Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İnternet Cafe + Stat Cafe

BaşlatanultrAslanyalçınTarih09/04/2008 14:57:52Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
öncelikle hepinize slmlar

benim iş fikrim biraz farklı ben bir internet cafe açmak istiyorum 30 pclik daha sonra 2 tanede playstation koymak istiyorum.

biraz garip olacak ama bu cafenin köşesine bir yere plazma tv koyup lig maçlarını yayınlamak istiyorum (sadece hafta sonları iş yapar)

ama bu iş için ne kadar gider olur merak ediyorum

önerileriniz uyarılarınız için şimdiden teşekkürler
dogusu batısıyla güneyi batısıyla bir sevdadır Galatasaray

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye3 yazı
mrb arkadaşım eger ki bilgisayar donanımı ve herseyını bılıyorsan yanı bır teknık servıs kadar pc de bılgın varsa sana bu işi tavsiye edebilirim fakat sadece 20 masa koyup dukkanı işletcem dıyorsan ben hayır derım çünkü artık dışarda 400 ytl pc satıyorlar.Artık piyasa ölmüş durumda herkez kredı kartına baş vuruyor.ve 400 ytl herkezbilgisayara alabılıyor 1 ay almasa 2. ay alabılıyor suan ıst nın dogrusu turkıyenın 100 de %70 de evlerde pc var bence teknık bılgın varsa hem cafe ısletırsın hemde servıs gıbı calıstırırsın fakat tek dukkan işine girme derim yıne de sen bılırsın...
fatih

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye6 yazı
arkadaşım üzgünüm ama internet cafe ve play stationu bir dukkan içerisinde yapamıyorsun ama internet cafe sektörü önümüzdeki 5 yıl daha para kazandırır

Yerleşim Türkiye / Konya
Üye1359 yazı

1 yıl birebir çalıştım ve 6-7 senedir de içerisiyle ilgili geniş bilgilerim var... 1998-2003 hadi 2004 e kadar kazandırıyordu ama inan durum yüzlerce sayılabilecek nedenlerden ötürü sadece gündeliği kurtarıyor hatta kurtaramıyor.. .kafelerde birkaç saatlik doluluklar sizi aldatmasın.. geçen sene çalıştığım yerde minimum günlük 30 a böldüğümüzde 81-82 ytl gider vardı... yani 120 lira kazansan 40 lira karla karnını doyurmaya çalışıyorsun..hafta sonları 200 lira-250 lira arasına çıksan da (ki bu merkezde popüler bir kafenin) hemen her gün dolulukla gitmiyorsun...

ekonomik durgunluktan inan o kadar çok etkileniyor ki..

gerçek manada para artık sadece bankalar arası dolaşıyor.. kimsenin elinde nakit parası kalmadı... nakit olmayınca bundan eglenceye kısıtlı bir miktar kalıyor ya da kalmıyor...

teknik servis / pc satışı / ek sigorta,bayilikler vs / kontör transfer / orjinal cd-dvd kiralama vs gibi ekstra şeylerle kendine bir iş kolu yaratabilirsin...

Üstelik siyasi ve emniyet kuvvetlerinin yoğun baskısından uzak bir şekilde

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - simgecafe
arkadaşım üzgünüm ama internet cafe ve play stationu bir dukkan içerisinde yapamıyorsun ama internet cafe sektörü önümüzdeki 5 yıl daha para kazandırır
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Yeni Üye6 yazı
aslında bulundugun yer ve konuma gorede değişiyor ben kırkbin nüfuslu bir ilçede bu işi yapıyorum ve 2002 yılından bu yana yapıyorum kazanç gusel ama DepLoy arkadasımın dedıgı gıbı buyuk sehirde durum farklı olabılır. ama polıs baskıları gercekten zor durumda bırakabılıyor kesınlıkle sınırların dısına tasmamalısın aksı takdırde en az 600 ytlden baslayan cezalar soz konusu.

Yerleşim Türkiye / Konya
Yeni Üye4 yazı
Arkadasım internet cafe olayının yanında bence film kiralama işini ve ayrıca diger arkadasların söyledigi gibi bilgisayar bakımınıda dahil edersen kazançlı olursun
__M@STİCORE__

Sevmek kimine göre ölmek demek , Ölmek kimine göre sevmek. Ama asıl gerçek ölümüne sevenler asla ölmezler..

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Saty? / Pazarlama
Üye1359 yazı
güncel
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er