Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Pazarda Çorap . . .

BaşlatankabusnameTarih03/08/2013 01:59:57Yorum17

İlk mesaj
Yeni Üye21 yazı
Merhabalar öncelikle şimdiden cevap veren herkese çok teşekkür ederim

Belirtmek iterim daha önce hiç bir şekilde boyle işlerle uğraşmadım ama artık böyle bir fikir var kafamın içinde izle paylaşmak istedim pazarda çorap atmak fikri sizce naıl kırıkkale de oturmaktayım pazar kirası hakkındada bilgi verirseniz çok sevinirim

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
17 yorum
Yeni Üye21 yazı
lutfe n cevaplarınızı beklıyorum

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Di?er
Yeni Üye21 yazı
cevap vermıyecek kadar saçma bi sorumu sordum neden kımse yardımcı olmak ıstemez kı

Yeni Üye60 yazı

kardeş ben kısa bir süre olsada pazarda çorap sattım.çorabı uyguna alırsan ve çeşitte bol olursa satarsın tabi hemde bayramdan önce çok iyi gider.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye21 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - hasan ünalan
kardeş ben kısa bir süre olsada pazarda çorap sattım.çorabı uyguna alırsan ve çeşitte bol olursa satarsın tabi hemde bayramdan önce çok iyi gider.

teşekkur ederim peki bana bu ucuz ve çeşit çoraplar için önereceginiz siteler var mı

Üye146 yazı
Konya ilinde kendi markamla bayan çıtçıtlı badi üretiyorum, pazarımı genişletmek istiyorum, ürün özellikleri----penye kumaş(kesinlikle openet kullanmam), likralı, çekme solma yapmaz, 7 renk 3 beden 4 çeşit.....fiyatım küçük alımlarda 2,45 tl olarak hesaplanır, ancak 2 bin 3 bin kalem malı tek seferde alabilecek müşterilerime 2,00 tl + KDV olarak hesaplanır, dilerseniz kendi markanızla ürünümü temin edebilirsiniz, ancak bu min. 10 bin adet siparişlerde geçerlidir.....çalışma şeklimiz nakittir, evrak-açık hesap kabul edilmez..

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye21 yazı
güncel!

Yeni Üye89 yazı
kabusname arkadaşım, pazar tezgahları günlük 50 ila 100 lira arası kiralanır, senin yapamak istediğin iş çok bir sermaye gerektirmeyecek o yüzden denemen lazım, yer bulamazsan aç bir köşeye küçük bir tezgah, zabıta gelecek 20 lira para vereceksin makbuz karşılığında bu kadar. tek çift çorap satmasan 200 lira zarar edersin. bu kadar günlerce düşündüğüne değmez. denemeden bilemezsin, kimse bilemez.
TEKİRDAĞ/merkez ...

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Esnaf
Yeni Üye2 yazı
Abi diyorum yaşım 18 olduğundan dolayı... 16 yaşından bu yana toptan iç çamaşır terlik toka eşarp gibi gibi şeyleri alıp kendi çevreme satıyorum. günlere falan yolluyorum şöyle bir sorun var ben ankaradayım mesela toptancı çorabı en ucuz 75 kuruştan veriyor o çoraplar da deyim yerindeyse bildiğin naylon sünüyor falan orta kaliteli el içine çıkar çoraplar 1 liradan geliyor hadi 1.5 a satıyım diyorsun millet pazarda 1 lira diyip duruyor yani ne yapacağını bilemiyorsun kaliteli malı ucuza alıp ürün yelpazesini geniş tutarsan güzel para var yani bilmiyorum o parayla ev mi geçindireceksin ama ben öğrenciyim allaha şükür ailemden para almadım 2 yıldan bu yana 400-700 arası kazanıyorum tabi senin yapacağın iş benimki kadar küçük çaplı olmayacaktır ben aylık 250 çorap 30 terlik 40 iç çamaşır anca satıyorum..
Bu arada abicim güvenilir ve ucuz site bulursanız tavsiyelerinizi bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
Yeni Üye91 yazı
denizli ve civarında toptan çorap satışı yapmaktayım düz çemberli erkek lcralı çorap 6.5 bay bayan 1 düzzine diğğer desenli bay bayan 7.5 pamuklu likralı kışlık kendim 9 yıl çorap operatörlüğü yaptım satışını yaptığım mallar 1 kalitedir buişin imalatından gelen birisiyim çocuk çorapları 6 liradır resim gönderilir

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye21 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - sezgincesur
kabusname arkadaşım, pazar tezgahları günlük 50 ila 100 lira arası kiralanır, senin yapamak istediğin iş çok bir sermaye gerektirmeyecek o yüzden denemen lazım, yer bulamazsan aç bir köşeye küçük bir tezgah, zabıta gelecek 20 lira para vereceksin makbuz karşılığında bu kadar. tek çift çorap satmasan 200 lira zarar edersin. bu kadar günlerce düşündüğüne değmez. denemeden bilemezsin, kimse bilemez.

