrika ülkelerinde ellerinde specifik projeleri olup da ortak arayan arkadaşlar ile tanışmak istiyorum. Taahhüt, üretim, ithalat/ihracat tarzı işler. Bütçem 100,000$ kadar, partner'ımın da para koymasını her zaman tercih ederim ve benim de ordan mezun olmam nedeni ile iş hayatında ODTU mezunları ile cok daha rahat anlaşmaktayım.
Özelden mesajlarınızı bekliyorum.
Onur

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
Yeni Üye84 yazı
uzun yıllar Sırbistan ve Bosna Hersek te ticaret yapmaktayım irtibata geçerseniz yardımcı olabilirim.
suskunluğum asaletimdendir. Her lafa vericek bir cevabım var lakin bir lafa bakarım laf mı diye birde söyliyene bakarım adammı diye.

Yerleşim Yugoslavya / SyrbistanMeslek Dany?manlyk