Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İş Kurmak İstiyorum

BaşlatanheyyTarih08/04/2008 19:26:22Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
iş kurmak istiyorum 60 milyarım var ve bulunduğum sekire karabük ya da safranboluya bir iş kurmak istiyorum lütfen bana yardımcı olun msjları beklıyorum

Yerleşim Türkiye / KarabükMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yazar997 yazı
Bir lokum ustası bulup, butik lokum üretimi işi yapabilirsin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye51 yazı
şirketimiz bünyesinde bayiilğimizi alabilirsiniz cilt bakımı kozmetik kişisel bakım ve parfümeri branşlarında mağaza açmayı düşünüyorsanız 50 ytllik ürün bayiiliği alabilirsiniz 10 bin ytlsinide mağaza dekorasyonuna verirsiniz 50 bin ytl ye ayrıca ek bir prim ödemeside yapabiliriz daha detayları öğrenmek isterseniz görüşelim

aydinyildirim_35@hotmail.com
tel. 0554 801 19 34
YILDIRIM DANIŞMANLIK FOREİGN TRADE

Yerleşim Türkiye / Yzmir
Yeni Üye8 yazı

merhaba şuan karabükdemi ikametgah ediyorsunuz.Eğer iş kurmak istiyorsanız benimle irtibate gecebilirsiniz.İrtibat numaram 0541 337 67 37 Enis

Yerleşim Türkiye
Üye235 yazı
2013 ün son çeyreğindeyiz acaba ne yaptınız ? Bugün Karabük ve safranbolu yu gezdim gördüm 2008 de yatırım yaptıysanız herhangi iş koluna şu an muhtemelen paranızı 4 veya daha fazlasına katlamışsınızdır.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Mühendis
Yeni Üye13 yazı
Karabük safranbolu çok güzel diyorlar ama kısmet olmadı hiç görmek..Size küçük paralarla günlük % 1 getirisi olan bir iş önerebilirim..bana mail adresiniz atın dosyayı yollayayım.iyi günler

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Üye229 yazı
goksar bey banada mail atarsanız sevinirim
hasan-im@hotmail.com
Baktımki zor günlerin gitmeye niyeti yok.. Sandalye çektim altına " buyur otur kardeşim "dedim..

msn : hasan-im@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Di?er
Yeni Üye22 yazı
Merhaba;

Eğer oto-bakım sektörünü düşünürsen Türkiyede yeni bir uygulamadan bahsedebilirim.

Ben ürünümü pazarlamak için bayi arıyorum.İstersen görüşebiliriz.

info@yakitmarket.com

Yerleşim Türkiye / Ystanbul