| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - eser06 Sayin acemi kullanici :)
Sana su kadarini söyleyebilirim.Devlet isini bosver.Satsan bir dert,satamazsan ayri bir dert. Baskana falan da güvenme.Isin icinde para olunca, onun senden cok daha yakin tanidiklari vardir :) Sana yedirmezler.
Ama diger yazilarindan da anladigim kadariyla sen bu isi kesin olarak yapmak istiyorsun.
Sana tavsiyem,madem istanbulda yasiyorsun.Devleti ve firmalari bosver. Parakendeci müsteriye yönel.
Öncelikle kendine büyük sitelerin bulundugunu bir bölge belirle,artik mahallelerden büyük siteler var.
Bu saydigin ürünlerden 1 koli hazirla. Her ay bir evin ihtiyacini karsilayacak kadar.
Toptancilar ve imalatcilardan direk alacagin icin market fiyatlarinin altina inebilirsin bence.
Tanitim ve reklam yoluyla da telefonla siparis pazarlama düzenini kur.
Hem insanlara hizmet ***ür,hem düzenli müsterilerin olussun,hemde parani nakit olarak hemen al.
Bu isi oturtabilirsen,adin ayakli markete cikar :) ve belli bir zaman sonra insanlar kolilerinin icinde farkli ürünlerde isteyebilirler.o zaman bakliyata da girersin mesela :)
Bence buna benzer bir düzen kurarsan,senin icin daha risksiz ve daha az personel maliyetli (baslangic icin) olur diye düsünüyorum.
Saygilarimla,
Basarilar dilerim.
|
Sayın eser06
ben bu işi yapıyorum, cafe büfe ve ofislerle çalışıyorum halihazırda birçok müşterim mevcut. ancak zaman uğraş ve kazanç bakımından işleri büyütmem dar geniş olan kolları kısarak daha çok kazanmam gerekiyor. bu nedenle toplu ürün verebileceğim yerler konusunda araştırma yapıyorum.
konu ile ilgili
www.kurumsalmarket.com adında bir e-ticaret sitem mevcut, sipariş yönetimim bu noktadan işliyor, kimi zamanda telefonla.
bu işle, içerisinde 1-5 kişi bulunan konutlara girmek yerine toplu olarak insanların bulunduğu diğer noktalara yani fabrika ofis ve bunun gibi yerlere ürün vermek, fatura teklif usulü ile ticaret yapmak. evlerde bu tarz işler yapılsada kazanç sağlanamaz.
imzasız.