Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Mermer İhracatı

BaşlatanioaydemirTarih10/09/2012 10:17:48Yorum5

İlk mesaj
Üye401 yazı
Selamlar,

Hindistan'a mermer ihracatı yapmak istiyoruz. Sanırım şu an kotadan dolayı pek hareketli değil. Bu konuda bilgisi ya da önerisi olan var mı?

Herkese iyi çalışmalar
İstemi Ozan Aydemir

Yerleşim Türkiye / TekirdağMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye22 yazı
Merhabalar öncelikle girişiminiz hayırlı olsun. Hindistan ve Çin bilindigi üzere doğal taş pazarına hakim iki ülke. Çin ve Hindistan'dan granit ithalatı yapılmakta ve yanı zamanda ihracat işlemleride gerçekleşmekte. Satmak istediginiz mermer türüde bu pazarda önemlidir. Tür farklılık yaratması gerekir.
blog.gokhanilhan.com
www.gokhanilhan.com

" Dış ticarete dair..."

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye16 yazı
merhabalar. ben çinde yasıyorum..soylenıldıgı gıbı çin den ve hindistandan ithalat cok fazla.çin iicin gerekli bilgiler var ama dilerseniz hindistanda yasayan arkadasima sizi yonlendirebilirim.kolay gelsin
china

Yerleşim Çin / Yiwu
Yeni Üye84 yazı
ARKADAŞLAR MERMER,GRANİT,ÜRAVERTEN ÜRÜNLERİNİ SİZE PAZARLAYABİLİRİM HAM BLOK SEKLİNDE HEMDE İSLENMİS OLARAK BİLGİNİZE...

İSTEDİĞİNİZ ÜRÜNLERİN TAM YERİNDE YAŞIYORUM VE BU İŞİ YAPIYORUZ.... TEKLİF VEREBİLİRİM, ALABİLİRİM

ceytu-insaat@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye5 yazı
mermer plaka ve ebatlı ihracatcı firmalar ve aracı firmalar için mersin silifke bölgesinden TRAVERTEN, EMPERADOR , BEJ VE SILVER MERMER ile volumlü üretim yapmaktayız. aramanız yeter, veya e mail, silifkemermer@hotmail.com,
www.silifkestone.com, iletişim 0530 565 7630
cavit gunduz

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Serbest meslek