arkadaşlar eğer yurt dışı seyahatleriniz sıklıkla oluyorsa,gittiğiniz ülkelerde örneğin o şehrin avm lerinde,türkiyede olmayan ve olursa tutacağına inandığınız farklı iş projeleri varmıdır.inanın çok okuyan değil bence gezen daha çok biliyor.böyle fırsatı olanlar buradan yazarlarsa bizde ufkumuzu genişletebiliriz. teşekkürler...
metin44 gerçek girişimci için para kazanmak veya kaybetmek,yaşadığı heyecanın yanında sadece bir detaydır!!
öncelikle merhaba, yılın yaklaşık 10 ayını yurt dışında geçiriyorum, seyahat ettiğim ülkelerde zaten pazarın büyük çoğunluğu türklerin elinde, türklerin olmadığı pazarda da çığır açacak bir farklılık bu güne kadar göremedim..
Arkadasim bunun icin oncelikle koordinasyon yani is yapmak icin saglam kisilerle ortak is yapabilirsin.daha sonar pazar arastirmasi yaparak urune karar vereceksin.herkes kendi rizkini yer. bu dunya herkese yeter. yoksa o turk bu baska bir ulkeden sen bosver bunlari.saglam orak bul yur disinda sakiz bile alip satabilirsin.
evet arkadasim. bulundugum ulkede ben textilci olmama ragmen buradaki avm lerde bardakta misir ve ozellikle kumpir olayini goremedim. buraya ozellikle kumpirde ilk baslaya isi goturur
bardakta mısır sadece Türkiyede değil,farklı birçok ülkenin de neredeyse heryerinde var.bu kadar sık görülen birşeyde rekabet ve başarı sağlamak çok zor.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz