Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Almanyadan Kazali Arabayi, Tr De Yaptirtmak

BaşlatanEjder03Tarih28/08/2012 15:49:22Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye41 yazı
Merhabalar arkadaslar

aklima söyle bir fikir geldi, almanyada kaldigim sehir türkiye sinirina 2300 km gibi. Ben burda kazali araba alip, araba yol alabilecek sartiyla, Türkiyeye ***ürüp sinir yakinlari ,yani trakya bölgesinde oto sanayisine ***ürüp , istanbul havaalanina gidip geri almanyaya dönüp yaklasik bir hafta sonra tekrar istanbula ucup arabayi biraktigim yere gidip arabayi alip tekrar almanyaya gelip, arabayi burda yapilmis hali ile satmak,diye düsündüm, bu fikri nasil buluyorsunuz veya olumlu mu daha dogrusu?
Hakkimda ne düsünüyorsan, allah sana iki mislisini versin

Yerleşim ALMANYA / DortmundMeslek Ulaşım / Taşımacılık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Yeni Üye27 yazı
Ejder bey neden Türkiyeye gidiyorsunuz. Avrupanın en ucuz iş gücü Bulgaristanda. Ben bulgaristandayım ve buraya almanyandan binlerce araba geliyor tamir edilip ya burda satılıyor ya da diğer avrupa ülkelerine gönderiliyor. Siz Türkiyede arabayı yaptırmaya kalkarsanız o arabayı üstünüze alıp sınırı geçebilirsiniz ancak. Ve Türkiyeden de başka bir yere gitmeniz için o arabanın gümrüklü bölgede yatıyor olması gerekiyor ya da arabayla birlikte çıkış yapıyor olmanız gerekiyor. Benim bildiğim kadarıyla üzerinize kayıtlı yabancı plaka arabayla giriş yapıp o arabayı gümrüğe bırakmadan bakşa bir ülkeye geçiş yapamıyorsunuz.

Yerleşim Bulgaristan / TargovishteMeslek Di?er
Yeni Üye89 yazı

tr dekiler de getirip ırakta yaptırsınlar.en kral arabanın farı 30-40 dolar arası mesela.full yag degişimi 10 dolar.gerisini siz hesabedin.

Yerleşim Irak / SüleymaniyeMeslek Di?er
Yeni Üye41 yazı
Sayin Blitza

iyi arastirmam lazim ozaman, kendim almanyada calistigim icin ,zamanla yarisacam,yani birakip geri dönmekten baska carem yok. Eger dediniz gibi arabasiz cikis yasaksa , bu büyük bir engel oluyor benim icin ozaman

Yerleşim ALMANYA / DortmundMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye16 yazı
Yabancı plakalı araç Türkiyede bırakılıp çıkılabiliyor.Normal şartlarda gümrüğe bırakılmalı veya kapıda yada havaalanında gümrükte bir dilekçe yazmak koşulu ile bırakabiliyosunuz ve ya hiçbir işlem yapmadan da çıkabiliyorsunuz gümrük memurları fark etmiyor bile bulgar plaka aracımı bırakıp 2 kere İstanbuldan Almanyaya geçtim çok seferde Bulgaristana tabi tekrar söylüyorum bu dikkatsizlikten dolayı oluyor legal olanı dilekçedir ama gümrük memurlarımız yada gümrük muhafaza polislerimiz bütün giren vatandaşlarımızın yada yabancıların araç kaydı varmı diye tek tek kontrol etmiyor araç çıkısınızı yapmıyorsunuz siz çıkıyorsunuz araç kalıyor olmayan bir mevzu değil.

Yerleşim Bulgaristan / SofiaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye286 yazı
Araci TR de birakip geri donmenizde bir sorun yok.
Sadece aracin gunu devam etmis oluyor.
Araci TR de yaptirmaniz iyi bir dusunce cunku iscilik acisindan en iyi hizmeti TR den alabilirsiniz.

Yerleşim Bulgaristan / YzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye7 yazı
arabayı yaptırın zamanınız varsa 6 ay trde kalın ilan verin şöförlü kiralık araba diye kiralayın arabanızı ne kadar lüks olursa okadar çok kazanırsınız

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Yleti?imci
Yeni Üye41 yazı
Sof#337;rlü kiralik araba bu da iyimis vallaha,#337;lsem aklima gelmez

Yerleşim ALMANYA / DortmundMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye27 yazı
Arkadaşlar saçma sapan tekliflerde bulunmayın. Kimse yabancı plaka bir arabayı kiralamaz. Zaten kanunen de yabancı plakalı bir arabayı sahibi dışında kimse kullanamaz.

Yerleşim Bulgaristan / TargovishteMeslek Di?er
Üye286 yazı
Daha once bir arkadasim Kusadasi nda BG plakali araci kiralik olarak calistirmak istedi.Ama 2. gununde yakalandi ve araci trafik kapatti.Para cezasi odedi.
Bilginize.

Yerleşim Bulgaristan / YzmirMeslek Ticaret