Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Jetonlu Makina Eğlence Dukkanı Yardımcı Olun

Başlatanpatroon_03Tarih08/04/2008 17:03:52Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
merhaba arkadaslar ben jetonlu makına eglence dukkanı açmak ıstıyorum fakat makınalar pahalı oldugundan kıralamak ıstıyorum kıralayan fırmaların adreslerı varsa yardımcı olrsanız sevınırım

Yerleşim Türkiye / EskısehırMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Üye145 yazı
ben su an o isi yapiyorum ama turkiyede degil.kiralamani cok da tavsiye etmem ..malum su an internet cafelerdeki toplu oyunlar ve online oyunlara genclerin talebi cok fazla ayrica hemen hemen her gencin evinde play station vb bilgisayar oyunlari var.yerini ailelerin vakit gecirmek icin gittigi parklarda ya da alisveris merkezlerine yakin yerlerde secersen senin icin avantajli olur.
makinelerin hepsini bi kereden almak zorunda degisin.ilk etapta hepsini kiralarsin 2 ay izlersin hangi makineler daha cok yapiyorsa onlari satin alir digerlerini kiralarsin.boylece kiralik makineler gene fazla tutmazsa sirkete soyler onlari degistirirsin.zamanla teknik isini de ogrenmeye bak malum makineleri aldigin zaman servisini kendin yapabilesin.benim burada biraz daha fakli.biz de kumar oynatma ruhsatlari da var o yuzden vegas usulu kumar makineleri de koyuyoruz boyle yerlere 7den 70e herkes kumar oynayabiliyor yani..turkiyede boyle birsey olmadigi icin tam olarak nasil kazanirsin bilemiyorum.ama tahmin ediyorum ki bizim insanimiz hediyeyi sever...su an hediye veren vinc makineleri var..icine jetonu atiyorsun oyun joysticki ile kabinetin icinde bulunan oyuncaklardan hediyelerden cikarmaya calisiyorsun..bu sadcee ornek yani bu tarzda oyunlar daha fazla getiri saglayabilecegini dusunuyorum.
bu konuda gursoy balo beyle gorusmeni tavsiye ederim o sana cok yardimci olacaktir
lafla peynir ekmek gemisi yurumez

Yerleşim Yngiltere / BiyerMeslek Esnaf