Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Bir Sehpa Hakkındaki Fikirleriniz.

BaşlatanFantastikTarih04/09/2012 11:21:34Yorum37

İlk mesaj
Üye109 yazı
Merhaba arkadaşlar.

Bu Sehpa hakkındaki fikirlerinizi almak istedim. Sizce Türkiye'de böyle bir sehpa satılırmı ?
Ortalama satış fiyatı 500 tl olarak düşünün.

Herkese Saygılarımla..

Uzunluk : 1.20 cm
Genişlik : 64 cm
Yükseklik : 40 cm

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
37 yorum
Yeni Üye38 yazı
çokta cazip bir sehpa değil bence tasarım ve ergonomi olarak baktığımda ve fiyat üçgeni arasında değerlendirdiğimde peşinden koşulacak bir mal değil bende senelerdir mobilya işindeyim üretimciyim ama bir süredir yapmıyorum
öncelikle mobilya değil mobilyada ağaç estetiği olmalı hiç yok metal ve cam bence sıcaklık yok malda sanayi meteryalleri evde soğuk duruyr kesinlikle ahşap olmalı metal olacaksa ahşapa entegre etmelisin yumuşatmalısın malı
Ekol mobilya

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mobilya
Yeni Üye35 yazı
Bence fiyatı biraz yüksek yapabiliyorsan oval fakat ahşaptan oval olursa satabilirsin yada tv üniteleri yapabilirsin farklı tarzlarda..
Halimize Şükür..

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye95 yazı

Bir bayan olarak fikrimi yazmadan geçmek olmaz.

Ben başlığı görünce farklı bir dizayn göreceğimi sandım,hani çok fonksiyonlu tasarım bişiy.Cam sehpa bir çok bayanın,özellikle annenin tercihlerine girmiyor.Köşeli olması başka bir dezavantaj.Birde denemek gerekiyor,acaba halıda deformasyon yapar mı?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye3 yazı
Sevgili Fantastik
Mobilyacı olarak sana tavsiyem sehpanın fiyatından çok nerede satacağın model güzel ama vasat bir dükkanda (ve semtte) 100 tl bile istesen çok derler ama elit bir mağazada (tabiki diğer ürün çeşitlerinide çok geniş tutman kaydı ile) 750 istesende satarsın bu bulunduğun bölgenin ekonomik durumu ve senin mağazanın görseli ile birebir alakalıdır...

Başarılar

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Esnaf