İlk mesaj
Dış Ticaret
İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
15 yorumG
Yeni Üye22 yazı
09/09/2012 : 14:06:12#1
Web sitesi
Alıntı
blog.gokhanilhan.com
www.gokhanilhan.com
" Dış ticarete dair..."
www.gokhanilhan.com
" Dış ticarete dair..."
Y
Yeni Üye15 yazı
tobb nin yurtdisi ilan sayfasinda iranin ne gibi urunlere ihtiyaci oldugu yaziyor.burasi size bir rehber olabilir.
iyi calismalar
E
Yeni Üye17 yazı
sevgili gökhan bey iranla ilgili makalenizi bekliyorum çok teşekkür ederimdeğerli fikirleriniz için
D
Yeni Üye12 yazı
E
Yeni Üye17 yazı
teşekkür ederim yıldırım1973 inceliyorum
E
Yeni Üye17 yazı
teşekkürler dirkkuyt bende gitmeyi düşünüyorum fakat rehber problemi var hala düzgün birini bulamadım sen nasıl çözdün rehber problemini
D
Yeni Üye12 yazı
iranda rehber fazla ihtiyaç değil. ben daha önce gittim. genelde türkçe biliyorlar ve hükümetler arasında ne olursa olsun türkleri cok seviyorlar. bu arada tekstilde düşünebilecek işlerden irana gönderilebilir. kadınlar giyim meraklısı. ve vitrinlerinde iççamaşırı veya kısa,acık gece kıyafetleri sergileyen bircok magaza var. genelde tatile gidenler için bikini ve bu tarz kıyafetler araştırılabilir.
T
Yeni Üye39 yazı
merhabalar kot pantolon imalatı yapmaktayım yardımcı edebileceğim bi konu olursa özel msj atabiliirsiniz siteye günde 4-5 kere giriyorum
zgeniş
E
Yeni Üye17 yazı
türkçe bilselerde sanırım yarım türkçedir ciddi konularda muhakkak ihtiyaç olur sanırım tekstil konusunuda gündeme alacağım neticede pazar bakmaya gideceğim hayırlısı bakalım tonis jeans geldikten sonra görüşürüz nasipse
E
Üye762 yazı
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.
G
Yeni Üye6 yazı
arkadaşlar herkeze slm
ben ulsular arası kara ve deniz nakliyesi yapıyorum ithalat ve ihracat yüklerinizi taşımak isterim
irtibat numaram 0537 991 02 87
ben ulsular arası kara ve deniz nakliyesi yapıyorum ithalat ve ihracat yüklerinizi taşımak isterim
irtibat numaram 0537 991 02 87
sabri
G
Yeni Üye6 yazı
herkeze slm
ben ihracat veya ithalat firmasında iş arıyorum saglam bir firma olursa irtibat numaram 0537 991 02 87
ben ihracat veya ithalat firmasında iş arıyorum saglam bir firma olursa irtibat numaram 0537 991 02 87
sabri
N
Yeni Üye16 yazı
merhaba uluslar arası nakliye firmasıyım ihractı olan arkadaşların yüklerini taşımak isterim çalışmak isteyen arkadaşlar beni arayabilir
ARTI TAŞIMACILIK
sabri ispoglu
0537 991 02 87
ARTI TAŞIMACILIK
sabri ispoglu
0537 991 02 87
sabri
N
Yeni Üye30 yazı
12/04/2013 : 13:44:56#14
Web sitesi
Alıntı
Merhaba. Firmamız özellikle Türk firmalarına aşağıdaki ülkeler ile yapacakları ticaretler hususunda profesyonel yardımda bulunmaktadır.
Komşu ülkelerimiz (İran, Irak, Azerbaycan, Bulgaristan) Rus/Slav ülkeleri (Rusya, Moldova, Ukrayna, Belarus vb), Balkan ülkeleri (Romanya ve Sırbistan), Avrupa Ülkeleri (İspanya, Portekiz, İngiltere), ve Arap ülkeleri (Suudi Arabistan, Dubai, Tunus, Fas) ve uzak doğu ülkeleri (Kore, Tayvan, Hongkong, Çin, Pakistan, Hindistan, Singapur vb).
Yukarıdaki ülkelerin tamamıyla bire bir görüşmeler halindeyiz ve çoğunda (İran, Moldova, Ukrayna, İspanya, Suudi Arabistan, Çin, Kore, HongKong) temsilciliğimiz bulunmaktadır.
Daha fazla detaylı bilgi için irtibata geçebilirsiniz.
Nafiz KOÇAŞ
ZENKOÇ Endüstri Ürünleri A.Ş.
Address : 8/34, Hatay St., Kizilay, Cankaya, Ankara, Turkiye
Phone : + 90 312 419 05 42
Fax : + 90 312 419 05 45
Mobile : + 90 543 606 12 34
Web : www.zenkocas.com
E-mail : nkocas@zenkocas.com
Komşu ülkelerimiz (İran, Irak, Azerbaycan, Bulgaristan) Rus/Slav ülkeleri (Rusya, Moldova, Ukrayna, Belarus vb), Balkan ülkeleri (Romanya ve Sırbistan), Avrupa Ülkeleri (İspanya, Portekiz, İngiltere), ve Arap ülkeleri (Suudi Arabistan, Dubai, Tunus, Fas) ve uzak doğu ülkeleri (Kore, Tayvan, Hongkong, Çin, Pakistan, Hindistan, Singapur vb).
Yukarıdaki ülkelerin tamamıyla bire bir görüşmeler halindeyiz ve çoğunda (İran, Moldova, Ukrayna, İspanya, Suudi Arabistan, Çin, Kore, HongKong) temsilciliğimiz bulunmaktadır.
Daha fazla detaylı bilgi için irtibata geçebilirsiniz.
Nafiz KOÇAŞ
ZENKOÇ Endüstri Ürünleri A.Ş.
Address : 8/34, Hatay St., Kizilay, Cankaya, Ankara, Turkiye
Phone : + 90 312 419 05 42
Fax : + 90 312 419 05 45
Mobile : + 90 543 606 12 34
Web : www.zenkocas.com
E-mail : nkocas@zenkocas.com
Nafiz KOÇAŞ
+90 543 606 1234
www.iranticaretdanismanlik.com
+90 543 606 1234
www.iranticaretdanismanlik.com
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz