Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Seyyar Satıcılık

BaşlatanEkonominalTarih08/09/2012 21:45:12Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye27 yazı
İyi günler,ben öğrenciyim,şu an tatildeyim ve tezgah kurup çeşitli ürünler satmak istiyorum.Az biraz ürünlerim var fakat biraz utangaçlık var bende.tatilde de kendi işimi yapmak istiyorum fakat insanların bakışlarından çekiniyorum,bu konuda neler söylemek istersiniz öğrenebilirmiyim ?

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Sigortacı
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Üye109 yazı
Para kazanmanın, geçimini sağlamanın, kimseye muhtaç olmadan kendi ayaklarının üzerinde durmanın utanılacak bir tarafı yoktur. Aksi yondeki tüm hareketlerinden utanabilirsin ama.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye11 yazı
birşeyler satmaktansa günlük işleri kovalamalısın bence.
genc yasında bedensel gücünü kullanmanda fayda var.
sermaye gereksinimini de gerek yok.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye12 yazı

para kazanmanın utanacak bir seyi yokki. senden parasıyla mal alıyor. 100 bin tl'ye araba satanda parayla satıyor 100 tl'ye birşey satanda parayla satıyor. her zaman daha cok kazanacagını ve bir gün rahat edecegini düşün. ama hiçbirzaman geçmişini unutma.

Yerleşim Ukrayna / PoltavaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye19 yazı
kardeşim ilk önce başarılar ben de ilk çarşıda çalşıtıgımda senin gibi utanıyordum bence hiç utanma utnacak bir şey yok zaten insanın 1 2 haftadan sonra yüzün yırtılıyor kesinlikle utanma ayıp bir şy degil

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Ö?renci
Yeni Üye17 yazı
şimdi arkadaşım acaba evli ve çoluk çocuk sahibi olmuş ve geçim sıkıntısı olan birisi olmuş olsaydın ne yapardın? arsızlığa vur kendini yırtık ol

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
Yeni Üye27 yazı
Çok teşekkür ederim yorumlarınız için

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sigortacy
Üye255 yazı
Kuyumcuyla Dövizciden kurtulursan olur bu iş :)
redirect

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Yeni Üye27 yazı
evet bu teknik işe yarar :)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sigortacy