Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bursada İş Yapmak

Başlatanmimar_004Tarih29/08/2012 00:15:35Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye9 yazı
merhabalar 50 bin lira sermayem var Bursada iş kurmak veya ortak olabieceğim bir iş arıyorum(avm stand,inşaat,peyzaj,e ticaret)farklı fikirlerde olabilir.peyzaj mimarıyım 5 yıl yurt dışı 1 yıl yurt içinde inşaat ve peyzaj tecrübem var konuşup anlaşabileceğim seviyede arapçam ve rusçam var.ne gibi işler yapabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum
saygılarımla
sssdsd

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Mimar
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye277 yazı
MERHABA BENDE BURSADA YIM SERMAYEM YOK AMA PAZALAMA TECRÜBEM VE MÜŞTERİ PÖRTFEYİM VAR. 4-5 AY ÖNCE BİŞEYLER SATABİLİRMİYİM DİYE ÇEÇENİSTAN DAĞISTAN MAHAÇKALE RUSYA YA 1 SENE ÖNCEDE ARABİSTANA GİTTİM DİL BÜYÜK PROBLEM OLDU EĞER DÜŞÜNÜRSEN SENİNDE YURTDIŞI TECRÜBEN VARMIŞ BELKİ BİR FİKİR BULABİLİRZ
nedim

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
Yeni Üye9 yazı
olabilir tabiki birlikte fikir alışverişi yapabiliriz ozelden iletişim adresini yazarsan görüşebiliriz
sssdsd

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Mimar
Üye277 yazı

AH BE GÜZEL KARDEŞİM 80,000 LİRAMIZ OLSA HAFTADA 800 LİRA KAZANIRIM ONUNLA HEMDE GIDA SEKTÖRÜ KOLAY PARA.
nedim

Yeni Üye32 yazı
50 binim cebimde olsa o paraaya ilaveten 50 binde bankadan çeker bursanın tatlı ihtiyacını karşılarım ve ilerde bursada çok büyük bi tatlı zinciri kurucam ki görüceksiniz çok güzel tutucak inşallah ben tüm dostlarıma öneriyorum çok güzel para vardır şerbetli tatlı işinde.. haberinz olsun
'' Beynini kullanan, parayı kazanır..''

Üye277 yazı
loopus16 KARDEŞİM ETRAFIMDA İNAN YÜZLERCE İŞ ADAMI MÜTEŞEBBİS YADA GİRİŞİMCİ VAR 10 LARCASI YAKINIM ŞUANA KADAR BANKADAN KREDİ ÇEKEREK FAİZLİ PARAYLA İŞİ RAST GİDEN GÖRMEDİM İLLAKİ, ÇIKIYOR İŞLERİ ÇOK GÜZEL OLANLARIN DA AİLESİ ÇOK KÖTÜ YA
DA HASTALIKLAR YADA HİÇ HESAPTA OLMAYAN GİDERLER VS. VS. 100,000 TL İLE BURADA TATLI ZİNCİRİ ASLA KURAASSIN EMİN OL GÜVEN BANA. AMMA 50,000 TL FAİZSİZ HELAL PARAYLA DEĞİL BURSA TÜM MARMARADA BİR NUMARA OLURSUN GÜVEN BANA.

,,
nedim