Teşekkürler öncelikler bu kadar beklememin sebebi ucuz çorap bulmaya çalışmamdır buradada belki bana bir kaç öneri verirler diye bekliyorum.

Üye116 yazı
merhabalar biz ihracat yapan firmamizda elimde surekli degisik ister tekleme ister serili pantalon etek ceket gomlek sort ev tekstili yani tekstil ile alakali ne isterseniz bulunmaktadir pazarci ve magazaci yada toptanci arkadslar ciddi alicilar bana ulassin yafdimci olabilirim (urunlerimiz iharacat fazlasidir)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye9 yazı
merhaba İstanbul bayrampaşada çorap imalat ve satış işiyle uğraşıyorum...isterseniz çorap konusun da yardımcı olabiliriz...tuğkan çorap...0535-547-72-56
tuğkan çorap...0535 547 72 56

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye57 yazı
Merhaba arkadaşlar,Sezon geldi,bere,atkı,patik gibi ürünler satmak isterseniz bizlerle iletişime geçmeniz rica olunur.Sermayesi olmayanlarda al sat,satıkkça öde satamazsan iade et şeklinde açık hesap ürün verilir.
......

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye187 yazı
sermaye küçük ve kârlı olabilecek işler
www.kayelajans.com
www.sifa24.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye115 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - yılmazyıldırım
Merhaba arkadaşlar,Sezon geldi,bere,atkı,patik gibi ürünler satmak isterseniz bizlerle iletişime geçmeniz rica olunur.Sermayesi olmayanlarda al sat,satıkkça öde satamazsan iade et şeklinde açık hesap ürün verilir.

özelden yazdım...
çakal sürüsü kurdu pusuya düşürünce kurt nasıl kurtulacağını değil nasıl intikam alacağını düşünür.

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Ticaret
Yeni Üye34 yazı
Yazımı yanlış yerde paylaşıyorsam şimdiden özür dilerim.

Pazarcılık nasıl yapılır, nasıl başlanır hiç bilemiyorum ancak şu anda maddi açıdan son derece müşkül duruma düştüğümüz için başlayabilir miyim diye düşünmekteyim.

Bu konuda hiç tecrübesi ve bilgisi olmayan birine ne gibi tavsiyeleriniz olur arkadaşlar?

Buradan okuduğum kadarıyla pazarda yer sahipleri yeri kiralıyormuş ama o yeri kiralasak bile zabıta geldiğinde zabıtaya ne diyeceğiz? Burayı şu adamdan kiraladım mı deniyor? Zabıtaya bir evrak, belge vs göstermemiz gerekiyor mu? Zabıtalar bu şekilde yer kiralayanlardan para mı alıyor?

Bundan ayrı olarak, sizce pazarda ucuza birşeyler satılarak - masraflar düşüldüğünde ev geçindirilir mi? Öğrenci okutuyoruz, tek gelir bu olacak.

Tanesi 50 kuruşa çorap veya tanesi 1 liradan eşarp türü birşeyler satarak (takı da olabilir) bir günde ortalama olarak ne kadar gelir elde ederiz? Kiraladığımız yerin kira parasını ve varsa diğer masrafları çıkardığımızda, elimize ne kalır aşağı yukarı?

Bu şekilde haftanın 5 günü pazarda satış yaparak ayda 2.000 lira, misal veriyorum, kazanılabilir mi? Veya ne bileyim ne kadar kazanılabilir?

Vereceğiniz bilgiler benim için çok önemli, bıçak sırtındayız şu an, son derece zordayız. Sizlerden gelecek doğru bilgilere göre hareket etmek istiyorum.

Bir de, Eskişehir'de daha önce pazarcılık yapmış olan veya halen yapmakta olan arkadaşlar varsa onlardan da fikir almak isterim.

Şunu da belirteyim: bu işe girdiğimizi farzedelim. Arabamız olmadığı için, satacağım ürün hafif birşeyler olmalı ki elde poşette veya yolculuk çantası gibi birşeyde taşıyabilrim en fazla.

Başlangıç olarak sermaye olarak ne kadar para olması gerekir? Hoş elimizde kuruş yok o da ayrı, belki oradan buradan 50- 100 lira gibi borç bulabilirsem diye ümitlenmekteyim.
Artık geceleri uyuyamaz olduk, bu işte de pek çok pürüz var. Yer kirası, mafya türü insanları, oydu buydu.

Olumsuz görüş belirtileceğinden kuşkum yok ama en azından doğru ve net bilgiler de verebilirseniz çok sevinirim. Bu konu benim için çok önemli, yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Y?siz