Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Almanya - Türkiye -> İs Fikirleriniz?

BaşlatanjaisonxTarih01/09/2012 21:53:24Yorum44

İlk mesaj
Yeni Üye12 yazı
Merhaba Arkadaslar,

Ben Almanyada kaliyorum, kendi isimi kurmak istiyorum, ya türkiyeden almanyaya, yada almanyadan türkiyeye ihracat yapmak istiyorum, bana bu konuda biraz yardimci olabilirmisiniz? ya türkiyeden textil getirmeyi planliyorum, yada almanyadan ??? ürün türkiyeye, bu konuda tecrübe sahibi olan arkadaslardan fikir almak istiyorum bu konuda yardimci olursaniz cok sevinirim

Yerleşim ALMANYA / StuttgartMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
44 yorum
Yeni Üye96 yazı
selam Arkadaslar bende almanyada uzun zamandir kaliyor ve ticaretle ugrasiyorum.Burdaki her konuda arkadaslarla fikir alisverisinde bulanabilirim.bana ya özelden yada al-er2010@hotmail.de den ulasabilirsiniz
saygilar

Yerleşim ALMANYA / BochumMeslek Serbest meslek
Yeni Üye73 yazı
Ortadogudan tavsan derisi, sebze-meyve dusunurseniz gorusebiliriz.almanyadan tavsan derisine cok talep var.kucuk bir arastirma ile bu talepleri bulabilirsiniz...
ebubekir

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye422 yazı

almanyadan veya başka yerden yekeparça getirim diyen bana ulaşsın.
webmaster...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye6 yazı
Ne tür Yedek Parca ?
VAR DIYENE VARIM !

Yerleşim ALMANYA / DüsseldorfMeslek Ticaret
Yeni Üye73 yazı
islenmis Tavsan tavsan derisi ihracaati yapmaktayiz dusunursen tekstille alakali..Almanyadan ciddi talepler oluyor islenmis tavsan derisine bir arastirma yaparsan dedigm talebi gorursun..iyi calismalar
ebubekir

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye6 yazı
Göz Atmakta Fayda Var Arastiralim Biraz Döneriz Size Tesekkürler
VAR DIYENE VARIM !

Yerleşim ALMANYA / DüsseldorfMeslek Ticaret
Yeni Üye29 yazı
Bende Almanya'da stok mal satan bir firmayla çalışmaya başladım. Stoğa düşen ürünlerin satışını yapıyorum. Şuan ünlü bir markanın 6.000 parça bikinisi bulunmakta. İlgilenenler olursa bağlantıya geçebiliriz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye422 yazı
volskwagen audş seat skoda opel ford mercedes bmw çıkma motor şanzıman elektronik kaporta ne getirebiliyorsanız hepsine talibim.
webmaster...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye77 yazı
Merhaba
Fırmamız 12 yıldır sacekımınde tecrubelı ve fue sac ekımının en son teknıgı olan perkutan yontemını uygulamaktadır.
Ayrıca merkezımız 5 yıldızlı otel bunyesınde olup tam tesekkullu bır cerrahı tıp merkezıdır
Yurt dısından hasta yonlendırılmesı ıle ılgılı olarak kurumumuz danısmanlık hızmetı almak ıstemektedır
saygılar
ırtıbat
0555 426 08 48
www.hairbacksacekimi.com

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Halkla ili?kiler
Yeni Üye5 yazı
Almanya ve Avrupa genelinde Cigköfte Bayiligi veriyoruz. Franchise bedeli almadan. Markamizin bi parcasi olmak istiyorsaniz ve bizim ile birlikde büyümek istiyorsaniz irtibata gecebilirsiniz.
Almanyadaki bütün büyük sehirlere Bayilik verilecekdir.

Yerleşim ALMANYA / StuttgartMeslek Serbest meslek
Üye400 yazı
Üreticiden toptan her çeşit meyve sebze istenilen tonajda temin edilir 0545 203 60 72 Serhan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye181 yazı
arkadaslar ben litvanyada yasiyorum . Almanyada olan arkadaslarla , arac temin edebilecek varsa .. ayda bi kac araba getirip burdan kazakistana kirgizitana satmak istiyorum ilgilenenler varsa lutfen yazsin

Yerleşim Litvanya / VilniusMeslek Ticaret