Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Almanya - Türkiye -> İs Fikirleriniz?

BaşlatanjaisonxTarih01/09/2012 21:53:24Yorum44

İlk mesaj
Yeni Üye12 yazı
Merhaba Arkadaslar,

Ben Almanyada kaliyorum, kendi isimi kurmak istiyorum, ya türkiyeden almanyaya, yada almanyadan türkiyeye ihracat yapmak istiyorum, bana bu konuda biraz yardimci olabilirmisiniz? ya türkiyeden textil getirmeyi planliyorum, yada almanyadan ??? ürün türkiyeye, bu konuda tecrübe sahibi olan arkadaslardan fikir almak istiyorum bu konuda yardimci olursaniz cok sevinirim

Yerleşim ALMANYA / StuttgartMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
44 yorum
Üye210 yazı
meraba ben fransada kaliyorum
arabadan anlarmisiniz ?
benim istredigim arabalari siz buldukca siz komisyon alirsiniz ?
eger yapabilirim diyorsaniz goruselim

buzmavisi@hotmail.fr
BaNa DarBe AtAni BenDe HaRbE SoKaRiM

Yerleşim Fransa / Mulhouse
Yeni Üye12 yazı
Mail gönderdim efendim :)

Yerleşim ALMANYA / StuttgartMeslek Di?er
Yeni Üye14 yazı

www.ekodek.com.tr üretici firmayız araştırmanı isterim almanyada

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Sanayici
Yeni Üye12 yazı
Güncel

Üye400 yazı
jaisonx özleden msj attım bakarsan sevinirim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye28 yazı
veysel bana almanya dan benim istediğim malzemeleri yolla bende sana türkiye den ne istiyorsan onu yollarım..ne dersin?

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ymalat
Üye286 yazı
güzel fikirler
Rızkın 10 da 9 u Ticarettedir. Hadis-i Şerif

Yerleşim ALMANYA / StutgartMeslek Yleti?imci
Yeni Üye5 yazı
jaisonx bende almanyada kaliyor, senin gibi almanya-türkiye veya türkiye-almanya is fikirleri ariyorum.

Yerleşim ALMANYA / StuttgartMeslek Serbest meslek
Yeni Üye71 yazı
Neden ozele geciyorsunuz anlamiyorum. Varsa fikirleriniz paylasin herkes faydalansin ltfn.

Yerleşim Fransa / AurayMeslek Di?er
Yeni Üye22 yazı

İç çamaşırı imalatçısıyız.Almanya için iç çamaşırı gönderebiliriz.

emryavz@gmail.com

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye24 yazı
emryavz kardesim ic camasiri ile ilgileniyorum resim ve fiyat listenizi alabilirmiyim safiyemm@hotmail.de

Yerleşim ALMANYA / FrankfurtMeslek Serbest meslek
Üye286 yazı
perge fikir güzel ama tek facebook sayafasi yetersiz kalmis.egerki simit sarayi tarzi ürünlerinizi cogaltirsaniz ve francheise bedelini belirlerseniz ilgimi cekebilir ve eminim ki avrupa dönerden sonra türk backereileri patlama yapacaktir eger ki temizlik ve kalite konusunda biraz daha özen gösterebilirek

Üye216 yazı
1. Creple ilgili arkadasim bu sundugun cok pahali ve degmeyen bir sunum. su an Köln Bon cevresinde mobil arabalarda tanesi *1,50 euro hazir 5 ve 10 bidonlarda sunulan crep direkman bilhassa iranli ve afganli kisiler tarafindan yapilip satiliyor.Bunun icin 8.000 Dolalr verip zaman harcamak sacma.

2. Hazir Simit konusunda 3 seneden belli hazir donuk simit burda bilhhasa köln/Duisburg Dortmunda üereten Firmalar var ve Kutularda 20 ser veya 50 tane olmak üzere satiliyor..Örnek Tuna diye bir firma... Almanyada zaten büyük sehirlerde Firin bazinda hazirda kozeptler cok hazir donuk malzeme geliyor bu her türlü Ekmeden tutun hazi pastaya kadar bulundugu mekanda günlük pisirilip satiliyor + orda yemede imkani sunuluyor.
Uzun lafin kisasi bana göre binlerce Frech.sistemine veya Isim hakkina para harcamayin onun yerine acacaginiz dükkani iyi bir sekilde donatin...Konzeptinizi iyi hesaplayin...
3. Ufak miktarlada kredidileri ilk etapda 7.500,-- euro 15.000,-- kadar cikiyor MIKRO Kredit diye veren araci firmalar var Bu örnek Kölnde Diusburgda ve benzeri sehirlerde var. Siz yeterki konzep ve ikna gücünüz inandirici olsun. Kolay gelsin
zafer

Yerleşim ALMANYA / KölnMeslek Ythalat / Yhracat
Üye244 yazı
Soul ve Suer geri donusunuz uzerine tesekkur ederim ..; Ama biz franchaise vermiyoruz .. sadece kendine mekan acmak isteyenlere urun tedarigi sagliyoruz. Dondurulmus ekmekcilik pazari butun avrupa da 30 milyar euro'nun ustunde ve gun gectikce de artmakta.

Bazi hedeflerimiz var Yaz sonuna dogru sutlu tatlilar atolyemizi de acmayi planlamaktayiz, simit ile ulastigimiz noktalara bu urunleri + dondurulmus icli kofte , kasarli kofte , normal dana kofte gibi urunleri eklemeyi dusunuyoruz.

Dondurulmus simite gelince Almanya'nin bir cok noktasinda hem ureticilerin hem de saticilarin oldugun haberdariz ama cok da genel degiller. Avrupa'nin bir cok sehrinde yoklar basta Paris olmak uzere ;)

Daha 15- 20 gundur bu isin icindeyiz reklam anlasmalarimizi agir agir yapiyoruz Mart ayinin ikinci yarisinda avrupa genelinde dagilan gazetelerde reklamlarimiz cikacak . Facebook sayfasi hem ilk Paris disi musterilerimiz bulmak hem de bir kamaoyu arastirmasi yapmak icin actik yeterli olmadiginin farkindayiz.

Crep mevzuna gelince Crepi severim eger bir Breton yaparsa :)
Pardus Food
10 Rue Waldeck Rochet Bat 521 3eme etg
93300 Aubervilliers/ France

Yerleşim Fransa / AubervilliersMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye1 yazı
Ben afrikada kongo dayım ordan bana kamyon ve minibüs ler hakkında bilgi gönderebilirmisin.

Yerleşim Kongo Demokratik Cumhuriyeti / KinshasaMeslek Ticaret
Yeni Üye3 yazı
Sayfadaki değerli gurbetçi arkadaşlar sizlere bi konu danışacam ben yeni tekstil mühendisliğini bitirdim Avusturya yada Almanya da çalışmak istiyorum tecrübelerinize dayanarak almanya veya avusturya da iş bulabilir miyim orda çalışanların maaşları türkiyeye kıyasla nasıl lütfen bilgilendirebilir misiniz

Yerleşim Türkiye / BurdurMeslek Tekstil
Üye286 yazı
Asil meseleler diplomanizin buradaki karsiligi ve almanca biliyormusunuz.Yeni kanunla 6 ay ünv mezunlarina vize veriliyor ama sizi kapsarmi bilemiyorum.Tekstil müh arkadasim yok lakin 2000 alirsiniz herhalde.

Yeni Üye14 yazı
bende almanyadan canlı koyun getirmek istiyorum..eğer bu işten anlıyorsan..görüşelim..mailini atarsan görüşelim
ecevit

Yerleşim Türkiye / Zonguldak
Üye215 yazı
sayın pergeimport, ankara simitçilik yada başka bir isim altında incelenebilecek bir web adresiniz var mıdır?

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Tekstil
Üye155 yazı
elektronik sigara yollayabilirmisiniz
turkiye teslim
iyi calismalar
enessay

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye5 yazı
dornier marka textil dokuma makinelerinin yedek parçalarını temin edebilirseniz görüşebiliriz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye244 yazı
Sayin Because su an bir internet sitesimiz yok , Birinci sebebi kafamiz da nasil bir site ve reklam politikasi izleyecegimize karar verememiz ... ikinci sebeb ise kendi urunlerimize disinda bize urun tedarik edecek firmalardan daha onay alamamis olmamiz ( onumuz deki hafta icinde butun onaylari alabilcegimizi umut ediyoruz) bu iki sorunu halledince genel bir urun katalogu ile birlikte reklam kampanyamiza baslayacagiz .. Ogrenmek istediginiz her seyi bana sorabilirsiniz.
Pardus Food

Yeni Üye12 yazı
Ecevit bey bildigim kadariyla Avrupadan Türkiyeye Koyun gibi Hayvanlar getirmek yasak,

Yeni Üye12 yazı
Perge-Import kac cesit ürün sunabiliyorsunuz? Evet Avrupada donmus Firin Ürünleri son zamanda cok yükseldi; Örnegin Almanyada Backkönig Firmasi Franchise veriyor, Dedigim gibi Dondurulmus Simit ürünleriniz ilgi cekti, size Facebook yolu ile ulasacagim.

Yeni Üye4 yazı
Damızlık tavşan getirebilirmiyiz? Yada yavru tavşan
ilyas35

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yleti?imci
Üye244 yazı
Sayin Jaisonx elimiz de 25 cesit urun var ... Simit basta olmak uzere poagacalar ,acmalar , baklavalar ( fistikli , cevizli ) kadayiflar + kunefeler ve yas pastalar ... Detayli bilgi icin iletisime gecmekte cekinmeyin.
Pardus Food

Yeni Üye3 yazı
kardeş benim tavsiyem ticaret işine girerek acele etme. çok büyük web projelerim var ciddi derece gelir getirecek türden benimle iletişime buradan ya da mail atabilirsin.

sergenonak@hotmail.com
Büyük ve Altın Gibi Fikirlerim Var.Sermayem yok..

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ö?renci
Yeni Üye12 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - sergenbey
kardeş benim tavsiyem ticaret işine girerek acele etme. çok büyük web projelerim var ciddi derece gelir getirecek türden benimle iletişime buradan ya da mail atabilirsin.

sergenonak@hotmail.com

MSN Kullaniyormusunuz bu verdiginiz Email ile? Evet ise sizi ekledim.