Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Plastik Atık Kırma İşi Bilgisi Olan Arkadaşlar

Başlatansukru77Tarih28/08/2012 20:34:20Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye15 yazı
plastik atık kırma işi yapmak istiyorum bilgilerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.

plastikler reklerine göre ayrılıpmı kırılıyor ?
kırılmış plastik piyasası nasıl ?

ilgilerinizi bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye54 yazı
tel numaranı yaz sana yardımcı olayım.8 yıldır piyasanın ıcındeyim.butun bildiklerimi senle paylasayım.
By DaDaSs +90 506 865 1234 MSN ve MAILTO : beratplastik@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / ErzurumMeslek Ymalat
Yeni Üye2 yazı
bende bu işi yapmak istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye13 yazı

BURADAN YAZILAN 5-10 SATIR YAZIYLA PLASTİK VE PLASTİK KIRMA İŞİNİ ÖĞRETEN BİRİ ÇIKARSA VE BUNU BAŞARIRSA, O KİŞİ EN BÜYÜK USTA OLUR. BİR MUCİZEYİ BAŞARAN KİŞİ OLARAK TEBRİK EDERİM. SAYGILARIMLA... Mutlu KARA...
mr*

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Ymalat
Yeni Üye47 yazı
arkadaşım ben plastik enjeksiyon ustasıyım kırılmış plastik işinde para var kullanan çok tanıdığım kişiler var. bu işde en önemli şey hurdayı nereden aldıgın ve malzemeleri iyi tanıman gerek plastik hammadde bilgin varmı örnegin ABS,PP,PEAY,PEYY,PC,PA6,PA6-66 PS,SB bunlardan bazıları pvc ve pet de var tabi bu hammaddeleri kokusundan tanıyabilecekmisin. bunların bazıları kendi aralarında birlesim yapılabilir ama bazıları birleşimi ve karısımı kabul etmez. bilmeden kırdıgın iki farklı ama görünüşü aynı renk aynı olan plastik bir anda çöp olabilir bunları bilmen gerekir yoksa kar oranları çok yüksek iletişime geçmek istersen mustafadonmez@yahoo.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat