Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Facebook'ta Grup Mu Page Mi Daha İyi?

BaşlatansiracTarih09/09/2012 17:04:12Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye94 yazı
Arkadaşlar merhaba, bi topluluk için forum sayfası kurucam, para getirmesi çok mühim değil şimdilik, ama facebookta çok kişiye ulaşmak istiyorum ki, sayfamın uye sayısı artsın, bunun için page mi yani sayfa mı oluşturmalıyım yoksa grup mu? artı ve eksileri nelerdir, bilen biri beni yonlendirirse sevinirim,
teşekkürler
Siracboran

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bankacılık-Finans
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye94 yazı
var mı bi bilgisi olan?
Siracboran

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bankacylyk-Finans
Üye118 yazı
Facebook sayfası ile daha çok kişiye ulaşabilirsin.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye193 yazı

facede grup kurar isen 5000 kişiye ulaştığında başka kişi ekleyemezsin. sayfa oluşturman gerekli. aynı hataya bende düştüm. geçen hafta arkadaş sayım 5000 oldu başka arkadaş ekleyemedim. malesef şimdi yeniden başladım sayfa oluşturdum. milletin beğen mesini bekliyorum. daha 500 oldu eski grubumdakileri toplamak baya zaman alacak..

Yerleşim Türkiye / K. Mara?Meslek Di?er
Yeni Üye94 yazı
peki burda sayfa uyesi nasıl artıcak, birilerinin beğenmesini beklersek çok zaman alır, onun dışında şahıs olarak uye olursan da 5000 kişi sınırı var ayrıca artık facebook ta şahıs ismi dışında atıyorum araba diye isim yazamıyorsunuz, kendi isminizi istiyor.
en iyisi heralde grup oluşturup ona uye toplamak, aynı zamanda da page oluşturmak, ona da grup uyelerinin yonlendirmek, nu arada grubun ve page in içi de bilgili dolu olmalı adam girip sonra hemen cıkmamalı?
ne dersiniz? ilave fikri olan?
Siracboran

Yeni Üye94 yazı
mesaj olarak da yazdım, arkadaşlar başka fikri olan soylerse sevinirim,
kolay gelsin
Siracboran

Yeni Üye12 yazı
facebook da en ıyısı sayfadır gruplara kımse uye olmuyor artık o facebookun ılk cıktıgı zamanlardı

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
Üye816 yazı
3 kişi spam gruptur diye sizi şikayet etse ortada ne pageniz ne grup kalır..

face nin ilk yıllarında sıradan vatandaş kezban face ye üye olsa binlerce kişi arkadaşı olur yada sayfa acsa onbinlerce hayranıyla kezbani paylaşımlar yapılırdı ama artık iş işten geçmiş .msn icq hi5 gibi face de ömrünün son 2 yılına geldi geçenyıl dünya genellinde 200 milyon üyesi azalmış.

her kişinin 5 facesi var nedeni basit oyun uygulamaları yapıyorlar bir aşamayı aşmak için 3 arkadaşın destek verecek yada parayla chip alacaksın bizim insanlarda fake faceler acıyorlar kendim bile yapıyorum para ödememek için.

kısacası face para toplama yeri değil şirketlerin para dagıttı reklam yaptıgı promosyon ve numune dagıttıgı yerdir öyle bir niyete face yönetimi izin vermez.

ayrıca varsayalım grup yada sayfa actın üye davet edeceksin 3 kişi spam vs.tuşuna bassalar veya söylerse 24 saat ve en sonda grubunu silerler.

ben kendim grup ve sayfalar actım hep promosyon da dagıttım 2500 üyede topladım 50 arkadaşını getirene bu hediyeyi çekilişsiz verecegimdedim insanlar davet edince tabi şikayet olunca 2500 sabit üyeli grup kapandı..

şimdilik 500 kişilk grubum var ama paylaşımda bulunmuyorum begenen insan sayısı şikayet eden sayısından fazla olunca yinede ceza alıyorsun
dortler

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Yleti?im
Yeni Üye7 yazı
Facebook harici bahsettiğiniz topluluk forumuna yönelik diğer siteler var ise onları da inceleyin.Ayrıca facebook like butonunu forumunuza ekleyin. Çünkü hedef kitleye yönelik açılacak olan foruma giren kullanıcılar "like" butonuna tıklayıp zamanla face gurubunuzun sayısını arttıracaktır. Tersi olarak ilk önce gurubunuzu oluşturur iseniz o konuyla alakalı olmayan kişilerde forumunuza girecek ardından konu onları ilgilendirmediği için sitenizden hemen ayrılacaktır. Bu da arama motorları tarafından "--" puan alacak ve sitenizi geri atacaktır. Önemli olan hedef kitleye ulaşmaktır. Saygılarımla.
Online pazarlama konusunda profesyonel destek verilir..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im